Nyt Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 deci ma iei pasagera? eu aveam telefonul tau, se cheama ca sunt fana? Te-as lua dar nu vin cu moto..vin pasager si sunt pus pe alcoale ! Bineinteles...te am in lunga mea lista ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 ce motoretisti sunteti voi ma daca veniti cu conservele ? bai Nyt, cum mai observi tu ploaia cu alcolul in nas? Buai, cred ca vin si eu cu a mea soata ... sper sa nu ma oboseasca astia prea tare la serviciu pana la 22:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 ce motoretisti sunteti voi ma daca veniti cu conservele ? bai Nyt, cum mai observi tu ploaia cu alcolul in nas? Buai, cred ca vin si eu cu a mea soata ... sper sa nu ma oboseasca astia prea tare la serviciu pana la 22:00 Bai Gabi eu o sa vad mai multe stele ca voi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Da! la asta chiar nu m-am gandit ... Dement esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Bai Gabi eu o sa vad mai multe stele ca voi ! fight club? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 fight club? Nop.....drink club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 M-ar tenta si pe mine treaba.. nu stiu insa daca mandra mea face fatza pe autostrada (adica ea face cat de cat, de mine nu-s foarte sigura ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Nop.....drink club nu va mai satura Dumnezeu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 nu va mai satura Dumnezeu... HAHAHAHA..hai ca asta a fost tare venind de la tine DKW-ule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 buai, dar voi de iarba nu a-ti auzit? Lasati dracului beutura ... face rau la ficat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) legat de mersul pe autostrada...eu merg cu conserva si am locuri libere(restul de 4:D), am vazut ca sunt persoane care din dif. motive nu au cu ce sa ajunga....daca doriti sa ma insotiti anuntati-va....eu imi las numarul fara grija fanelor<cum am auzit ca are nyt probleme:)) > (0728621712), nu ma "cunoaste" prea multe si pana nu ma vor cunoaste nu cred ca se vor inghesui sa ma sune:)) Editat August 12, 2009 de vrajitoru_23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 buai, dar voi de iarba nu a-ti auzit? Lasati dracului beutura ... face rau la ficat "Vrajitoru" mai are 2 locuri in masina , care vreti sa va alaturati echipei Racheta be my guest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) Cred ca vin si eu cu voi cu masina.. am chef de-o bere ..sau de mai multe Ma luati? later edit: + 1 amica ? Editat August 12, 2009 de alisuca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) Te luam cum sa in echipa Racheta vb pe prv Editat August 12, 2009 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) buai, dar voi de iarba nu a-ti auzit? Lasati dracului beutura ... face rau la ficat bautura e baza. ficatul se regenereaza, plamanii nu. Alisuca, vrei sa fii pasagera mea. Editat August 12, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 HAHAHAHA..hai ca asta a fost tare venind de la tine DKW-ule ! eu sunt un inocent, doar mintile voastre perverse denatureaza adevarul... Mesaj completat buai, dar voi de iarba nu a-ti auzit? Lasati dracului beutura ... face rau la ficat ficatu' cui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 bautura e baza. ficatul se regenereaza, plamanii nu. Alisuca, vrei sa fii pasagera mea. eee... te-ai trezit si matale dupa ce am vorbit cu baietii cu masina... hai ca ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 eee... te-ai trezit si matale dupa ce am vorbit cu baietii cu masina... hai ca ne vedem acolo asta e... nu mai vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosaint Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 ooooo, vineri ma intalnesc singur la metrou? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 ficatu' cui? ficatu' masii de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) ficatu' masii de treaba prefer ficat cu sos de vin! da' o vopsitorie p'in zona campia libertatii/ muncii se gaseste? se cere vopseala la o trotineta...pardon, veioza! Editat August 12, 2009 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 ooooo, vineri ma intalnesc singur la metrou? )) Nup, vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Foarte frumos la ploaia de stele ! N-am vazut nici una ! Macar sticla de vin a mers cu toate ca si acum ma lupt cu ea ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Foarte frumos la ploaia de stele ! N-am vazut nici una ! Macar sticla de vin a mers cu toate ca si acum ma lupt cu ea ! ) lipsa de antrenament, bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 lipsa de antrenament, bre! Recunosc..mi-am pierdut antrenamentul...dar promit sa ma fac bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate