allexx_2 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Neatza lume!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virus.infected Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Diseara la Ursu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Diseara la Ursu ? Cred ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virus.infected Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 8:30 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Neatza lume!!! Neatza mane..m-am intors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 8:30 ? Da cam asa, daca e ceva ma suni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virus.infected Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 pe furtuna asta nu cred ma mai merge nimeni .... sper sa avem maine parte de vreme frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 pe furtuna asta nu cred ma mai merge nimeni .... sper sa avem maine parte de vreme frumoasa Noi mergem cu masina...ne plictisim in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 unde unde? face cineva cinste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 asa....vine o veste "buna" de la mine:(...nu voi avea la dispozitie masina sambata....daca reuseste cineva sa mearga cu vreo masina si e loc merg cu mare placere mi-ar fi placut sa fiu de mare ajutor cu transportul dar din pacate nu pot, va pleca tata la tara :--?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Neatza mane..m-am intors De unde te-ai intors? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Ne vedem diseara la intalnire, intre 19-20...nu cred ca o sa ploua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 teoretik da ,mai ramane si practik !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 HUHUHU care mai te bagi la o alergare duminica pe fostul drum spre mare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 In urma discutiilor de astazi, gratarul il lasam pt weekendul viitor. Asa ca vineri vin cu detaliile finale si sa speram ca vor exista doritori din titan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Duminica ora 15 la Arc = iesirea cu rolele/bicicletele/trotinetele in parcul Herastrau. Ne vedem acolo pt cine e dornic de miscare, eu vin cu rolele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Tin sa multumesc turor baietilor din Titan care au venit vineri(adica ieri) cand mi-am luat mobra din service...Imi cer scuze pentru stilul meu de mers "mormoloc" insa sunt la inceput....sper ca pe viitor sa nu mai opresc motorul aiurea...adica data viitoare sa il opresc unde vreau eu nu unde vrea el...e o disputa mai veche cu maneta de ambreiaj (ca restul de ambreiaj l-am facut) care sper sa o rezolv saptamana care vine...Multumesc inca o data...Vorba unui baiat:"Ti-ai luat motor acum pregateste-te sufleteste shi mai ales financiar" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Tin sa multumesc turor baietilor din Titan care au venit vineri(adica ieri) cand mi-am luat mobra din service...Imi cer scuze pentru stilul meu de mers "mormoloc" insa sunt la inceput....sper ca pe viitor sa nu mai opresc motorul aiurea...adica data viitoare sa il opresc unde vreau eu nu unde vrea el...e o disputa mai veche cu maneta de ambreiaj (ca restul de ambreiaj l-am facut) care sper sa o rezolv saptamana care vine...Multumesc inca o data...Vorba unui baiat:"Ti-ai luat motor acum pregateste-te sufleteste shi mai ales financiar" ) Stai linistit ! Important la inceput este sa mergi in ritmul tau si sa nu fortezi ! Felicitari pentru mobra si sa fie intr-un ceas cu cuc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 cam de cate ori ai oprit motoru pana acasa )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 cam de cate ori ai oprit motoru pana acasa )) Mai conteaza? Trecem peste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 a vorbit mormolocul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Pozeee?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Pozeee?? nush tre sa asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 nu am decat poze deocheate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 nu am decat poze deocheate p-tiu drace faraaaa asha cv ,,,,eu am companie la vizionat topik-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate