Alex The Ripper Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 in Titan e soare...deh aci e lumea buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 atat de frumoasa incat acum ninge Si eu sunt cu moto la munca....la fel ca altii ieri... Si eu tot cu moto, ploua, minge, asta e...deasta suntem motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) In ce oras?? C'mon la mine e soare...ce naiba? Subscriu la ninsoare. In Stefan cel Mare fulguie usor de vreun sfert de ora. ...lasa rippere ca vine si peste tine zapada, fii fara grija Editat Martie 20, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Subscriu la ninsoare. In Stefan cel Mare fulguie usor de vreun sfert de ora. ...lasa rippere ca vine si peste tine zapada, fii fara grija Eu sunt pe barbu vacarescu si a dat cateva picaturi mai devreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Mama ei de vreme...avem o primavara de minune ce sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Eu sunt pe barbu vacarescu si a dat cateva picaturi mai devreme... Stiu... adineauri am fost pana la itnersectie la banca si era lapovita ...ai uitat ca lucrezi la 5 minute de mine, ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Stiu... adineauri am fost pana la itnersectie la banca si era lapovita ...ai uitat ca lucrezi la 5 minute de mine, ei? Nu nu am uitat, tocmai deaia am zis ca la tine ningea si la mine picura, acum parca l-am vazut pe Sorinel (aka Soare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Pai stai asa ca m-am prins io... la mine e cu ninsoare, mai la intersectie lapovita, la tine ploaie si incolo spre pipera, la raven, soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) Daca ninge vin si eu. Daca nu ninge o sa fiu prea deprimat sa ma mai scol din pat. Doar vin pina la titan ca nu stiu cat mai pot merge pe rezerva. Dupa aia trebuie s-o imping. Dar n-am auzit nici un scandal alaltaieri prin balta peaici...n-au mai ajuns monsteristii? sau au facut pana pe drum Editat Martie 20, 2009 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 le-am golit rezervoarele! @Raven - am fost la o tura cu Mexicanu ) am "fugeat" de norii negrii Poate sa ploua, poate sa ninga ne vedem la Titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 le-am golit rezervoarele! @Raven - am fost la o tura cu Mexicanu am "fugeat" de norii negrii Poate sa ploua, poate sa ninga ne vedem la Titan Se risca Mex, dar e treaba lui Ai tu macar grija de el, ca singur... Bre turati motoarele si alungati norii, daca e frig bine, dar sa nu ploua/ninga ca nu mai ies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 N-are nimeni o pila la Sefu', sa opreasca igrasia asta si sa scoata soarele de la naftalina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Soarele a fugit de centru. N-auziti ca in dristor/titan e soare si acilea la jmecheri e lapovita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Cu ocazia acestei ploi am luat o carpa in mana dreapta, o tigare in mana stanga si am sters motoru. Arata ca nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Soarele a fugit de centru. N-auziti ca in dristor/titan e soare si acilea la jmecheri e lapovita? E bine asa! Sa ramina mai mult pe-acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Stiu... adineauri am fost pana la itnersectie la banca si era lapovita ...ai uitat ca lucrezi la 5 minute de mine, ei? Si eu la doua statii de tramvai, inteleg. Piata Galati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Mare rugaminte pentru cei care ajung la titan. Are careva sa-mi aduca un strop de vaselina siliconica? Vaselina pentru mecanisme fine. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Mare rugaminte pentru cei care ajung la titan. Are careva sa-mi aduca un strop de vaselina siliconica? Vaselina pentru mecanisme fine. Multumesc! daca va intilniti azi pot sa iti aduc eu ulei siliconic sau ulei de transformator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Ca veni vorba... azi Titanu sta la caldurica? Ati inghetat aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Bre, e frig afara...si aseara a fost. As iesi sa imi curat lantu, da mi-e aiurea asa singura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Pai daca te bagi inapoi la caldurica, n-are rost sa cobori sa-l cureti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Bre, e frig afara...si aseara a fost. As iesi sa imi curat lantu, da mi-e aiurea asa singura... Daca nu te deranjaza sa te plimbi pina la Ambrozie, ma ofer sa ajut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Nu e vorba de ajutat, ci de tinut companie Dar cred ca ies pe afara putin, oricum ms mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Nu e vorba de ajutat, ci de tinut companie Dar cred ca ies pe afara putin, oricum ms mult! Si de tinut mobra, mai ales la astia fara central Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Si de tinut mobra, mai ales la astia fara central nu-i bai, ca mut mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate