JhOn Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 v'am trimis pm'uri cu asigurarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 mie nu mi-a placut...sunt urate cu spume (glumesc) cand se apuca de imprimat tricouri trec pe la el sa imi fac si eu, ca de vopsit motorul n-am de gand, sau nu aerograf. nu stii ce-i frumos pe lumea asta v'am trimis pm'uri cu asigurarile. Dear Jhon, asigurari la masini straine se pot face? adica inmatriculate in Italia, par example.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 nu stii ce-i frumos pe lumea asta Beauty is in the eye of the beholder deci e frumos ce-mi place mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 dap, banuiam ca ai aflat, plus ca ai ratat un tricou sa il pozezi. P.S. alecsxutzza, nu uita ca pretenul tau e ducatrist, si tu dai in ducati? Nu am dat bre in nimeni,nu mai da si tu din casa acu' repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Nu am dat bre in nimeni,nu mai da si tu din casa acu' repede din casa mea nu dau dau de la altu' din casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Vreau si eu un PM cu un pret de RCA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Vreau si eu un PM cu un pret de RCA. Vb cu Jhon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) Maine seara mergem la karaoke, la Ursu? Eu vreau sa merg...chit ca pe jos, avand in vedere vremea de afara. Vineri sper sa nu mai ploua si sa ne vedem la titan nipplelutz cum merge invatatul? Editat Martie 18, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Maine seara mergem la karaoke, la Ursu? Eu vreau sa merg...chit ca pe jos, avand in vedere vremea de afara.Vineri sper sa nu mai ploua si sa ne vedem la titan nipplelutz cum merge invatatul? Ar fi si cazul sa mergi,ca nu prea ai mai venit in ultimele joi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Maine seara mergem la karaoke, la Ursu? Eu vreau sa merg...chit ca pe jos, avand in vedere vremea de afara.Vineri sper sa nu mai ploua si sa ne vedem la titan nipplelutz cum merge invatatul? wtf..work from 9 to 6.. am facut 900 de intrebari din 1500..daca e o seara productiva..who knows.. ursu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Ar fi si cazul sa mergi,ca nu prea ai mai venit in ultimele joi... miss me?! vin bre, vin... le-am avut si eu pe ale mele, na.. wtf..work from 9 to 6.. am facut 900 de intrebari din 1500..daca e o seara productiva..who knows.. ursu... Lasa ca o sa fie bine, o sa il iei, am asa un sentiment... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 v'am trimis pm'uri cu asigurarile. DA' SI MIE UN PRET ''IEFTIN'' CA MERG FARA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Pentru Nipplelutz toata lumea sa tina pumnii stransi !!!!! @ Elena :Nuormal ca ne lipsesti ,ia maine sa semnezi condica,ca nu se mai poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Pentru Nipplelutz toata lumea sa tina pumnii stransi !!!!! :X:X:X daca incepeti cu urari dastea..incep sa fac discounturi la notebookuri si la telefoane..so..chill.. ma bag la invatat..peace out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Tu pune mana si invata ,noi iti tinem pumnii asa, micuti ,cat sa nu vezi tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Pentru Nipplelutz toata lumea sa tina pumnii stransi !!!!! @ Elena :Nuormal ca ne lipsesti ,ia maine sa semnezi condica,ca nu se mai poate bine, deci doar de sefa va e dor...atunci nu vin nici maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) bine, deci doar de sefa va e dor...atunci nu vin nici maine. Ah,stai ca ma apuca nervii si pe tine!!!!! Tu unde ai umblat domnul meu joia trecuta??? Editat Martie 18, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) Ah,stai ca ma apuca nervii si pe tine!!!!!Tu unde ai umblat domnul meu joia trecuta??? cred ca am stat in casa si pt maine cred ca voi face la fel Tu pune mana si invata ,noi iti tinem pumnii asa, micuti ,cat sa nu vezi tu tu ai o obsesie cu pusul mainii Editat Martie 18, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 cred ca am stat in casa si pt maine cred ca voi face la fel tu ai o obsesie cu pusul mainii Atunci sa puna burta pe carte!!!!! daca cu mana nu-ti place tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 tu ai o obsesie cu pusul mainii Pentru Nipplelutz toata lumea sa tina pumnii stransi !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Maine seara mergem la karaoke, la Ursu? Eu vreau sa merg...chit ca pe jos, avand in vedere vremea de afara.Vineri sper sa nu mai ploua si sa ne vedem la titan nipplelutz cum merge invatatul? Sunt nou in zona, unde va intalniti Vineri si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Sunt nou in zona, unde va intalniti Vineri si la ce ora? A 2a iesire de la metroul Titan..cea dinspre parc...de la ora 19:00 pana pe la 20:00 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) A 2a iesire de la metroul Titan..cea dinspre parc...de la ora 19:00 pana pe la 20:00 ! sefu... ...la datorie! Editat Martie 19, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 PENTU POSESORII DE ABONAMENTE VODAFONE CU VECHIME MAI MARE DE 2ANI: Vodafone are o oferta(ascunsa) si anume: Pentru 10,12 Euro(TVA inlus) beneficiati de 1000 min si 1000 sms in retea, la orice ora si 110 min in alte retele. Pentru 5,95 Euro(TVA inclus) beneficiati de 500 min si 500 sms in retea, la orice ora si 60 min nationale! Trebuie sa sunati la *222 si sa vorbiti cu un operator! OFERTA NU ESTE AFISATA NICAIERI, pe mine m-a invatat cineva sa ma cert cu ei, asa ca va transmit si voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Asta suna a faza de enervat vodafone-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate