Ovy_d Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 muhahaha ce chinchi e pozele dar matale ai fost bre ca nu apari in nici o poza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Frumos, bravo! Eu fusei la Ciolpani la Motocross: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) si pe principiul "motosticlistii ruleaza" aparem de la minitul 1 si ceva in ordinea numerelor de pe tricou Editat Mai 11, 2009 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Frumos, bravo!Eu fusei la Ciolpani la Motocross: dragut te-ai si dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) Frumos, bravo!Eu fusei la Ciolpani la Motocross: vroiam sa ma duc si eu...concura petrica...dar din anumite motive de sanatate+parinti nu a mai concurat si nici eu nu am mai ajuns sper ca a fost misto Editat Mai 11, 2009 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 dragut te-ai si dat? As fi vrut eu Dar nu am cu ce, pe circuitul de la ciolpani tre sa ai cross In plus a fost un concurs international deci nu a fost deschis pt agrement Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 As fi vrut eu Dar nu am cu ce, pe circuitul de la ciolpani tre sa ai cross In plus a fost un concurs international deci nu a fost deschis pt agrement pacat ... cat despre "tre sa ai cross" am vazut eu anu trecut unii pe cb,cbr,gs + scuter deci cred ca mergea si cu slr-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 vroiam sa ma duc si eu...concura petrica...dar din anumite motive de sanatate+parinti nu a mai concurat si nici eu nu am mai ajuns sper ca a misto chiar ma intrebam daca e si petre pe acolo dar nu l-am zarit . Da a fost exceptional, iar copii aia de 6-8 ani pe crossuri ne-au lasat cu gura cascata, copii aia ne dadeau mumu la toti grav Cred ca eu abia as fi facut 1 tura de circuit si copii aia faceau 3 cu tot cu sarituri pacat ... cat despre "tre sa ai cross" am vazut eu anu trecut unii pe cb,cbr,gs + scuter deci cred ca mergea si cu slr-ul s-a modificat si ingreunat traseul fata de anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Mda... Cred ca ma retrag... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Mda... Cred ca ma retrag... la culcare? da si eu...azi am vorbit cam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZOG_honda Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Hey cine sunt tipii care sunt mai mereu pe theodor palady cu ss? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dora Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Hey cine sunt tipii care sunt mai mereu pe theodor palady cu ss? chiar? cine face galagie si nu ma lasa sa dorm? hai...ridicati mana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Hey cine sunt tipii care sunt mai mereu pe theodor palady cu ss? Nu recunosc nimic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Hai sa ne vedem si noi cati suntem din balta alba, cum aratam, starea civila (ca sa nu se creeze confuzii), varsta, ocupatia,ce motor avem sau vrem sa ne luam, poze cu noi si motorul (asa ca sa stim cine trece pe strada), in ce zona mai exact locuim, locuri de intalnire, etc. .......asa ca sa aflam si noi cum arata si sa aflam si noi mai multe despre cei care "ambaleaza" motoarele pe la noi prin cartier. O sa incep eu: Alexa, 22 ani, casatorita si am si un baietel frumos, fac sc. moto acum si am un minsk (de 3 ani), zona: Str. Liviu Rebreanu intre piata ramnicul sarat si intersectia cu parcul si poze: minsk-ul meu eu, sotul, si bebitul asfalt uscat !!!!! [/quote si eu stau in sect3, mai precis la ilioara in groapa! ma numesc eugen 33 ani calaresc un s4! sa va spun acum de ce scriu pe un topic din 2007 cu toate ca si eu "locuiesc" in sectorul 3! sunt proaspat inregistrat pe forum iar cu motorul ma dau in ro doar 1luna pe an in vacanta asa ca nici nu cred ca ma cunoaste careva (vad ca voi va cunoasteti mai cam toti) vin pe 26 in tara, si daca imi spune careva unde este locul de intalnire in cartier am sa va strang mana personal! pana atunci, asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 bine ai venit! gasca se strange in fiecare saptamana, vinerea, in parcul IOR la gura de metrou... in jur de ora 19... asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 La voi, când vă strângeți, are loc și "dacă nu plouă" în propoziții?!?!?! Am văzut că la alții se poartă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Pai ne intalnim in aer liber deci se cam poarta si la noi... mai sunt insa si maniaci. Ca deh, prima intalnire a fost pe vreo 10-15 februarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Hey cine sunt tipii care sunt mai mereu pe theodor palady cu ss? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Si tu Brutus ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Hey cine sunt tipii care sunt mai mereu pe theodor palady cu ss? chiar? cine face galagie si nu ma lasa sa dorm? hai...ridicati mana! Numai dupa ora 21-22 si merg doar cu a1a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 heheleh dap si sunt doi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Hey cine sunt tipii care sunt mai mereu pe theodor palady cu ss? chiar? cine face galagie si nu ma lasa sa dorm? hai...ridicati mana! Nu recunosc nimic ! banuiesc ca eu cu sefu nu ne punem la socoteala ca ale noastre sunt trolee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) imi spune careva unde este locul de intalnire in cartier am sa va strang mana personal! pana atunci, asfalt uscat! Pai noi asa cum a spus si Kayne ne intalnim in fiecare Vineri intre orele 19-20, la statia de metrou Titan, gura din parc, nu cea din intersectie. Este fix la o trecere de pietoni, ultima inainte de intersectia de la Titan. Am sa fac o harta si o sa o pun aici sa fie. Editat Mai 13, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) Pai noi asa cum a spus si Kayne ne intalnim in fiecare Vineri intre orele 19-20, la statia de metrou Titan, gura din parc, nu cea din intersectie. Este fix la o trecere de pietoni, ultima inainte de intersectia de la Titan. Am sa fac o harta si o sa o pun aici sa fie. Harta: Editat Mai 13, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) e bine asa Sefa? ah m-am miscat incet Editat Mai 13, 2009 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate