alexutzu_liv Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) Multumesc mult pentru aprecieri si imi pare rau ca nu am putut sa stam mai mult. Ei chiar i-a placut si i-a parut rau ca pana la urma fumul de acolo a facut-o sa vrea acasa dar data viitoare promitem sa stam si mai mult.Aveti nota 10 fetelor din partea noastra Eu am vrut tot weekend-ul dar nu am avut net ca sa tip dupa ajutor Si ti-am zis din capul locului ca e pompa si ca merge si pe direct macar pana acasa... da voi nu betmen betmen merge si fara pompa dar fara filtru risti sa o infunzi cu stejari ...artari....si ce mai stim k baga romanii in benzina " bine" k traim in romania bafta Editat Noiembrie 3, 2008 de alexutzu_liv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 ce mai fac titanii??cum va placut petrecerea???unii nu au mai apucat finalul....din cauze pe care nu le putem preciza pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) Ieri s-a incins o super gasca de plimbare compusa in marea majoritate de 600F-uri,un R6 si doua RR-uri Din gasca de titan ne-a insotit doar Petre care a facut fata cu brio ritmului sustinut impus A fost o zi in care cu tontii am putut fi copii din nou...8 motoare...Asa ca Razvanee,data viitoare fa cumva rost de net...de la un prieten,ceva ... Editat Noiembrie 3, 2008 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Ieri s-a incins o super gasca de plimbare compusa in marea majoritate de 600F-uri,un R6 si doua RR-uri Din gasca de titan ne-a insotit doar Petre care a facut fata cu brio rimului sustinut impus A fost o zi in care cu tontii am putut fi copii din nou...8 motoare...Asa ca Razvanee,data viitoare fa cumva rost de net...de la un prieten,ceva ... mai dati si voi cu goarna prin sat data viitoare k poate mai vor si altii sa participe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 mai dati si voi cu goarna prin sat data viitoare k poate mai vor si altii sa participe Man... mai intra si tu pe topicul de 600F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Man... mai intra si tu pe topicul de 600F mai intru si eu k doar sunt posesor de F numai k nu stiam k organizati si plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Aha..deci astia cu gixxere vad ca sunt marginalizati ! Bine fratilor...va tin eu minte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Aha..deci astia cu gixxere vad ca sunt marginalizati ! Bine fratilor...va tin eu minte ! Suzukiii frate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Suzukiii frate... Trebuie sa imi iau neaparat Honda...ca altfel vad ca nu se mai poate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Trebuie sa imi iau neaparat Honda...ca altfel vad ca nu se mai poate !!! Cu ocazia asta o te simti si tu bruscat din cand in cand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenaline_hunter Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Ieri s-a incins o super gasca de plimbare compusa in marea majoritate de 600F-uri,un R6 si doua RR-uri Din gasca de titan ne-a insotit doar Petre care a facut fata cu brio ritmului sustinut impus A fost o zi in care cu tontii am putut fi copii din nou...8 motoare...Asa ca Razvanee,data viitoare fa cumva rost de net...de la un prieten,ceva ... mersi gixx pt apreciere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 mersi gixx pt apreciere N-ai pt cum...tu ai iesit cu noi a doua oara si te-ai adaptat f repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Trebuie sa imi iau neaparat Honda...ca altfel vad ca nu se mai poate !!! eu tiam spus asta de mult.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 eu tiam spus asta de mult.... Stai pe aproape ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 ce mai fac titanii??cum va placut petrecerea???unii nu au mai apucat finalul....din cauze pe care nu le putem preciza pe forum... ...poate sunt cauze asemanatoare...?! lasa ca aflam noi : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Suzukiii frate... Si R6-le tot Honda e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 ...poate sunt cauze asemanatoare...?! lasa ca aflam noi : ar fi trebuit sa afli pe pielea ta nu sa afli de la altii!!data viitoare sa nu mai lipsesti Si R6-le tot Honda e ? nu e honda...dar asta isi doreste sa fie cand va fi mare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) Da, deci raman in zona am gasit o frumusete de apartament pe la trapezului, gen lux la un pret putin spus belea. Pe zece mutam catrafusele si ne instalam in noul cuib, dotat cu masini de spalat (inclusiv vase, gospodina din mine e fericita), aer conditionat si-un tembelizor zdravan pe 10 o sa va salut iar in calitate de vecinica adica da ovy, raman cu cavaleria, ce pana mea LE: Apropo, cine ma poate ajuta cu o dubitza in uichend? Recompensa in bere Editat Noiembrie 3, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) @ralucone: ce ai facut fato azi la vizionare???da detalii,ramai cu cavaleria sau ne parasesti??? am scris in acelas timp....ma rog deci in curand o sa primesc mesaje de genul"raluca se muta si are nevoie de ajutor!! cine se ofera??!!!" Editat Noiembrie 3, 2008 de ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Miercuri Arc?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Miercuri Arc?! Deja ne gandim la miercuri? Probabil ca da...arc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Da, deci raman in zona am gasit o frumusete de apartament pe la trapezului, gen lux la un pret putin spus belea. Pe zece mutam catrafusele si ne instalam in noul cuib, dotat cu masini de spalat (inclusiv vase, gospodina din mine e fericita), aer conditionat si-un tembelizor zdravan pe 10 o sa va salut iar in calitate de vecinica adica da ovy, raman cu cavaleria, ce pana mea Inca un membru de seama al comunitatii moto in randul Cavaleriei ! Numai unul si unul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Miercuri Arc?! deja ???de obicei se merge...dar de obicei u nu mergi cu cavaleria...te duci sa prinzi loc in fatza Inca un membru de seama al comunitatii moto in randul Cavaleriei ! Numai unul si unul ! ai grija nu te pune cu vecina...mai ales ca e zina si poate te transforma in broscoi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Deja ne gandim la miercuri? Probabil ca da...arc ! Mai e o zi...maine...si miercuri ne vedem. Comentezi?! Tu ce razi mai?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate