nice_sun_man Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 (editat) Cat de curand trebuie sa il fac si euReferitor la ITP si eu tot la pod la fundeni am auzit ca e OK, cica tipu e motociclist si te rezolva imediat Recomand si eu. Editat Mai 22, 2009 de nice_sun_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 QUOTE (allexx_2 @ May 22 2009, 04:53 PM) Cat de curand trebuie sa il fac si eu Referitor la ITP si eu tot la pod la fundeni am auzit ca e OK, cica tipu e motociclist si te rezolva imediat sal si eu recomand ,si eu tot acolo lam fc, si tipul este ok doar curozitatea lui de bykers il fc sal probeze personal pe moto .PS pe mine ma costat 50 ron si 30 min pauza pe scaun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 (editat) QUOTE (allexx_2 @ May 22 2009, 04:53 PM) Cat de curand trebuie sa il fac si eu Referitor la ITP si eu tot la pod la fundeni am auzit ca e OK, cica tipu e motociclist si te rezolva imediat sal si eu recomand ,si eu tot acolo lam fc, si tipul este ok doar curozitatea lui de bykers il fc sal probeze personal pe moto .PS pe mine ma costat 50 ron si 30 min pauza pe scaun Vezi ca a fost un topic pe tema asta si este perfect legal ca omul sa mearga cu mobra ta NU SARITI PE MINE NICI MIE NU IMI CONVINE ACEST LUCRU Editat Mai 22, 2009 de drc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 da.. la ADISTAR este super laser frateh.. testat si exceptional de multumit... 50 ron in 30 min e gata treaba.. eu am fost acum un an, dar multi amici au fost de atunci si tot la fel este.. so go for it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 cam devreme dar asteptam ceva impresii de la everest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 cam devreme dar asteptam ceva impresii de la everest re 2 all Eu nu am mers ca nu am xenon si nu pot sa iti zic nimik.... asa ca am ramas aici in cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 eu ajung cu conserva azi in baneasa ( http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/s...pping_city.html )....o sa am 2 locuri libere cel putin, daca vrea cineva din cavalerie sa mearga si nu are cu ce il invit:)....cautati-ma la tel: 0728621712....sau pe mess: media_vrajitoru.... cred ca pe la 1 plec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 mda.. nici io n'am furtunashe reising, asa ca tot in cartier am ramas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 mda.. nici io n'am furtunashe reising, asa ca tot in cartier am ramas... am incercat sa vb da nu raspunde mai incerc mai pe seara... Deseara la apasu ...... ca am ramas in buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 @drc - bine breh.. ne auzim la un telefon... @ all: ia faceti si voi un bine si dati sfoara in tara.. vand frumusetea neagra... /index.php?showtopic=366449 p.s. care vine cu dovada ca mi'a gasit cumparator si se da.. ne intelegem noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Dar asa intreb si eu CE VREI Sa iti cumperi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 breh, momentan nu vreau sa CUMPAR, vreau doar sa VAND... dar asa ca idee, fazer 1k.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Everest? O senzatia unica...iti da arrrriiipi Ieri am bagat o plimbarica pana langa Ruse Bulgaria la o intrunire moto, am ramas cu o parere de milioane despre bulgari, cateva poze aici: http://picasaweb.google.com/raven30hell/In...feat=directlink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Cand mai pleci la bulgari da si tu un semn Watch this:http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-fructele-de-mare-o-afacere-delicioasa-si-profitabila.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 bravo domnule yorgo!!!poate ne aduci si noua pe la titan niste fructe de balta! @razor: ai vazut de unde vine bancul cu caracatita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 bravo domnule yorgo!!!poate ne aduci si noua pe la titan niste fructe de balta! @razor: ai vazut de unde vine bancul cu caracatita am vazut, am vazut dar tu stii bancul cu sirena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 am vazut, am vazut dar tu stii bancul cu sirena? Oooo no, please don't! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 sal.pune cineva pozele de la ultima intrunire de la Titan? (22.05.09) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 ce rautaciosi sunteti ma )) vroia si omu sa se integreze ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 ce rautaciosi sunteti ma )) vroia si omu sa se integreze ) Hofulee , da tu stii cum e bancu cu sirena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 sal.pune cineva pozele de la ultima intrunire de la Titan? (22.05.09) eu am facut poze cu aparatul lui ovidiu (gs500) asa ca tre sa asteptam sa le puna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 zi odata bancul ala!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 zi odata bancul ala!!!!!!!!!!! Ok..ok.. ! De ce umbla politistii cu masina cu portbagajul plin de apa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 ...ca sa nu le muara sirena baaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 cine mai vine azi la Ursu, asa ca de luni...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate