JhOn Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 si pt asta trebuie sa prelungesti contratul ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Nu. Chiar au ofertele, eu mi-am schimbat aonamentul vechi cu cel de 10,12. Ideea e ca trebuie luati la sigur, altfel incearca sa te abureasca ca nu, ca de unde stii si alte chestii... si pt asta trebuie sa prelungesti contratul ceva? Da, pe inca 2 ani! Dar nu m-a deranjat asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 deci sigur treb prelungit contractul? am azit ca pt aia de 1.000 min se prelungeste cu 1 an iar pt celalalt cu 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Eu stiu ca se prelungeste contractul cu 2 ani, indiferent de abonament! Daca suni la ei afli cel mai sigur, poate nu am inteles eu bine perioadele, dar sigur se prelungeste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Si oringiu are oferte d-astea ascunse, da' nu tre' sa et certi cu ei, e de ajuns sa le zic ca stii de existenta lor... si in plus 1000 min sunt la ei sub 10 eur Per total imi place mai mult oringiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Alooo..copchiii...care e mai de pana in 26 ani sa isi faca in Grup 26 si are cele 500 minute..500 sms..50 min nationale si lalala ! Nu sunati sa va mai porciti cu aia pe acolo ! Eu asa am ! Si cei de peste 26 de ani..voua nu va trebuie minute ca esteti batrani si nu aveti cu cine vorbi ! (joke ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Si oringiu are oferte d-astea ascunse, da' nu tre' sa et certi cu ei, e de ajuns sale zic ca stii de existenta lor... si in plus 1000 min sunt la ei sub 10 eur Per total imi place mai mult oringiu. Cum spui tu... Eu despre vodafone am aflat si spun si altora pe care s-ar putea sa-i intereseze, dupa ce am beneficiat eu de oferta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 C'mon....ce topic e acesta?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Alooo..copchiii...care e mai de pana in 26 ani sa isi faca in Grup 26 si are cele 500 minute..500 sms..50 min nationale si lalala ! Nu sunati sa va mai porciti cu aia pe acolo ! Eu asa am ! Si cei de peste 26 de ani..voua nu va trebuie minute ca esteti batrani si nu aveti cu cine vorbi ! (joke ) Post-ul meu se adreseaza oamenilor maturi! C'mon....ce topic e acesta?!?! Am vrut doar sa va fac cunoscute aceste oferte, nu credeam ca o sa se faca atita caz pe tema asta, SORRY! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Na, faceti ce vreti, ziceam si eu... Pana la urma vine cineva din balta alba, diseara la karaoke?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 unde e balta alba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Post-ul meu se adreseaza oamenilor maturi! Tu oamenilor maturi si eu copchiilor ! You complete me ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 unde e balta alba ? In Bucuresti pe dreapta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 da, pe dreapta dar dupa semafor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Si in dreputul semaforului sint niste linii albe pe jos, pe carosabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 unde e balta alba ? Daca baietii au raspuns in gluma, eu iti raspund serios: scrie la topic! Adica zona Piata Muncii, Titan, Dristor, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 ooo. te iubim ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Salajaaan, cartierul minunat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Ploua... Ninge... Frig... Nashpa rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Mda, nu mai ies nici sa ma bati... Vreme de kko, stare de kko... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 sunt cu moto la munca, o fi bine!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 sunt cu moto la munca, o fi bine!? Marfa ! Inghetare usoara ! Eu ti-am zis sa o lasi da tu nu...Batman Batman ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 virusul maniacomotociclistogixxer, se afla in sangele lui Gabone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 ce faceti maine..veniti la titan..sau va e frica..sa va udati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Deci azi pe la ora 7 seara eu ma intorceam acasa pe mobra. Vreme cam de kko, eram singuru motor de pe strada, insa nu am avut probleme. Nici macar nu mi-a fost frig Acu mai pe noapte am mai iesit un pic si deja s-a uscat pe jos pe arterele mari. Maine iar iau mobra, fie ce-o fi. Traiasca echipamentu meu! Am dat un ban, da' stiu ca ma doare in pix de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate