dan.c. Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Masor, numai ca mai dureaza 1 zi sau 2. Am motorul intr-o parcare mai departe de casa si nu am drum pe acolo momentan. Cu motorul pe cric? Adica aplecat intr-o parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Da,exact. Ca daca e sa-l tii drept o sa ai marja de eroare si nevoie de inca un om. Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) Ok, am masurat: 31cm pe partea stanga si 42 pe dreapta, masurat din pamant pana sub scarita. Scaritele erau pozitionate in partea de jos, daca le ridic se mai adauga cam 3 cm. Editat Octombrie 21, 2009 de dan.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Ok, am masurat: 31cm pe partea stanga si 42 pe dreapta, masurat din pamant pana sub scarita. Scaritele erau pozitionate in partea de jos, daca le ridic se mai adauga cam 3 cm. mersi mult. Postez cand termin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Abea acum am inteles pentru ce iti trebuie - sa iti faci prinderile alea pentru suportii de scarite. Ca si o parere personala, dupa folosirea scaritelor "reising", pot spune ca 3 cm mai sus conteaza enorm. Am plecat in Bulgaria cu scaritele montate sus. Era incredibil cat de controlabila mi se parea motocicleta pe curbe. Problema a fost ca dupa 2 ore a trebuit sa le repozitionez jos pentru ca ma dureau genunchii de innebuneam. In mod clar nu pot fi folosite asa sus decat pentru o perioada mica de timp - pe circuit. Daca tot iti faci adaptoarele alea iti recomand sa le faci si un set de gauri astfel incat sa poti pozitiona scaritele si mai jos decat stock. Cred ca la un drum de peste 500km ar fi cea mai buna solutie impotriva oboselii. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitac2005 Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Va salut !!! am nevoie de un manual de ZX600 din 98, nu stiu daca a fost postat pe aici( sunt prea multe pagini de urmarit ) sau daca ma puteti ajuta cu o adresa ceva de free download al manualului, va multzumesc mult !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Va salut !!! am nevoie de un manual de ZX600 din 98, nu stiu daca a fost postat pe aici( sunt prea multe pagini de urmarit ) sau daca ma puteti ajuta cu o adresa ceva de free download al manualului, va multzumesc mult !!!! http://www.manualedereparatie.info/downloa...X-6R-98-99.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 70 lei m-a costat toata treaba. E alta viata cu ele , imi place la nebunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Salut...Am si eu o intrebare: Are cineva de vanzare sau cunoaste pe cineva care are de vanzare un motor de zx6r model 2000-2001(carburatie)?Va rog lasati un PM cu detalii si un numar de telefon ca sa va contactez...Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Arata chiar ok. Totusi, de ce nu ai dat mai multe gauri? O sa te rupa sa mergi la drum intins cu genunchiul in barba . Sau zxr-ul il bagi numai pe pista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Arata chiar ok. Totusi, de ce nu ai dat mai multe gauri? O sa te rupa sa mergi la drum intins cu genunchiul in barba . Sau zxr-ul il bagi numai pe pista? Nu se pot da mai multe gauri.Suportii nu-s drepti in spate ,au intarituri. Oricum nu le-am pus de design,ci de utilitate iar cu motorul o sa ma mai dau si prin oras dar nu ma deranjeaza. Am fost ieri si e demential. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 hi all! va ofer tobe sport pentru ZXR-urile voastre cu sistem de prindere bolt-on. sunet si calitate garantata pentru detalii Pm me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
francezu_nba Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Salutare. Am cumparat si eu nishte crash paduri pt ZX6 meu si nu stiu cum exact se instaleaza. motoru e 636 model 05-06, am impresia ca trebuie sa tai din carena laterala sau ceva de genu, Orice sfat apreciat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Daca nu ai luat special pentru modelul tau trebuie sa dai o gaura in carena pe partea stanga parca. Eu am puig, care au un cot ce ocoleste carena. Parerea mea e ca pentru 300 ron, cat costa un set de puig-uri nu se merita sa bagi bormasina in carena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 (editat) Daca nu ai luat special pentru modelul tau trebuie sa dai o gaura in carena pe partea stanga parca. Eu am puig, care au un cot ce ocoleste carena. Parerea mea e ca pentru 300 ron, cat costa un set de puig-uri nu se merita sa bagi bormasina in carena. Asa e. Pe partea partea stanga e nevoie de un "deviator" ("no cut") Se gaseste set complet cu tot cu deviator la vreo 5o$. Editat Noiembrie 1, 2009 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boriss_s Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Salut,dezmembrez un motor de 636 ,an fab.'03-'04,rel. la tel.:0724 391 050 Salutare, in ce stare se gasesc carenele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smoise Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Salutare, Sunt si eu nou pe aici. Tocmai ce am cumparat un ZX-6R de 2008 insa nu am Owner Manual-ul. Am cautat pe net de mi-a venit acru, insa nu am putut gasi decat manualul de service. Ma poate ajuta cineva - daca nu varianta digitala, macr una hardcopy sa ii fac o copie xerox... Multumesc anticipat. Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Eu ti-am dat manualul, tu pui poze cu motocicleta. http://bikerpunks.com/mediaviewer/2105/200...ce-manual-.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smoise Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Salutare Cata, Multumesc mult pentru ajutor, insa imi trebui owner manual-ul. Pe cel de service il aveam. Multumesc oricum. Promit sa pun si poze cu motorul, insa ultimele saptamani am fost numai pe fuga si nu am apucat sa trag nici o poza. Poate weekend-ul asta cand ma intorc in Bucuresti. Toate bune, Eu ti-am dat manualul, tu pui poze cu motocicleta. http://bikerpunks.com/mediaviewer/2105/200...ce-manual-.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Pentru ce ai nevoie de el? Pentru intretinere periodica?Pentru ca asta gasesti si in cel de service. La niciun motor nu am avut nevoie de owner's manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Eu ti-am dat manualul, tu pui poze cu motocicleta. http://bikerpunks.com/mediaviewer/2105/200...ce-manual-.html salut, ma ajuti cu un manual de reparatie pt un kawa 636 2005? l-am raspandit pe jos putin si vreau sa mai umblu putin la el..sa ii mai fac eu ce se poate si dupa pe la service.Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 (editat) . Editat Noiembrie 8, 2009 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 (editat) salut,ma ajuti cu un manual de reparatie pt un kawa 636 2005? sau puteai citi si tu cu o pagina mai inainte http://www.manualedereparatie.info/downloa...X-6R-98-99.html Editat Noiembrie 8, 2009 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Am de vanzare cate ceva pentru 636 2005-2006 http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=65130 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Salutare am doua intrebari pt cunoscatori 1. se poate monta furca usd pe un 636 din 2002? 2.ce implica asta din pct de vedere tehnic si material ? ... avantaje si dejavantaje............... va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate