Ravenitza Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Intalnirea titanilor este in fiecare VINERI, la gura de metrou TITAN (cea din parc), intre orele 19-20. Cred ca apar si eu diseara, asa ca ne vedem pe acolo. Bun venit noilor useri, si multi km fara incidente va dorim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Detalii legate de plecarea in Bulgaria: Destinatie finala: ST. KONSTANTIN & ELENA – prima statiune de vara din Bulgaria, situata la 10 km de Varna, inconjurata de un minunat parc. Hotelurile noi, de o calitate excelenta beneficiaza de izvoarele de apa minerala, in statiune fiind numeroase piscine cu apa termala. Plecare sambata 18 octombrie ora 9:00-9:15 AM de la "gura de metrou Titan" Traseu: Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Varna-ST. KONSTANTIN & ELENA - 293 Km Durata: 2 zile sambata si duminica 18-19 octombrie 2008 Cazare: La fata locului. Oferta fiind foarte variata de la 13 euro la 60 euro pe noapte pt. camere single. Costuri (se poate si mai putin, se poate si mai mult): - Carburant - 160 Ron - Cazare - 100 Ron - Restaurant - 120 Ron (2 zile) Total - 380 Ron Nu suntem nici primii si nici ultimii care mergem acolo: /index.php?showtopic=277947 /index.php?showtopic=276405 Doritorii imi pot da un PM, sa stim pe cine asteptam maine dimineata. Pana acum sunt inscrise 3 motoare eu, Peu si un amic de al lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Pune si vremea sa stie oamenii ... data trecuta s-au speriat toti ca ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) Deseara plec pe str.timisoara.mai se aunta cineva? Editat Octombrie 17, 2008 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Nu gusta nimeni Paul Gilbert? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Deseara plec pe str.timisoara.mai se aunta cineva? eu o sa mai merg pe bd. Timisoara...si cred k mai vin si alti bikeri ..mai stabilim la titan k acolo se aduna dupa 11 incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Merge cineva de aici la test drive KTM maine la ciolpani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ackard Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Merge cineva de aici la test drive KTM maine la ciolpani ? o sa ma duc eu la test drive KTm ,tu cind vrei sa ajungi acolo ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Am fost pana in bikers otopeni.....totul bina pana a venit ploaia....iar la intoarcere ne-a udat pana la os ....oricum a fost bine k am spalat apoi acasa motorul...oricum era ud....asa e ud si curat maine daca iese soarele si nu mai ploua mai mergem pana la Tulcea la plimbarica ?? ...eu ma bag...singura conditie e vremea: mai postam maine sa vedem dc plecam sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 ce bine ca am ales sa ma uit la meci :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Hey Dupa ploaia de aseara ...care m-a lasat cu cizmele inca ude ... si vremea de afara ... plecarea la Tulcea se contramandeaza desi ...pe toate site-urile apare doar cer noros ... Un traseu mai scurt poate fi binevenit ... un Ghermanesti... sau Romanesti sau spre Alexandria ... Pana una alta daca mi se usuca cizmele ... poate ca merg si io la intalnire la chopperacademy la 11 la Academie. m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Cand am ajuns aseara acasa,ziceai ca am iesit de sub dus.Bine!persoana de mai sus nu prea sa udat asa tare!! de...... cluburile astea!!!! :) Ce facem azi? nu ne strangem undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 (editat) Hey Dupa ploaia de aseara ...care m-a lasat cu cizmele inca ude .. si vremea de afara ... plecarea la Tulcea se contramandeaza desi ...pe toate site-urile apare doar cer noros ... Un traseu mai scurt poate fi binevenit ... un Ghermanesti... sau Romanesti sau spre Alexandria ... Pana una alta daca mi se usuca cizmele ... poate ca merg si io la intalnire la chopperacademy la 11 la Academie. m Am vazut si eu k arata doar nori...de aia aveam aseara bazin cu apa in cizme Daca vremea merge spre bine putem face plimbarik spre Tulcea si Duminica ??! ..eu ink mai vreau s mergem iar diseara dupa 11 dc vremea-i buna ne vedem pe Tmimisoraaaa:peace: Editat Octombrie 18, 2008 de septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Da cred ca putem merge la Tulcea. Eu merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Nu cred ca vremea o sa fie OK,poate mergem pe undeva prin zona,adica 30-40 km sa halim ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Adevarul e ca...as hali un pui tavalit la Ghermanesti ...nici nu mai conteaza cum e vremea:lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Hey people... o STRIGARE Intrucat iar a venit soarele pe strada si cred ca se usuca intre timp, vremea fiind faina, maine va astept la 10 fara un sfert la benzinarie la Mol la intrarea pe autostrada soarelui (ultima benzinarie) pentru a merge inspre Tulcea. Am ceva treaba in zona Topologu 220 km de Bucuresti maxim juma de ora sa fac niste poze si dupa aia as merge in Tulcea ca n-am fost niciodata sau inapoi in Harsova . Drumul e chiar fain... Alegerea o facem la fata locului. O sa incerc sa aranjez ceva cu baietii din Tulcea ca sunt ceva motorizati pe acolo sau sa gasesc ceva specific prin Harsova sa bagam un peste. Doritorii sunt asteptati sfertul academic la benzinarie. m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatuiesc Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 ....Saluatare tuturor, de pe acest forum, ma altatur si eu voua, stau langa real vitan (bobocica), nu am avut timp sa ajung la intalnirile de la titan, dar pe viitor o sa ajung. Â Â Â Am o intrebare, cine sta prin zona bobocica,ramnicu sarat, dristor, energeticienilor, si are un garaj,sau ceva, unde isi tine motorul, sau stie pe cineva care are, as vrea sa il bag si eu undeva, bineinteles cu remuneratia de rigoare, orice informatie este binevenita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 maine plecare din Varna spre Bucuresti. Se baga cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 (editat) Hey people... o STRIGARE Intrucat iar a venit soarele pe strada si cred ca se usuca intre timp, vremea fiind faina, maine va astept la 10 fara un sfert la benzinarie la Mol la intrarea pe autostrada soarelui (ultima benzinarie) pentru a merge inspre Tulcea. Am ceva treaba in zona Topologu 220 km de Bucuresti maxim juma de ora sa fac niste poze si dupa aia as merge in Tulcea ca n-am fost niciodata sau inapoi in Harsova . Drumul e chiar fain... Alegerea o facem la fata locului. O sa incerc sa aranjez ceva cu baietii din Tulcea ca sunt ceva motorizati pe acolo sau sa gasesc ceva specific prin Harsova sa bagam un peste. Doritorii sunt asteptati sfertul academic la benzinarie. m cand plecam k vin si eu??? BUZZ Hey people... o STRIGARE Intrucat iar a venit soarele pe strada si cred ca se usuca intre timp, vremea fiind faina, maine va astept la 10 fara un sfert la benzinarie la Mol la intrarea pe autostrada soarelui (ultima benzinarie) pentru a merge inspre Tulcea. Am ceva treaba in zona Topologu 220 km de Bucuresti maxim juma de ora sa fac niste poze si dupa aia as merge in Tulcea ca n-am fost niciodata sau inapoi in Harsova . Drumul e chiar fain... Alegerea o facem la fata locului. O sa incerc sa aranjez ceva cu baietii din Tulcea ca sunt ceva motorizati pe acolo sau sa gasesc ceva specific prin Harsova sa bagam un peste. Doritorii sunt asteptati sfertul academic la benzinarie. m ii Stie cineva nr de tel k plec si o prind din urma??? dati mi un sms daca-l aflati MULTAM MULT 0752447970 Editat Octombrie 19, 2008 de septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Mai e si weekendul viitor testr drive KTM ...eu ma duc va mai bagati careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Am fost eu...enduro nu-i de mine,nu mi-a placut nimic la ea. Astept ride-testul cu modelele de strada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Pana la urma din cauza vremii vad ca fost cam haos cu plimbarile. La munte, (Sinaia, Azuga), a fost foarte frumos, soare si senin. Dar noaptea foarte frig. Sper din suflet ca weekendul viitor sa fie frumos si sa facem o plimbarica...mai vedem pana vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Hey Bay vezi ca tiam lasat nr pe id de mess. Am stat destul de mult la benzinarie. Drumul a fost chiar ok si am fost doar doi motociclisti. Sarumana celui de-al doilea... Era loc de mai multi... Data viitoare... Ne-am intersectat cu baietii care plecau la marsul pentru cei doi care au murit la Dragos Voda.... Mare pacat ... Atat de tineri... Ar trebui ca cel care a produs asemenea tragedie sa fie aspru pedepsit ca daca scapa ieftin nu se invata minte.... Oare cand s-or schimba lucrurile si la noi?! M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Mda,a fost FOARTE FRUMOS, pacat ca nu ati mai venit si voi.si fetei de mai sus am sa-i urez o noapte placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate