jcata Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 sal am si eu o intrebare la voi de aici din titan pe aici stau si eu voi cum va asigurati motocicleta noapte ca numai prea sunt garaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Eu acum m-am intors de la Titan, nu am mers la plimbarica pt ca tre sa bag nasu inapoi in carti. Insa ne-am strans cam 20 cu +1/+2 ca la un momentdat am pierdut numarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Eu acum m-am intors de la Titan, nu am mers la plimbarica pt ca tre sa bag nasu inapoi in carti. Insa ne-am strans cam 20 cu +1/+2 ca la un momentdat am pierdut numarul. Eu am adormit pe la ora 18 si m-am trezit acum, ma oftic ca nu am ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Eu am adormit pe la ora 18 si m-am trezit acum, ma oftic ca nu am ajuns Ah,si eu Vroiam si eu sa va vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 @GabiButon : Ho patroane ca o scot ! Si pe urma sa te aud ca n-ai timp de plimbari ! @Raven : Shefa facusi surpriza azi la supusii tai cu aterizarea neanuntata ! @jcata :Husa,alarma lant...posibilitatile sunt infinite ! Bani sa fie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 eh.. au fost mai multe surprize azi la intrunire... de exemplu un calduros "bine revenishi breh" pentru Alexa.. tocmai ce am revenit si eu.. s'a plecat la pustincu dupa ai.. scurt drumul dar placut.... (tot n'o sa inteleg cu m'am oprit pe drum si am ajuns primul.. mistery of time warp cred.. ) ... pacat ca n'am mai fost /oprit pe undeva dupa aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 @GabiButon : Ho patroane ca o scot ! Si pe urma sa te aud ca n-ai timp de plimbari ! @Raven : Shefa facusi surpriza azi la supusii tai cu aterizarea neanuntata ! @jcata :Husa,alarma lant...posibilitatile sunt infinite ! Bani sa fie ! Huh?? Explica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Lume lume !!! Grupul utilizatorilor de ata dentara organizeara mare plecare la Targoviste cu plecare in jur / injur de 10-10:30 .Se promite pizza buna cu sos alb(ceea ce in buc nu am gasit) si o gramada de fete frumoase / urate . Care va bagati ? :blink: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 sal am si eu o intrebare la voi de aici din titan pe aici stau si eu voi cum va asigurati motocicleta noapte ca numai prea sunt garaje Eu o leg cu 2 lanturi in prezent si vreau sa-i mai iau 2 disklocker or smth. nu am incredere in chestiile electronice gen alarme..e lucrarea diavolului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Huh?? Explica... Ai zis ca nu apari ca ai de invatat si pana la urma ai ajuns ! @nipplelutz : Din cauza posibilitati de a gasi pe drum si femei strambe va trebuii sa refuz aceasta invitatie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Lume lume !!! Grupul utilizatorilor de ata dentara organizeara mare plecare la Targoviste cu plecare in jur / injur de 10-10:30 .Se promite pizza buna cu sos alb(ceea ce in buc nu am gasit) si o gramada de fete frumoase / urate . Care va bagati ? va urasc! have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Ai zis ca nu apari ca ai de invatat si pana la urma ai ajuns ! @nipplelutz : Din cauza posibilitati de a gasi pe drum si femei strambe va trebuii sa refuz aceasta invitatie ! nu ai invatat pana acum ?nu exista femei urate..ci bautura putina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Ai zis ca nu apari ca ai de invatat si pana la urma ai ajuns ! si nu trebuia?? data viitoare anunt special ca vin, sa nu te mai surprind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 va urasc! have fun! ca sa fiu in asentimentul tau..sa stii ca si eu ma urasc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Bun..acum ca ati ajuns la un consens..si va urati (pe voi si nu unul pe celalalt) va rog sa stingeti lumina si sa treceti in coltul camerei ! @raven:O supriza placuta ! @nipplelutz : Partea naspa e ca unele si la bautura tot strambe sunt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Bun..acum ca ati ajuns la un consens..si va urati (pe voi si nu unul pe celalalt) va rog sa stingeti lumina si sa treceti in coltul camerei !@raven:O supriza placuta ! @nipplelutz : Partea naspa e ca unele si la bautura tot strambe sunt ! Bre nu ma baga la belele! Nyt....placuta? hmmm...nu prea pareai vorbaret...in fine, inchipuirile mele. Weekend placut si asflat uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Bun..acum ca ati ajuns la un consens..si va urati (pe voi si nu unul pe celalalt) va rog sa stingeti lumina si sa treceti in coltul camerei ! @raven:O supriza placuta ! @nipplelutz : Partea naspa e ca unele si la bautura tot strambe sunt ! uff..trebuie sa te invat sa bei.. haideti lume..plimbarica..pizza..fete....ce lipseste din ecuatie? VREME FRUMOASA !!!!!!!!!!!!!1 Bre nu ma baga la belele! Nyt....placuta? hmmm...nu prea pareai vorbaret...in fine, inchipuirile mele. Weekend placut si asflat uscat bafta la invatat..tre sa ne trimiti poze cu tine invatand..ca sa te credem.. copii din zilele astea... cum fac 16 ani , doar la prostii le e gandu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Bre nu ma baga la belele! Nyt....placuta? hmmm...nu prea pareai vorbaret...in fine, inchipuirile mele. Weekend placut si asflat uscat Sunt mai timid de felul meu ! Uichend placut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 bafta la invatat..tre sa ne trimiti poze cu tine invatand..ca sa te credem..copii din zilele astea... cum fac 16 ani , doar la prostii le e gandu.. am imaginatie bogata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 I Love RRomania...Da' nici cu Bulgaria nu mi-e rusine,Ruse cel putin arata ca Bucurestiu' acum 20 de ani. Grija mare la curbele stranse pe drumu' ce leaga Oltenita de Giurgiu,l-au umplut de rahat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 I Love RRomania...Da' nici cu Bulgaria nu mi-e rusine,Ruse cel putin arata ca Bucurestiu' acum 20 de ani. Grija mare la curbele stranse pe drumu' ce leaga Oltenita de Giurgiu,l-au umplut de rahat Alo nenea ! Vezi ca ai uitat sa urezi "noapte buna ,sa fie intr-un ceas bun,asfalt uscat..etc " . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Ba scuzele mele...publice! Va urez o noapte super,minunata,grozava...sa aveti evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristislr650 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 si eu in dristor cu un slr in curs de a fi pus in circulatie o sa revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 si eu in dristor cu un slr in curs de a fi pus in circulatie o sa revin cu poze Opaaa... nu mai e raven singura SLRista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) Lume lume !!! Grupul utilizatorilor de ata dentara organizeara mare plecare la Targoviste cu plecare in jur / injur de 10-10:30 .Se promite pizza buna cu sos alb(ceea ce in buc nu am gasit) si o gramada de fete frumoase / urate . Care va bagati ? Daca zici si ziua in care organizati minunata excursie poate se anunta cineva Alo nenea ! Vezi ca ai uitat sa urezi "noapte buna ,sa fie intr-un ceas bun,asfalt uscat..etc " . noapte buna, sa fie intr-un ceas cu cuc, beton uscat si toate cele bune p.s. noapte buna gixxule si eu in dristor cu un slr in curs de a fi pus in circulatie o sa revin cu poze welcome! Editat Aprilie 3, 2009 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate