Gixu. Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Da voi mai departe de 2 km de constitutiei mergeti vreodata? ia-o ca atare intrebarea, stii tu de ce Pana la Ursu sunt aproape 4...Daca mai punem la socoteala tura pana in regie cu ocol pe la arc facem aproape o Cernica O sa iti spun in particular, momentan e numai pt Gixx...o fi "fratimiu" dar cand ma supara, ma supara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosTE Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 ma tenteaza si pe mine o iesire cu voi....cu toate ca nu sunt de pe acolo...sunt din berceni... numai ca sunt incepator...sa ma asteptati si pe mine...si dak va luati clatite ...sa-mi luati si mie dak ajuneti inainte ca va dau banii pe ea.... PS: nu stiu sigur dak ies azi cu "iubita mea" ...dar maine seara ies sigur....dak e ceva...dati-mi si un buzz:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 reminder ma tenteaza si pe mine o iesire cu voi....cu toate ca nu sunt de pe acolo...sunt din berceni...numai ca sunt incepator...sa ma asteptati si pe mine...si dak va luati clatite ...sa-mi luati si mie dak ajuneti inainte ca va dau banii pe ea.... PS: nu stiu sigur dak ies azi cu "iubita mea" ...dar maine seara ies sigur....dak e ceva...dati-mi si un buzz:P daca vrei clatite si o tura scurta prin oras vino in seara asta pe la 19:30 la locul marcat pe harta. daca nu atunci vino maine la locul si ora afisata pe harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosTE Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 ok....lasa-mi si mie un id de mess...sa vb acolo...poate imi dai un nr de tel ca sa va sun inainte...in caz ca mai intarzii putin...sau eu stu...vreo alta problema...ms! reminder daca vrei clatite si o tura scurta prin oras vino in seara asta pe la 19:30 la locul marcat pe harta. daca nu atunci vino maine la locul si ora afisata pe harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 ok....lasa-mi si mie un id de mess...sa vb acolo...poate imi dai un nr de tel ca sa va sun inainte... id-ul il ai la profil... si nr. este 0722RAZVAN,si pe cosmote 0766RAZVAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) id-ul il ai la profil... si nr. este 0722RAZVAN,si pe cosmote 0766RAZVAN ce glumet esti ... auzi? da tu vii? p.s. nr.mele de tel incep cu 093 nu cu 072 Editat Mai 14, 2009 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Pi uni plecati in seara asta prin oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Pi uni plecati in seara asta prin oras? La o clatita,o maslina,o scobitoare straina dar in principal plimbareeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) Sefa eu nu m-am prins care e shpilul... Nici eu . Elena,zi si mie. Nu ne lasa asa in suare . La o clatita,o maslina,o scobitoare straina dar in principal plimbareeee Si karaoke nu bre ? Editat Mai 14, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Si karaoke nu bre ? Nu stiu ...sa vedem..ca unii din noi mai suntem pe la scarbici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 mi-am dat seama prea tarziu daca ai "noroc" o sa ai muuuullltaaaa bere de dat va strangeti chiar asa muuuuuuuulti sau beti asa muuuult???!!!??? daca beti mult sunteti exact pe gustul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) va strangeti chiar asa muuuuuuuulti sau beti asa muuuult???!!!??? daca beti mult sunteti exact pe gustul meu! de baut bem cu alcool doar cand nu suntem cu mobrele si ca sa vezi cam cati ne stangem,sa fie o zi frumoasa afara si o sa fi uimit Editat Mai 14, 2009 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 o cura de soarelui cu nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 va strangeti chiar asa muuuuuuuulti sau beti asa muuuult???!!!??? daca beti mult sunteti exact pe gustul meu! ambele variante bai ceee frumoooos parca estetzi surori @U-Kawa - Imi cer scuze pentru dezorganizarea din seara asta dar am fost prea multi si multi nu inseamna tot timpul ca e si bine oricum te mai asteptam pe la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 depinde si unde bem... ca sa zic asa... am pierdut ceva zilele astea..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 depinde si unde bem... ca sa zic asa... am pierdut ceva zilele astea..? pai tu unde fusesi zilele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 p'aici.. biam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Azi e intalnirea de IOR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) Azi e intalnirea de IOR? Da, incepand cu ora 19 pana la 20. Ne vedem acolo diseara, misca-ti fundu! Eu nu stiu exact cand apar, dar de venit tot vin. Editat Mai 15, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) Azi e intalnirea de IOR? mai nou Alexandru Ioan Cuza...da intre 19-20 le:vai sefa cum am raspuns noi in acelas timp Editat Mai 15, 2009 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Recunoasteti poponetu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) Recunoasteti poponetu! :P:P propietarul poponetului sa faca 2 pasi in fata p.s. din profil era si mai \"bengos\" a si eu cred ca e Ovy_D Editat Mai 15, 2009 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 a si eu cred ca e Ovy_D daca privesti tricepsul iti vei da seama ca nu este ovidiu. e cineva care merge regulat la sala( nu se reguleaza la sala,cred ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate