Alexxa Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 nu cred ca o sa fie frumos se tot aude ca de 1 mai o sa ploua pe la mare si in orice caz o sa fie inorat si frig ((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Mai stati si pe acasa...ce atatea plimbari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 La multi ani nenea Pachemon !!!!!!!!!! Partyyyyyyyyyy!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 breeeeh.. la multi ani Andreiu!!! @drc... breh.. eram la timisoara... lasa'ma dracu ca's rupt.. treaz de 48 ore, 16 pe cfr.. acu am ajuns si incerc sa bag si eu un binemeritat somn.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madmaxfzr Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 deci care pleaca maine pana la urma ? si cu cazarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 eu plec maine in vama. care vrea sa tipe. eu o sa plec mai de dimineata cel mai sigur. am vazut ca o sa ploua putin vineri dar o sa fie si soare. in rest nu ploua. tipati care vreti sa mergeti /index.php?...p;#entry1854760 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 (editat) dc maine dimineata nu ploua, plec in vama si ma intorc noaptea tot vineri ....nu stiu dc pe autostrada sau drumu vechi.... ....@lemne tu o iei pe drumul vechi ...dar restul gastii?? apropo sa-l stapanesti sanatos ziceti si voi k sa stim si restul pe drumu vechi : adunare PETROM cora 9:30 -10 autostrada: benzinarie MAL 10-11 dati cu parerea !!!! Editat Aprilie 30, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 eu plec maine dimineatza la 5-6 cred ... la 10 o sa fie blana autostrada ... toti prostii care se grabesc si se baga aiurea ... daca mai e cineva interesat de plecat asa devreme dati un semn ceva ..... pe la 6 o sa fiu la MOL autostrada va astept !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 eu plec maine dimineatza la 5-6 cred ... la 10 o sa fie blana autostrada ... toti prostii care se grabesc si se baga aiurea ... daca mai e cineva interesat de plecat asa devreme dati un semn ceva ..... pe la 6 o sa fiu la MOL autostrada va astept !!!! tu ce dracu faci ma, te duci singur de nebun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 nu frate ma duc cu baietii ) da nu vreau sa plec asa tarziu ... ca e nebunie dupa ora 10 pe A2 .... merg multi tzafnosi ... se baga ... nu se asigura ... frane bruste .... accidente .... tamponari .... smurd .... nu vreau asta vreau sa merg eu asa ... free soul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 sper sa termin repede la Udriste, sa-mi prelungesc dovada. Cred ca plec la Sibiu. La mare chiar nu am ce vedea ... drum naspa, aglomeratie, vreme rea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 sper sa termin repede la Udriste, sa-mi prelungesc dovada. Cred ca plec la Sibiu. La mare chiar nu am ce vedea ... drum naspa, aglomeratie, vreme rea... eu as pleca oriunde,da n-am bani si moto e bolnavioara.. so.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madmaxfzr Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 pana la urma cine pleaca maine spre mare si la ce ora ... nu am chef sa merg singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 (editat) pe drumu vechi : adunare PETROM cora pantelimon 9:30 -10 autostrada:adunare benzinarie MAL 10-11 fiecare pleaca cum vrea k vad k gasca nu poate sa ia o decizie in comun pe drumul vechi : eu ......lemne am vazut.. si cine se mai anunta?? /index.php?...p;#entry1855410 Editat Aprilie 30, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 eu as pleca oriunde,da n-am bani si moto e bolnavioara..so.. daca reusesc sa termin repede si fac rost de banuti, mergem cu a mea dupa monsteristi la Sibiu. Astia pleaca dimineata ... vorbim la telefon. Poate reusesc sa-l scot si pe Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 daca reusesc sa termin repede si fac rost de banuti, mergem cu a mea dupa monsteristi la Sibiu. Astia pleaca dimineata ... vorbim la telefon. Poate reusesc sa-l scot si pe Nyt da,daaa:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 daca reusesc sa termin repede si fac rost de banuti, mergem cu a mea dupa monsteristi la Sibiu. Astia pleaca dimineata ... vorbim la telefon. Poate reusesc sa-l scot si pe Nyt pe Nyt?!?!? poate doar in fata blocului la o tigara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 buei, potolitzi-va-atzi! motoretele ie periculuase! loatzi microbuzu' sau cefereu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 buei, potolitzi-va-atzi! motoretele ie periculuase! loatzi microbuzu' sau cefereu' nu sunt periculoase daca stii sa mergi safe...stiu eu ca mi-a zis un intelept mare maestru in cazaturi motociclism. pe Nyt?!?!? poate doar in fata blocului la o tigara sau la sters praful de pe bibelou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 nu sunt periculoase daca stii sa mergi safe...stiu eu ca mi-a zis un intelept mare maestru in cazaturi motociclism. transmitei cardanic multa "dragoste" din partea poporului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 buei, potolitzi-va-atzi! motoretele ie periculuase! loatzi microbuzu' sau cefereu' te-mbatasi bre ? nu sunt periculoase daca stii sa mergi safe...stiu eu ca mi-a zis un intelept mare maestru in cazaturi motociclism. sau la sters praful de pe bibelou de pe veioza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 de pe veioza bibeloul tau ce mai face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 dc maine dimineata nu ploua, plec in vama si ma intorc noaptea tot vineri....nu stiu dc pe autostrada sau drumu vechi.... ....@lemne tu o iei pe drumul vechi ...dar restul gastii?? apropo sa-l stapanesti sanatos ziceti si voi k sa stim si restul pe drumu vechi : adunare PETROM cora 9:30 -10 autostrada: benzinarie MAL 10-11 dati cu parerea !!!! multumesc din pacate eu nu mai plec nicaieri m-am sctotocit prin buzunare si am ajuns la trista concluzie ca de ajuns ajung eu dar nu ma mai intorc decat cu ea impinsa..asa ca bafta si asfalt uscat cine se duce ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Hai să mă bag și eu în seamă. Eu la 8 mă întâlnesc cu gașca la OMV sau ce e pe colț la Piața Sudului. Nu știu câți vom fi și cine va veni, dar mergem să ne plimbăm pe traseul din semnătură. Dacă vă grăbiți nu e o soluție. Succese și vreme pe cât posibil de bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 hai care mai vine la mare vremea e frumoasa ..cel putin azi....k diseara ma intorc plecare ora9 de la ultimu petrom la iesirea pantelimon..mergem pe drumul vechi...si ma intorc pe cel nou:) trezirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate