Speedy.K Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 (editat) Eu ti-am zis ca sunt tampiti astia cu preturile lor... sa ne spui si noua pe unde iti gasesc sa schimbi. Daca ai roti de enduroaica, dai o bere si te duc eu cu roti cu tot undeva la capatu lu explozitiei la un baiat. Dar nu le echilibreaza. Pret? 10RON bucata. Mai jos de atata NU gasesti. Decat daca vrei sa innebunesti singur cu 3 leviere. Si crede-ma ca o sa innebunesti. Bicicleta e cum e, dat astea sunt mult mai ale dracu, mai ales daca ai roti mai putin orierntate spre asfalt Problema e tocmai ca e enduro. Si astea in general (si a mea nu face exceptie) nu prea au cric central. deci n-am cum sa scot ambele roti si sa plec cu ele la subrat. D-aia vroiam serviciul complet. @alexx 2: am sunat la un moment dat, nu stiu la ce ora. Ai si PM dar de ce nu vrei pe public? La mine in general ce-i in gusa si-n capusa. Am incercat si la Auto Soft: nu l-am gasit pe Ionut, nu lucra azi. Dar mi s-a spus ca din cauza ca scula lor nu se potrivea pe orice roata moto si ca unii au facut scadal cum ca ar fi discriminati s-a renuntat la a mai servi clienti cu moto. Sa-l caut totusi pe Ionut si maine? Editat Iunie 24, 2009 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 (editat) Problema e tocmai ca e enduro. Si astea in general (si a mea nu face exceptie) nu prea au cric central. deci n-am cum sa scot ambele roti si sa plec cu ele la subrat. D-aia vroiam serviciul complet. Stander Stiu, nu-i simplu sa gasesti unul. Sau faci ca mine: le duci pe rand Editat Iunie 24, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark2angel Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Reparatii carene + vopsit . Cel mai bun pret . 0745 386 201 Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Reparatii carene + vopsit . Cel mai bun pret . 0745 386 201 Dan salut a vn la fix informatizia ,tocmai eram la butoane sa caut un vopsitor pt o mica carena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Problema e tocmai ca e enduro. Si astea in general (si a mea nu face exceptie) nu prea au cric central. deci n-am cum sa scot ambele roti si sa plec cu ele la subrat. D-aia vroiam serviciul complet. Cred ca singurele solutii sunt cele spuse de switch Eu cand mi-am dus roata spate sa-mi schimb cauciucu,am sprijinit mobra pe niste caramizi ,dar oricum,am scos doar roata spate:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 (editat) cum sa sprijine mobra pe caramizi fata?! Lume, lume! Imi vand bicicleta. Sunt prins in datorii, altfel ... nici nu ma gandeam sa o dau. Este vorba de un MTB Rock Machine Avalanche. Echipata foarte bine. detalii aici Rock Machine Avalanche Editat Iunie 25, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 cum sa sprijine mobra pe caramizi fata?! nu mai sunt sticle de lapte rautaciosule:P....daca aveti nevoie de caramizi e posibil sa am eu prin curte niste BCA-uri:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 (editat) Apelati cu incredere la Nyt. Are stender Editat Iunie 25, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 (editat) cum sa sprijine mobra pe caramizi fata?! Lume, lume! Imi vand bicicleta. Sunt prins in datorii, altfel ... nici nu ma gandeam sa o dau. Este vorba de un MTB Rock Machine Avalanche. Echipata foarte bine. detalii aici Rock Machine Avalanche Unde am scris eu Gabitu ,mama, sa sprijine mobra de caramizi? Am spus ca asa am facut eu ,nu sa faca la fel ca mine Cand am citit "imi vand bicicleta " ma luase cu palpitatii ma,da m-am linistit cand am vazut ca e vb chiar de bicla, nu de Suzi Editat Iunie 25, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 pe suzi nu o dau nici pe k8 Parca nu stii ca o iubesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 pe suzi nu o dau nici pe k8 Parca nu stii ca o iubesc mult Ba stiu,tocmai de asta ma luasera emotiile. Intalnirea din Titan la ce ora e? la 7 sau 8 ? Pana la 6 jumate o sa fiu prin apropiere si as trage o fuga apoi sa va vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 @alexx 2: am sunat la un moment dat, nu stiu la ce ora. Ai si PM dar de ce nu vrei pe public? La mine in general ce-i in gusa si-n capusa. Nu imi place in public, ma rusinez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 (editat) Care vrea sa bagam o plimbare Sambata sau Duminica ?? idei sau propuneri... !!! ... bagati fara frica Editat Iunie 25, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Ba stiu,tocmai de asta ma luasera emotiile.Intalnirea din Titan la ce ora e? la 7 sau 8 ? Pana la 6 jumate o sa fiu prin apropiere si as trage o fuga apoi sa va vad intre 7 si 8:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 neatza lume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 e un service pe linia lu` 102 pe langa liceu decebal ... incearca acolo e pe interiorul curbei aleia largi de pe fizicienilor; am fost de cateva ori la ei ptr. masina si au si de moto dar, ATENTIE!....NUMAI pentru jenti turnate !! - la spitate nu se baga. bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 e pe interiorul curbei aleia largi de pe fizicienilor; am fost de cateva ori la ei ptr. masina si au si de moto dar, ATENTIE!....NUMAI pentru jenti turnate !! - la spitate nu se baga.bafta ! completare: cred ca atelierul de langa liceu e ala de la capatul lui 102; langa spalatorie ( "la trancanici" ); in curba de 90 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Așa Septimiu ia atitudine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 hotarat baiat, Septimiu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Frate,ce ploaie smechera,nu mai vedeam nimic,da' a fost super marfa.Caspere sper ca ai ajuns cu bine acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casper Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Frate,ce ploaie smechera,nu mai vedeam nimic,da' a fost super marfa.Caspere sper ca ai ajuns cu bine acasa. am ajuns bine...te-a mancat undeva sa zici "AM SCAPAT" la dimitrov...ca sa ne rupa ploaia de la iancului pana acasa.... n-ai vazut asa cobitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 am ajuns bine...te-a mancat undeva sa zici "AM SCAPAT" la dimitrov...ca sa ne rupa ploaia de la iancului pana acasa.... n-ai vazut asa cobitor Da' bai nene,doar ce-am terminat de zis si a inceput potopul,oricum a fost super tare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Frate,ce ploaie smechera,nu mai vedeam nimic,da' a fost super marfa.Caspere sper ca ai ajuns cu bine acasa. am ajuns bine...te-a mancat undeva sa zici "AM SCAPAT" la dimitrov...ca sa ne rupa ploaia de la iancului pana acasa.... n-ai vazut asa cobitor nu sunteti sanatosi... @YAUDOI2TREI banuiesc ca a fost misto cu viziera neagra si cu 3 sferturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 nu sunteti sanatosi... @YAUDOI2TREI banuiesc ca a fost misto cu viziera neagra si cu 3 sferturi! Nu poti sa-ti imaginezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 ati facut dus dragilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate