Spideru Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 @ ovy_d acum ca stiu unde ... o sa vin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Mesteru Zona Ambrozie Honda CBR 600 F3 Rosu De meserie topograf 29 anisori Si cam atat k poze nu am k nu i-am facut Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Mesteru Zona Ambrozie Honda CBR 600 F3 Rosu De meserie topograf 29 anisori Si cam atat k poze nu am k nu i-am facut Numai bine Welcome in za club ! Si sa ne vedem cu bine pe la intalniri ! Da' sa se mai incalzeasca afara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Mesteru Zona Ambrozie Honda CBR 600 F3 Rosu De meserie topograf 29 anisori Si cam atat k poze nu am k nu i-am facut Numai bine vecin cu mine mestere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Mesteru Zona Ambrozie Honda CBR 600 F3 Rosu De meserie topograf 29 anisori Si cam atat k poze nu am k nu i-am facut Numai bine pe unde prin ambrozie? bun venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Mesteru Zona Ambrozie Honda CBR 600 F3 Rosu De meserie topograf 29 anisori Si cam atat k poze nu am k nu i-am facut Numai bine Bine ai venit! vecini, vecini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Bine ai venit! vecini, vecini Nu-mi zice ca si tu tot in Ambrozie stai. Cum naiba de nu v-am vazut pana acum, ca doar imi petrec 50% din timp in zona aia. Desi am vazut ca ai iesit cu Mexicanu... pe care nu l-am mai recunoscut la Titan, ma mir cum de nu mi-a dat un capac sau sa ma parasca cuiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Nu-mi zice ca si tu tot in Ambrozie stai. Cum naiba de nu v-am vazut pana acum, ca doar imi petrec 50% din timp in zona aia. Desi am vazut ca ai iesit cu Mexicanu... pe care nu l-am mai recunoscut la Titan, ma mir cum de nu mi-a dat un capac sau sa ma parasca cuiva Minte...aproape vecini ! Eu cu Gabi ne aruncam cartofi si cepe unul altuia in schimb ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Atunci da minte, ca din cate am retinut tu stai in Ozana. Iar de la Ambrozie la Ozana e mai mult de o aruncare de bat... Brr ce mare e zona noastra, a Cavaleriei de Titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Atunci da minte, ca din cate am retinut tu stai in Ozana. Iar de la Ambrozie la Ozana e mai mult de o aruncare de bat... Brr ce mare e zona noastra, a Cavaleriei de Titan Estem multi ! Care este .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) Cam asa de mare: Editat Februarie 18, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Pai stai asa bre ca atunci ar trebui sa ma ai in ochean si pe mine...ca si eu tot in ambrozie sunt. Da' subsemnatul isi are veacul pe langa lic. Dante Aligheri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) Atunci ar trebui sa specific: eu stau in spate la Decebal (piata muncii), insa imi petrec timpul aproximativ zilnic prin zona ambrozie. Mai exact la vreo 3-4 blocuri in spatele pietii ambrozie, langa o scoala daca nu ma insel. Iar in zona nu cunosc decat oamenii si motoarele astea: Editat Februarie 18, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Atunci ar trebui sa specific: eu stau in spate la Decebal (piata muncii), insa imi petrec timpul aproximativ zilnic prin zona ambrozie. Mai exact la vreo 3-4 blocuri in spatele pietii ambrozie, langa o scoala daca nu ma insel. Iar in zona nu cunosc decat oamenii si motoarele astea: adica pe mine nu ma mai cunosti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Atunci ar trebui sa specific: eu stau in spate la Decebal (piata muncii), insa imi petrec timpul aproximativ zilnic prin zona ambrozie. Mai exact la vreo 3-4 blocuri in spatele pietii ambrozie, langa o scoala daca nu ma insel. Iar in zona nu cunosc decat oamenii si motoarele astea: adica pe mine nu ma mai cunosti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) adica pe mine nu ma mai cunosti? pai tu nu stai in spate la piata ambrozie! Cum sa nu te stiu, doar mi-a fost usor sa vin sa iti aduc Coldrex doar esti vecin cu vara'mea Editat Februarie 18, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 n-am vazut cuvantul piata...am vazut ambrozie si scoala, si am confundat-o cu asta de aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 ne bucuram ca esti placut surprins dar... de baut nimic nimic? ahahahahaha Un suc "URSUS" cand o fi mai cald si timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Atunci da minte, ca din cate am retinut tu stai in Ozana. Iar de la Ambrozie la Ozana e mai mult de o aruncare de bat... Brr ce mare e zona noastra, a Cavaleriei de Titan Ozana, ambrozie tot aia Dap, cu mexicanu' am venit la titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Ozana, ambrozie tot aia Dap, cu mexicanu' am venit la titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Neatza, dragilor... voua va vine sa credeti in ce hal ninge??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Imi vine sa cred, sincer, dat fiind ca-i februarie, da' mi-e ciuda maxima. Acu ceva zile batea spre do'oj da grade si-acuma iar am cautat haina groasa prin dulap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Eu sunt cel mai fericit ca ninge, imi place la nebunie, partea urata va fi in momentul in care nu o sa mai ninga, o sa fie fleoscaiala, balti, noroaie...asta este...fiecare anotimp are advantajele si dezavandazele lui. Oricum incet va veni vara si motoarele vor inflori pe toate drumurile din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Daca ninge, macar sa ninga nene, sa nu mai circule nici RATBu... nu sa sufle doi fulgi doar cat sa faca mocirla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Daca ninge, macar sa ninga nene, sa nu mai circule nici RATBu... nu sa sufle doi fulgi doar cat sa faca mocirla... Asa sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate