Alex The Ripper Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 locul corect este: LA IESIREA DE METROU TITAN DIN PARC,VINEREA INTRE ORELE 19-20 pune si o harta, jmechere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 pune si o harta, jmechere nu cred ca e cineva atat de batut in cap incat sa nu gaseasca punctul de intalnire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 nu cred ca e cineva atat de batut in cap incat sa nu gaseasca punctul de intalnire... citeste topicul de la inceput si... ai sa razi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 citeste topicul de la inceput si... ai sa razi.... I du not wanna go to Los Angeles ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 citeste topicul de la inceput si... ai sa razi.... da bre stiu la ce te referi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 I du not wanna go to Los Angeles ! tu ce incerci ma sa faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 tu ce incerci ma sa faci? cred ca e in cautarea caldurii sa scoata bibeloul din casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Va multumesc dragilor! Sunt placut surprins si nu ma asteptam,cum nu ma asteptam sa mai ninga anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Va multumesc dragilor! Sunt placut surprins si nu ma asteptam,cum nu ma asteptam sa mai ninga anul asta. mama ei de ninsoare Sa nu ma mai bucur eu de broscuta din cauza ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) mama ei de ninsoare Sa nu ma mai bucur eu de broscuta din cauza ei nu-ti ajunge fata? te-ai plimbat non-stop zilele astea nu trebuie sa se odihneasca si ea un pic? 'Yorgo' Va multumesc dragilor! Sunt placut surprins la multi ani domnule, la multi ani pe MOTO Editat Februarie 16, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 mama ei de ninsoare Sa nu ma mai bucur eu de broscuta din cauza ei la naiba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 mama ei de ninsoare Sa nu ma mai bucur eu de broscuta din cauza ei nu...mai stai si in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 zapada din dimineata asta tocmai mi-a stricat ziua....naspa...iar voi fi nervos toata ziua. adica gloria brotherhood? fac parte tot din zona asta numai ca se intalneau la cinema Noi suntem deja "mosi" si nu mai putem salta piciorul peste sa Smecheria este ca nu mai suntem toti in acelasi loc, si avem programul destul de diferit, deja unii dintre noi mai vad o farama de timp liber d-abia prin week-end-uri. Dar uite...cum se mai libereaza cate unul, revine la viata de "holtei" care i-a placut in "tinerete". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 zapada din dimineata asta tocmai mi-a stricat ziua....naspa...iar voi fi nervos toata ziua. Si mie mi-a stricat ziua, dar vreau nu vreau a trebuit sa plec la munca cu motorul pt ca trebuie sa il bag iar la garaj pt 1 luna , ca de maine sunt pieton. O sa merg cu RATB Este prima oara cand merg pe vreme deasta, pe drumuri inghetate. Adrenalina dar foarte mult pericol pentru un incepator ca mine. Bine ca am ajuns cu bine la munca...sa vad cum ajung la 19 in bucurestii noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Si mie mi-a stricat ziua, dar vreau nu vreau a trebuit sa plec la munca cu motorul pt ca trebuie sa il bag iar la garaj pt 1 luna , ca de maine sunt pieton. O sa merg cu RATB Este prima oara cand merg pe vreme deasta, pe drumuri inghetate. Adrenalina dar foarte mult pericol pentru un incepator ca mine. Bine ca am ajuns cu bine la munca...sa vad cum ajung la 19 in bucurestii noi... cum ai reusit sa le dai permisu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 zapada din dimineata asta tocmai mi-a stricat ziua....naspa...iar voi fi nervos toata ziua. Noi suntem deja "mosi" si nu mai putem salta piciorul peste sa Smecheria este ca nu mai suntem toti in acelasi loc, si avem programul destul de diferit, deja unii dintre noi mai vad o farama de timp liber d-abia prin week-end-uri. Dar uite...cum se mai libereaza cate unul, revine la viata de "holtei" care i-a placut in "tinerete". stai linistit nu e o problema mai invatam si noi de la oameni cu experienta va asteptam cand aveti timp la o tura si o bere(fara alcool) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 cum ai reusit sa le dai permisu? Simplu, am depasit coloana la semafor pe partea stanga (de....printre nu aveam loc si ma grabeam) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 inseamna ca era un taran pol...taiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Va multumesc dragilor! Sunt placut surprins si nu ma asteptam,cum nu ma asteptam sa mai ninga anul asta. ne bucuram ca esti placut surprins dar... de baut nimic nimic? ahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) Simplu, am depasit coloana la semafor pe partea stanga (de....printre nu aveam loc si ma grabeam) La asa faza semnezi ca nu recunosti fapta si la observatii/mentiuni scrii ca te deplsai pe banda ta, fara sa depasesti axul drumului, intrucat masinile ti-au facut loc. Te costa onorariul unui avocat si ramai cu permisul. Editat Februarie 17, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Asta e, daca nu am stiut, am sunat si eu pe cineva si mi-a zis sa semnez si sa ma duc sa fac plangere...si asa e vreme naspa afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 ne bucuram ca esti placut surprins dar... de baut nimic nimic? ahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Asta e, daca nu am stiut, am sunat si eu pe cineva si mi-a zis sa semnez si sa ma duc sa fac plangere...si asa e vreme naspa afara Priveste partea buna a lucrurilor: vei putea bea linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Priveste partea buna a lucrurilor: vei putea bea linistit Ai perfecta dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 la naiba... Rippere,nu stau in casa ,ca de iesit tot ies..la servici..cu metrou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate