KristaKe Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Ms mult si daca aveti vreun sfat accept cu placere orice sugestie sugestia mea este amortizor de ghidon...cat de repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Cam asta ar fi prioritate la modelul asta, as mai pune cauciucuri bune, dar asta e valabil la orice speed. Pt inceput o sa-ti ajung puterea livrata, asa ca pe la motor, evacuare, admisie nu se justifica umblat. incepatorii au in general senzatia ca daca au putere mai multa vor merge automat mai repede, total fals Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
francezu_nba Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Cam asta ar fi prioritate la modelul asta, as mai pune cauciucuri bune, dar asta e valabil la orice speed. Pt inceput o sa-ti ajung puterea livrata, asa ca pe la motor, evacuare, admisie nu se justifica umblat. incepatorii au in general senzatia ca daca au putere mai multa vor merge automat mai repede, total fals Nu sunt nebun dupa viteza. pana akum iam dat doar 180 si nu ma arunc in depasiri la limita sau chestii deastea chiar merg linishtit in trafic. o sa vad de amortizoru ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeTo Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 caut de cumparat KAWASAKI ZX-6R 636 DIN 2004 VERDE SAU NEGRU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Gri metalizat nu te aranjeaza? Am eu unul, modificat de vreo 3000 si il dau cu 4000. E julit pe-o parte, il faci ce culoare vrei daca tot e asa si nu costa mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 intr`un final am gasit si eu capac monopost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Gri metalizat nu te aranjeaza? Am eu unul, modificat de vreo 3000 si il dau cu 4000. E julit pe-o parte, il faci ce culoare vrei daca tot e asa si nu costa mult Modificat de vreo 3000 si il dai cu 4000 - tare...si bineinteles se aude ca o pusculita in el. Cunosc caz, motoru e impecabil super accesorizat...si se aude lantu de distributie ca trenu pe la macaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvannn Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 vine cineva maine la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
francezu_nba Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 are inceva un capac monopost pt un zx-6r din 05. Ca mar interesa cam cat costa, nu neaparat nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Azi imi iau motoreta de la mecanic...deci maine apar pe la arc. Care doreste sa vina - la 19:00 la arc maine...e bine venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
francezu_nba Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 intr`un final am gasit si eu capac monopost de unde tiai luat monopostu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sokilu1971 Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 salutare.caut un suport scarita stanga fata pt o ninja din 2002.aveti idee dc se potriveste cu una din 98-99? 0722314918.mlt anticipat si asfalt curat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 salutare.caut un suport scarita stanga fata pt o ninja din 2002.aveti idee dc se potriveste cu una din 98-99? 0722314918.mlt anticipat si asfalt curat Daca e OEM da se postriveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Saptamana asta sunt tura de dimineata, asa ca maine la 19.00 sunt la arc. Va astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Kristake, si la mine sta aprins si motocicleta merge perfect. Daca vrei tu neaparat sa nu-ti mai stea aprins desfa bordul si anuleaza-i ledul sau si mai romaneste, da si tu acolo cu niste vopsea neagra. Am gasit demult, cand imi faceam si eu griji, pe un forum american de Gixere parca o modalitate de anulare a exup-ului, cu o lamela de tabla, dar jur ca nu-l mai gasesc. Poate e de ajutor metoda asta explicata cu poze pe un forum dedicat doar modelelor 05-06 http://www.kawiforums.com/2005-2006-zx-6r/...i-fix-free.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Acum m-am intors de la intalnire. Noi, cei 3 oameni prezenti, am cazut de acord, ca cel putin pentru saptamana viitoare sa mutam intalnirea sambata dimineata in jur de ora 9 la Petrom Baneasa, de unde sa plecam spre Cheia. Pana joia viitoare incercati sa va anuntati astfel incat sa stim ceva sigur vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boriss_s Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Acum m-am intors de la intalnire.Noi, cei 3 oameni prezenti, am cazut de acord, ca cel putin pentru saptamana viitoare sa mutam intalnirea sambata dimineata in jur de ora 9 la Petrom Baneasa, de unde sa plecam spre Cheia. Pana joia viitoare incercati sa va anuntati astfel incat sa stim ceva sigur vineri. e din ce in ce mai bine, saptamana trecuta am fost 2, acum ati ajuns 3 deci sunt sanse mari ca saptamana viitoare sa punem de un careu...de asi . Din pacate eu am o problema grava cu spatele motiv pentru care nu am fost prezent astazi dar pana data viitoare ma pun pe picioare si sunt prezent si vineri la intalnire si sambata la plimbare. succesuri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 La prima am fost 3 + un hondist, deci progrese nu s-au facut. Intalnirea de vineri s-a mutat sambata, cel putin saptamana viitoare. Daca vreti voi ne vedem si vineri, dar eu unul zic de pe acum ca nu pot ajunge ca sunt la servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bauz500 Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 (editat) promit sa vin si data viitoare Editat Iunie 26, 2009 de bauz500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wally08 Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Salutare , am si eu probele cu pinionul de la viteza a 2a , cand bag intr-a 2-a face fite, aveti idee unde as putea sa gasesc de cumparat ? cam asta ma intereseaza : Salut, ma intereseaza si pe mine , piesele urmatoare: GEAR OUTPUT 2ND,37T BUSHING,OUTPUT 2ND WASHER FORK-SHIFT,OUTPUT scuze ca sunt in limba engleza,dar asta am gasit in carte, asta e ceea ce caut ... Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Bine ca nu ai "PROBELE" la motorul tau.. asta era cu adevarat grav. In schimb ai putea sa-i spui baiatului care are PROBLEME la motor sa se duca frumusel la Kawa - Braila, preferabil vinerea pentru ca luni se lanseaza comenzile de piese. Sau ai putea sa-i spui la fel de bine sa sune si sa faca comanda prin telefon, asta dupa ce afla numarul de la mine sau de la alti posesori de kawa care au fost pe'acolo . Noroc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wally08 Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Bine ca nu ai "PROBELE" la motorul tau.. asta era cu adevarat grav. In schimb ai putea sa-i spui baiatului care are PROBLEME la motor sa se duca frumusel la Kawa - Braila, preferabil vinerea pentru ca luni se lanseaza comenzile de piese. Sau ai putea sa-i spui la fel de bine sa sune si sa faca comanda prin telefon, asta dupa ce afla numarul de la mine sau de la alti posesori de kawa care au fost pe'acolo . Noroc ! iesi ma de aici .. plimba ursu ' ce te bagi tu ? tu ala care plimbi grase si iti rup scarita a fost acolo,stai linistit si nu a rezolvat nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Nu vrea nimeni o Cheia in weekend?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boriss_s Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Nu vrea nimeni o Cheia in weekend?! daca va strangeti, puneti-ma si pe mine pe lista... vine si hondistul de la prima intalnire . Totul e sa fie vremea frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvannn Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Daca e vremea frumoasa si eu sunt prezent!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate