legnakrad Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 (editat) eu inca nu stiu sigur daca vin..pare rau ca n'am venit sambata dar nu am putut ah da..si am uitat..multumesc muult andrei ca mi'ai 'relocat' gajika ! tre sa te cinstesc Editat Aprilie 3, 2007 de legnakrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Blondule te-ai ascuns???? Zi ti-ai luat motoreta? Cum e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Andrei eu in locul lui blondu as face ture cu pusoaica de virago nu as sta pe forum Sa speram ca a ajuns cu bine micuta si si sa o stapaneasca sanatos si si ii ofere multe clipe de bucuri Cat despre prezenta mea din acest weekand sper sa fiu acolo momentan nu am nici un plan si regret ca nu am putut sa vin sambatea seara la petrecere sa fiu alaturi de voi dar cineva a trebuit sa si muneceasca seper sa va fi distrat de la superlativ in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Eu o sa incerc sa semnez condica vinerea asta, iar sambata plec la Cluj pana duminica aviatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Plec si eu vineri,dar poate ne vedem maine la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 eu cred ca vin vineri sper pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 (editat) eu vin vineri........ SPER..... sarbatori fericite ... pt cei ce nu vin... celorlalti o sa li se faca urari numai de bine vineri neo: sa te vedem... ... si ute asa s-a dus mijlocul de trasport pt cei nemotorizati..... ma rog .... unul din ele.... ) Editat Aprilie 3, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Astazi, pe 4 apr dau si eu examen pt A. Sper sa am noroc si bafta la sala si apoi sa iau si poligonul tot azi, ca apoi sa Din noiembrie ma uit la Natasha si o calaresc numai pe campuri. Cred ca a venit si vremea pentru ceva asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 bafta!!! sa te vedem motociclist responsabil!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 salutare! Viorel - 30 de ani stau in zona Dristor mai precis pe str Istriei ( intre Rm Sarat si Rm Valcea) am o Aprilia Pegaso de 650 cc langa mine, sta PepsiMan (Adi) care are o Yamaha DT si mai sunt trei motoare care au aparut de curand si nu ne cunoastem inca (sper ca, cu ocazia asta, daca intrati pe forum, sa facem cunostinta ) sper din tot sufletul sa ne intalnim intr-o zi ...... fotografii cu motorul nu am deocamdata dar promit sa revin cu ele apropo: lucrez intr-o unitate militara Astazi, pe 4 apr dau si eu examen pt A. Sper sa am noroc si bafta la sala si apoi sa iau si poligonul tot azi, ca apoi sa Din noiembrie ma uit la Natasha si o calaresc numai pe campuri. Cred ca a venit si vremea pentru ceva asfalt. probabil la ora asta esti deja plecat dar ..... bafta la examen DHL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Multumesc tuturor celor care mi-au fost aproape si mi-au tinut pumnii, dar... mai stau o tura. Am picat cu 20p si acum trebuie sa invat mai bine pentru 25 aprilie. Se pare ca pana pe 1 mai nu o sa scot permisul. Asta e. Stie careva pe 25 aprilie unde se da sala, la Ilioara sau Autogeneral? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 vai si mie mi-e frica eu mai am 2-3 saptamani si dau examenul.... oricum lasa DHL ca tot iei permisul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Multumesc tuturor celor care mi-au fost aproape si mi-au tinut pumnii, dar... mai stau o tura. Am picat cu 20p si acum trebuie sa invat mai bine pentru 25 aprilie. Se pare ca pana pe 1 mai nu o sa scot permisul. Asta e. Stie careva pe 25 aprilie unde se da sala, la Ilioara sau Autogeneral? Imi pare rau pentru tine dar data viitoare daca inveti bine sigur o sa iei sala iar, traseul e usor. Din cate stiam yo miercurea se da examen la Ilioara si 25 aprilie e miercuri deci ... Ilioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neri Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 salutare!Viorel - 30 de ani stau in zona Dristor mai precis pe str Istriei ( intre Rm Sarat si Rm Valcea) am o Aprilia Pegaso de 650 cc langa mine, sta PepsiMan (Adi) care are o Yamaha DT si mai sunt trei motoare care au aparut de curand si nu ne cunoastem inca (sper ca, cu ocazia asta, daca intrati pe forum, sa facem cunostinta ) sper din tot sufletul sa ne intalnim intr-o zi ...... fotografii cu motorul nu am deocamdata dar promit sa revin cu ele apropo: lucrez intr-o unitate militara daca esti cine cred eu ca esti...inseamna ca am facut scoala moto impreuna vom vedea cand ne intalnim intr-o vineri... mi-ar placea sa-l cunosc in sfarsit si pe pepsiman ca tot am vb noi atata pe mess de cizmele alea pe care nu le-am mai luat de vinerea asta ce sa zic...sunt aproape sigura ca o sa fiu plecata din bucuresti asa ca va urez pe de acum paste fericit tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 dhl cred ca o sa dam impreuna pe 25 io bag tare sa fiu sigur ca iau sala nu vreau sa ma joc..ca daca nu iau turbez innebunesc astept de prea mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 (editat) sau curiosi care nu sunt si nici n-au legatura cu motociclismul i have to say it: suna cam aiurea asta, pe bune! (pana aici am ajuns cu cititul thread-ului. noah, si eu sunt din titan; deocamdata ma chinui sa-mi cumpar casca. ) vad o multime de motoare in fiecare seara cand ies cu cainele.) Editat Aprilie 4, 2007 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 gata, am epuizat thread-ul. ktm-istul, repsol hondistii, dominator-u' si ceilalti pe care-i tot vad nu cred ca i-am intalnit pe thread-ul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 gata, am epuizat thread-ul. ktm-istul, repsol hondistii, dominator-u' si ceilalti pe care-i tot vad nu cred ca i-am intalnit pe thread-ul asta. Asta inseamna ca nu vii vineri la ora 19 la gura de metrou din parc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 pentru prieteni mei pun poze cu fata pregatita AME 12 ore (maine redic cartonul) pentru prieteni mei pun poze cu fata pregatita AME 12 ore (maine redic cartonul) imaginea inainte de operatia estetica noua imagine (cum ii sta mai bine unei babe,fardata machiata din abundenta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 (editat) omg neo e frumoasa rau ! abia astept sa o vad maaainee ma programez si eu si sper in 1 sapt sa am carnet tocesc tare tare sa iau sala fara emotii. pt o saptamana nu mai sunt a doispea uit tot app pana la urma...cine vine vineri sigur sigur ?! sa stim si noi care suntem Editat Aprilie 4, 2007 de legnakrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 portocaliu cu galben? de ce nu-i aceeasi culoare peste tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 portocaliu cu galben? de ce nu-i aceeasi culoare peste tot? colegule este pentru discromati man, nu observa diferenta (nu erea portocaliu reflectorizant) MULTA BAFTA LA EXAMEN PT TOTI Cum ni se spunea in copilarie Invatati,invatati si iar invatati. ne vedem vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 bine, colega, atunci cu prima ocazie sa-ti vopsesti jantele! (oricum galbenu' ruleaza mai tare ca portocaliul - daca nu ne referim la repsol). s-o stapanesti sanatos! ce scrie cu caracterele alea asiatice? dane_06, vin numai daca ma aduci pe motor pana-n fata blocului. ) glumesc... oricum, eu vineri sper sa-mi cumpar casca. mai e un pic si se face un an de cand tot zic ca strang bani sa-mi cumpar. so help me god! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 multumesc asta inseamna: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 super tare, Bravo Adi! parca-i alt motor lasati bai carcoteala, cui nu-i place sa nu se uite pacat ca vinerea asta nu o sa fiu si eu prezent la cele 2 premiere (Neo calare pe Fzr-ul lui si viraga Blondului ) beti o bere si pt mine, heave fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate