neluty74 Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 sal ma numesc nelu si am un kawasaki er 5 rosu si stau pe la rucar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Am avut si eu motor si l-am dat. Acum am remas cu echipamentul. Il vand si pe asta. Am mai ramas cu Casca, Protectia de spate, manusi de iarna cu protectii si niste protectii pt vant... Daca este cineva interesat sa-mi dea un pm. Stau pe langa Auchan Titan. http://www.okazii.ro/alte-echipamente-moto/casca-shark-rsi-prime-protectie-spate-ufo-a113885317 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Si cu al meu BMW albastru ne mai trebuie un f650 rosu sa facem tricolorul Sa il stapanesti sanatos....un motor de nadejde care te duce unde vrei Salutare ! ....suntem vecini !!! Salutare dragii mei motociclisti din zona Titan, Ma numesc Codrut si de vreo saptamana mi-am achizitionat si eu un BMW F650 galben . Locatie....Intersectie Campia Libertatii cu Baba Novac . Asfalt uscat la toti ! Salutare ! ....suntem vecini !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Haideti vecinii,sa ne cunoastem mai bn,intrunire la titan metrou gura a 2 a la parc,incepand cu ora 19 15,azi,vineri.in deschidere canta ansamblul folcloric calusarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Maine vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 daca termin treaba as vrea sa ajung si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Maine vin si eu scuze dar nu am terminat treaba la munca in timp util... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Care mai doreste, care mai pofteste ! /index.php?/topic/685329-vand-motoare-import-italia/page__pid__3256421#entry3256421 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 AJUTOR!!! AJUTOR!!! AJUTOR!!! Danut (varul meu) trebuie sa zambeasca din nou. Mi-a promis ca mergem la pescuit, ca se face motociclist, ca ma lasa sa-l bat la table dar pt ca sa-si tina promisiunile are nevoie de donatori de sange. Momentan are nevoie de donatori cu grupa doar cu grupa A2 pozitiv. Trebuiesc 2 persoane in fiecare zi. Donarea de sange se face pe strada DR FELIX (undeva pe lanaga Victoriei) dimineata intre 8 -11.Va rog sa ma contactacti (0723562645), inainte sa va dau mai multe detalii. Multumesc tuturor care mi-au fost deja alaturi. Va rog sa distribuiti toti mesajul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 astazi vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Sal iese cineva maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Un loc foarte apropiat voua este aici: /index.php?/topic/686385-party-night-draculas-mc-vineri-9112012/page__hl__draculas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Sal iese cineva maine? Tu a lu cine esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Eu sunt nou pe aici am motoru de o luna si ceva asa ca am chef de iesit macar weekendul asta. Stau pe pantelimon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Deseara o sa ajung si eu la o samanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Voi unde va intanliti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Noi ...........care....................cine..............................unde..............................................sau las-o........................... la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamaiknu08 Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Salut pe toata lumea!! Sunt si eu nou pe aici, mi-am luat si io o motocicleta de cateva luni!! Numele meu este Cristi si stau la Prosper la Vitan!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Salut Cristii. Bine ai venit. Noi ne vedem vineri seara la gura de metrou din parcul IOR.(cea de langa trecerea de pietoni dintre potcoava si titan) pe la 7~7.30. Dupa cum zicea si Orly mai greu cu stransul pe frigul asta... Eu o sa mai merg si vinerea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamaiknu08 Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 am prins nasol vinerea asta pt ca io sunt la munca!! si muncesc de dim de la 10 pana la 1 noaptea. vroiam sa va mai intreb cum pun si io niste poze?? o seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 In josul paginii ai "More Reply Options".Dai un click ,se deschide alta fereastra...scrii ceva si in josul paginii ai Attach Filles. De acolo banuiesc ca te descurci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamaiknu08 Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) mersi Nyt!! raman dator! o poza cu mine si una cu pasagera mea mica:D:D:D Editat Noiembrie 16, 2012 de jamaiknu08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Am si eu de vanzare o casca. Poate va intereseaza:) se poate vedea/proba in Bucuresti:) /index.php?/topic/684914-casca-manusi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Vinde-le la Bursa. Asta ca sa nu iti iei si un Ban ,asa ca tot e perioada de hibernat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Craciun Fericit !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate