Iliescu Eugen Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Re 2 all @ Bogdan aka Nice Sun Man Am vb cu Ionut sau cu Paul (niciodata nu stiu cu, care din ei vb la tel sa aiba grija de moto tau) @ Jhon Da pt ce iti trebuie moto pt weekend? Si mai ales ce ai facut cu ale tale....? @ Kayne Ca sa incepi sa balesti inca de pe acum Peu e fericitul posesor al unui Fazer 1000 din 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 cine se baga la un drum de vama veche de duminica pana luni ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) cine se baga la un drum de vama veche de duminica pana luni ?!?! Nu te uita la mine ca nu am cum... La multi ani Kayne! Sa vinzi motoreta repede si sa te vedem cu una noua...km multi si fara incidente iti doresc! La multi ani! Editat Iunie 4, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 La Multi Ani Kayne ! P.S : Da batran esti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Re 2 all @ Bogdan aka Nice Sun Man Am vb cu Ionut sau cu Paul (niciodata nu stiu cu, care din ei vb la tel sa aiba grija de moto tau) Abia astept sa-l faca... Fac cinste cand e gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 la multi ani Kayne!!! @ eugen: trebuie musai sa ajung la intrunire la bacau. am si alte treburi de rezolvat de aceea. al meu ... a intrat unu in mine. eu sunt ok, moto ok doar maneta ambreiaj rupta. maneta care nu am gasit'o nicaieri in buc si imi vine abia peste o sapt jumate mi-l dai pe al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Vreau si eu motorul asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Vreau si eu motorul asta!!! Ne pare rau dar s-au terminat ! La transportul viitor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Ne pare rau dar s-au terminat ! La transportul viitor ! Deci de cand am gasit poza asta, imi vine sa fac 1000 topicuri cu vand Hondita sa imi iau Hornet si sa il fac ca cel din poza... Vreau motorul ala!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) Nu te uita la mine ca nu am cum... pot sa iau pasager ca vin cu chopperu ; Editat Iunie 4, 2009 de Hofu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Vreau si eu motorul asta!!! Foarte tare bicla!!! Sa dea Domnu sa ti-l iei!! Ma duc la biserica sa dau acatiste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Foarte tare bicla!!! Sa dea Domnu sa ti-l iei!! Ma duc la biserica sa dau acatiste. Yeye, multumesc! Auzi facem o cutie a milei ca sa ne luam eu hornetul, tu 900 le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 eu as renunta la Yamaha pt asa ceva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 eu as renunta la Yamaha pt asa ceva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Cred ca am luat toti pastile de VRUT, ca prea vrem multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Cred ca am luat toti pastile de VRUT, ca prea vrem multe... Sa vezi cand o sa luam toti pastile de putut! Sa te tii bine bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Sa vezi cand o sa luam toti pastile de putut! Sa te tii bine bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 LA MULTI ANI KAYNE!!! Si daca tot suntem la capitolul dorinte...as fi recunoscator daca in loc de mobra mea as gasi sub husa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 LA MULTI ANI KAYNE!!! Si daca tot suntem la capitolul dorinte...as fi recunoscator daca in loc de mobra mea as gasi sub husa... Cu albastru, misto...sa se potriveasca cu nuanta de SuperMembru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Salut,sunt nou pe topicul vostru,totusi vreau sa intreb daca este vreo tura organizata pentru weekendul asta prelungit......scria cineva de o vama veche la un moment dat....noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Salut....si eu nou pe aici.. ...Stau la piatza ramnicu sarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Salut....si eu nou pe aici.. ...Stau la piatza ramnicu sarat Bine-ai venit la gramada de nebuni Daca vrei sa cunosti echipa de soc, ne gasesti vinerea la metrou titan (intrarea din parc), cam intre 7 si 8 seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Salut....si eu nou pe aici.. ...Stau la piatza ramnicu sarat salut. bine ai venit. te asteptam vinerea la metrou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virus.infected Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 iese cineva mai tarziu la plimbare ? un suc la ursu ? clatite ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 da e plecare la mare la vama veche ne`am strans cativa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate