Sari la conținut

Zona Titan: Balta Alba, Dristor, Sector 3

Alexxa
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu. Chiar au ofertele, eu mi-am schimbat aonamentul vechi cu cel de 10,12. Ideea e ca trebuie luati la sigur, altfel incearca sa te abureasca ca nu, ca de unde stii si alte chestii...

si pt asta trebuie sa prelungesti contratul ceva?

Da, pe inca 2 ani! Dar nu m-a deranjat asta...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu stiu ca se prelungeste contractul cu 2 ani, indiferent de abonament! Daca suni la ei afli cel mai sigur, poate nu am inteles eu bine perioadele, dar sigur se prelungeste!

Link spre comentariu

Si oringiu are oferte d-astea ascunse, da' nu tre' sa et certi cu ei, e de ajuns sa

le zic ca stii de existenta lor... si in plus 1000 min sunt la ei sub 10 eur :angryfire:

Per total imi place mai mult oringiu. :angry:

Link spre comentariu

Alooo..copchiii...care e mai de pana in 26 ani sa isi faca in Grup 26 si are cele 500 minute..500 sms..50 min nationale si lalala ! Nu sunati sa va mai porciti cu aia pe acolo ! Eu asa am ! Si cei de peste 26 de ani..voua nu va trebuie minute ca esteti batrani si nu aveti cu cine vorbi ! :angry: (joke )

Link spre comentariu

Si oringiu are oferte d-astea ascunse, da' nu tre' sa et certi cu ei, e de ajuns sa

le zic ca stii de existenta lor... si in plus 1000 min sunt la ei sub 10 eur :angryfire:

Per total imi place mai mult oringiu. :angry:

Cum spui tu... Eu despre vodafone am aflat si spun si altora pe care s-ar putea sa-i intereseze, dupa ce am beneficiat eu de oferta!

Link spre comentariu

Alooo..copchiii...care e mai de pana in 26 ani sa isi faca in Grup 26 si are cele 500 minute..500 sms..50 min nationale si lalala ! Nu sunati sa va mai porciti cu aia pe acolo ! Eu asa am ! Si cei de peste 26 de ani..voua nu va trebuie minute ca esteti batrani si nu aveti cu cine vorbi ! :angry: (joke )

Post-ul meu se adreseaza oamenilor maturi! :angryfire:

C'mon....ce topic e acesta?!?!

Am vrut doar sa va fac cunoscute aceste oferte, nu credeam ca o sa se faca atita caz pe tema asta, SORRY!

Link spre comentariu

Deci azi pe la ora 7 seara eu ma intorceam acasa pe mobra. Vreme cam de kko, eram singuru motor de pe strada, insa nu am avut probleme. Nici macar nu mi-a fost frig :angry:

Acu mai pe noapte am mai iesit un pic si deja s-a uscat pe jos pe arterele mari. Maine iar iau mobra, fie ce-o fi. Traiasca echipamentu meu! Am dat un ban, da' stiu ca ma doare in pix de vreme :angryfire:

Link spre comentariu