Ravenitza Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 era vorba de ieri bah.. baga azi careva un ursus freetrack? ete ca ne intalniram A fost interesand showul nu?! Pun pozele si aici, dar mai incolo putin. Poze: http://picasaweb.google.com/raven30hell/UrsusMonsterCars# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 ete ca ne intalniram A fost interesand showul nu?! Pun pozele si aici, dar mai incolo putin. Poze: http://picasaweb.google.com/raven30hell/UrsusMonsterCars# Asa bre....sa nu zici de evenimente de genul asta ! (R4z0r si Nyt). @Yorgo : ai fost sambata pe la kika? ca ham impresia inopinanta impresie ca te-am vazut p'acolo... (r4z0r aciulea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Asa bre....sa nu zici de evenimente de genul asta ! (R4z0r si Nyt). @Yorgo : ai fost sambata pe la kika? ca ham impresia inopinanta impresie ca te-am vazut p'acolo... (r4z0r aciulea) Si daca va spuneam nu veneati... De cate ori anunt cate ceva nu vine nimeni si apoi ziceti ca nu am spus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Si daca va spuneam nu veneati... De cate ori anunt cate ceva nu vine nimeni si apoi ziceti ca nu am spus... cu cine te certi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Hello!sry k am disparut dar au inceput examenele si am ramas si fara carnet ..... Vreo intrunire ceva?ramane valabila clasica intrunire de vineri? oricum vin pieton......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 cu cine te certi? cu nimeni Hello!sry k am disparut dar au inceput examenele si am ramas si fara carnet .....Vreo intrunire ceva?ramane valabila clasica intrunire de vineri? oricum vin pieton......... upss... aiurea faza cu permisul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 cu nimeni upss... aiurea faza cu permisul. Lasa k mai am unpic pana pe 22 cand il iau inapoi..... App chit ca o sa se ia cineva de mine k zic ceva offtopic tot o zic! Daca ramaneti fara carnet cand conduceti mobra o sa dati un examen special....nu ai aceleasi intrebari k si la masina......se refera doar la motociclete!In caz de necaz vedeti k este unul rezolvat pe acest site:D...din pacate nu mai am link-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 (editat) Vineri ramane valabil? Editat Decembrie 7, 2008 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Imi cer scuze pt dublarea mesajului....imi face fitze internetul...oricum uitati link-ul respectiv www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=259312&mode=linear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Imi cer scuze pt dublarea mesajului....imi face fitze internetul...oricum uitati link-ul respectiv www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=259312&mode=linear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 stiu ca dai examen separat .. mult mai greu:D trebuia s ama intrebi pe mine... am experienta ( am dat pana acum 3 exam de astea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 stiu ca dai examen separat .. mult mai greu:D trebuia s ama intrebi pe mine... am experienta ( am dat pana acum 3 exam de astea ) Ce inseamna batranetea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 salut ! MAI AM 1 LOC LIBER...CAMPIA LIBERTATII 3 LUNI=300RON TEL: 0766 308 198 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 @ravenitza: da fata.. ne'am intalnit pan la urma.. io am fost cam dezamagit de show, dar presupun ca e chestie de gust... cum e cu locu ala liber pana la urma..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) Vineri ramane valabil? Eu zic pas, nu cred ca o sa fiu in Bucuresti @ravenitza: da fata.. ne'am intalnit pan la urma.. io am fost cam dezamagit de show, dar presupun ca e chestie de gust... cum e cu locu ala liber pana la urma..? Dar duminica ai fost? Sambata au fost clasa Open adica cei incepatori, iar duminica cei avansati...+ show de stunt moto cu Zoltan. Editat Decembrie 9, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 ZOLTAN ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 nu... Zoltan Angyal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 stiu draga la cine te refereai ... uofff nu mai poate omu sa glumesca in ziua de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 stiu draga la cine te refereai ... uofff nu mai poate omu sa glumesca in ziua de azi Ba da cum sa nu, dar nu am vrut sa ramana lumea cu o parere gresita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 usor-usor se duce la fund cavaleria:D (e adevarat ca nu am mai scris de mult dar v-am urmarit constant:P).....ce mai faceti? ia zi mai raveritza ma iei cu tine pe 14 ca banuiesc ca vei merge (sau poate chiar vei dansa:)))...(nu am cu cine merge....si unui baiat nu ii pot propune ca se poate intelege gresit:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 usor-usor se duce la fund cavaleria:D (e adevarat ca nu am mai scris de mult dar v-am urmarit constant:P).....ce mai faceti?ia zi mai raveritza ma iei cu tine pe 14 ca banuiesc ca vei merge (sau poate chiar vei dansa:)))...(nu am cu cine merge....si unui baiat nu ii pot propune ca se poate intelege gresit:))) huh?! Nu eu nu voi dansa, din nenumarate motive nu pot. Insa voi merge, Mirela are nevoie de sprijinul nostru! Cum adica sa te iau?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Sa il cari in carca pana acolo ! Cavaleria s-a intalnit cu toate ca tu nu stii nimic ! Faptul ca nu se posteaza pe forum nu inseamna ca lumea nu se vede ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Sa il cari in carca pana acolo ! Cavaleria s-a intalnit cu toate ca tu nu stii nimic ! Faptul ca nu se posteaza pe forum nu inseamna ca lumea nu se vede ! e genul ala de intalnire pe bisericute...care are pile merge,care nu nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 e genul ala de intalnire pe bisericute...care are pile merge,care nu nu... Nu e pe pile...e pe fuga ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Bine Sefu sa traiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate