greenhorn Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Eu particip la mars si acolo o sa donez si bani dupa puterea mea financiara. 2 coli A4 cu motivatia prezentei pe carene sunt suficiente ca sa imi tina fruntea sus! Vorba unui coleg de pe topicul repectiv:"ma doare fix in poponeata cine da banii. puteau sa imi puna si pene roz cu paiete ca tot ma duceam. baietii dau banul, numarati inca unul." Bravo Sukhoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 si io ma duc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 doar 3 pers. se mai uita pe aici restul nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 doar 3 pers. se mai uita pe aici restul nu ? se mai uita si je, proaspat mutata in titan. si eu ma duc la mars.see u there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Eu particip la mars si acolo o sa donez si bani dupa puterea mea financiara. 2 coli A4 cu motivatia prezentei pe carene sunt suficiente ca sa imi tina fruntea sus! Vorba unui coleg de pe topicul repectiv:"ma doare fix in poponeata cine da banii. puteau sa imi puna si pene roz cu paiete ca tot ma duceam. baietii dau banul, numarati inca unul." Bravo Sukhoi! Vin si eu si tot prin zona stau poate mergem impreuna Domnu cu EN-6 ce zice vine si el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 si eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ace_of_spades Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 hai sa ma prezint si eu.. Mihai si sunt alcoolic a nu motociclist...am un gsx600f... stau pe langa circa 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 welcome asule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StudioBar Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 hai sa ma prezint si eu.. Mihai si sunt alcoolic a nu motociclist...am un gsx600f... stau pe langa circa 13 Salut...lumea noua in ozana Te astept in bar daca nai venit pana acum...vezi posturile anterioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) pachemon, te vad online. ce i-ai facut, ma, boschetarului? ca nu l-am mai vazut prin zona Editat Mai 28, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 velcam!!! baietii si fetele ne vdm la mars diseara!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) se mai uita si je, proaspat mutata in titan.si eu ma duc la mars.see u there welcome gogoshiko! Editat Mai 28, 2008 de Ametist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Re 2 all Bv voua!!! Multa lume anuntata si numai 3 au venit din cei care ne strangem in parc. Ce conteaza mijloacele atunci cand totul e pt o cauza mai aparte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 m-ai pus si pe mine la socoteala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 @R4z0r Eu m-am intalnic cu tipul cu virago de 750 Iceman si cu cel cu honda aia de 600 cu numar HAZ. Inseamna ca am fost 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 @R4z0r Eu m-am intalnic cu tipul cu virago de 750 Iceman si cu cel cu honda aia de 600 cu numar HAZ. Inseamna ca am fost 4 oki pe ice l-am vazut si eu pe acolo dar nu am apucat sa vb cu el dar in schimb m-am intalnit cu pachemon, greenhorn in piata si cu dunloop (sper sa nu confund useru) si inca un baiat am uitat cum il cheama sry la arc. poate si cu tine dar nu cred ca ne cunoastem ca sa ne recunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 ola! io nu v-am vazut ... oricum, eu am ajuns exact inainte de start....deci scuze daca din graba nu v-am norocit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 ola! io nu v-am vazut ... oricum, eu am ajuns exact inainte de start....deci scuze daca din graba nu v-am norocit! pai daca ai ajuns inainte de start inseamna ca pe altcineva am vazut si am confundat useru la naiba frate vineri acum vin cu foaie si pix sa imi notez nr.moto nume si user al fiecaruia sa nu mai scufund lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Angel Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 ola eu sunt ala cu B 69 HAZ , nu m-am anuntat nici aici nici pe celalalt topic ca o sa ajung, am preferat sa merg si gata, stiam clar scopul deci nu conta culoarea tricoului si nici discutiile de r...t legate de culoare, partid, morala si bla bla bla-uri ; cu toate ca am ajuns pe la 20 15 tot am participat, a venit o tanti dragutza si mi-a dat un tricou portocaliu l-am trantit pe mine si am tirat-o catre arc, deci asta e : scop atins pt Gabone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyyy84 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 va salut pe toti!!! acum pot intra si eu in gasca din sect 3...eu stau in dristor(ramnicu sarat)...am motor de mai mult timp dar abia acum cand mi-am luat un yamaha thundercat simt ce trebuie....asa ca ASFALT USCAT SA AVEM!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 va salut pe toti!!! acum pot intra si eu in gasca din sect 3...eu stau in dristor(ramnicu sarat)...am motor de mai mult timp dar abia acum cand mi-am luat un yamaha thundercat simt ce trebuie....asa ca ASFALT USCAT SA AVEM!!! pe unde mai exact ca pe acolo stau si eu oricum lasa ca vorbim vineri daca vi la titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyyy84 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 unde la titan si la ce ora...ce se intampla??? plimbare, intalnire, sau ce???deci maine la ce ora???mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) maine de la 19:00 la 20:00 la a 2a gura de metrou de la titan cea din parc adica spre potcoava NU cea din intersectie de langa magazin iar de acolo vedem ce cum si unde daca vrei sa vi eu te astept de la 18:40 la 18:45 la biserica noua de pe rm.sarat Editat Mai 29, 2008 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Saptamana trecuta am fost la Soveja. A fost f frumos, o sa punem si poze. Pentru sambata va propun Lacul Vidra. Buc-Rm Vl-Brezoi-Voineasa-Vidra-si retur. Vreo 550 km, o zi. Sapt trecuta am fost doar 2. Sunt curios daca acum mai vine cineva. Pacat ca drumurile frumoase din tara de ex Soveja-Lepsa sau Vidra-Obarsia Lotrului sunt in stare deplorabila. Trebuie sa ma multumesc sa fac drumul pe jumate sau sa imi iau enduro-touring. Aviz celor care au, mergeti, aveti ce vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 @blue _angel Scuze man, dar uit mereu cum te cheama. Si mi-a fost mai usor sa tin minte nr de inmatriculare. De fapt eu am o problema cu numele... Foarte greu imi intra in cap. Daca ne mai intalnim de cateva ori promit ca o sa tin minte. Asta e.. sper ca nu te-ai suparat. Hai diseara in parc! Eu o sa mai vin cu 2 baieti cu honde de 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate