GabiButon Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 "aoleu! ie cam telenovelistica treaba" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark2angel Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 IN CURAND MAGAZIN CU HAINE SI ACCESORII MOTO LA CELE MAI MICI PRETURI SERVICE SI PUB . ZONA ORHIDEEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Chiar sunt curios ce preturi vor fi. Asa zic toti cele mai mici preturi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 [Numele quote = 'Data GabiButon' = '25 septembrie 2009, după 09:51' = '2117276 '] Chiar sunt curios ce preturi vor fi. Asa zic toti:) Cele mai mici preturi ... [/ quote] eu sunt curios cat v-a rezista pe piatza!stiu ceva magazine care s-au inchis.mai ales ca acum e o perioada destul de proasta.dar,vom vedea...oricum,e un lucru bun si ii doresc succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 diseara intalnire pt cin nu stie la gura de metrou titan ( cea din parc) intre 7 si 8 in fiecare vineri, apoi plimbarika ....care pe unde apuca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_iunie Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 salut, am fost in seara asta la titan nu prea am vazut pe nimeni adica era cineva erau indienii aia sau cei sunt ei care cantau si dansau dar nu cred ca aveau legatura cu motocicletele . eu sunt mai nou pe aici, vreau sa stiu - intalnirea de la arc de miercuri unde are loc mai precis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 salut, am fost in seara asta la titan nu prea am vazut pe nimeni adica era cineva erau indienii aia sau cei sunt ei care cantau si dansau dar nu cred ca aveau legatura cu motocicletele . eu sunt mai nou pe aici, vreau sa stiu - intalnirea de la arc de miercuri unde are loc mai precis? e posibil sa nu fi fost la locul potrivit...trebuia la gura de metrou care da in parc, nu cea din intersectie sau sa nu fi ajuns la ora cea buna....de obicei se strang motoristii la locul si ora stabilita or sa vina ei cu detalii in curand despre intalnirea din seara asta bine ai venit in cavaleria de titan! (chiar daca nu ai reusit sa o gasesti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 bine ai venit printre noi mihai iunie!!! imi pare rau sa-ti spun, dar nu ai ajuns la statia de metrou care trebuie este vb de stattia din pacr, nu cea din intersectie si a fost destul de multa lume la intrunire cea de la arc se tine chiar la arc, de asta se si cjheama asa. ne strangem pe trotuarul de langa parc, in rond. daca apari pe la 6 si ceva, sigur gasesti lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Diseara incepand cu orele 19:30-20:00 voi iesi la o plimbarica ! Stilul de mers va fi HAOTIC ! Doritorii sa ma contacteze pe telefon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) Diseara incepand cu orele 19:30-20:00 voi iesi la o plimbarica ! Stilul de mers va fi HAOTIC ! Doritorii sa ma contacteze pe telefon ! Infractorule,vezi ca-l superi pe Mircea Badea si plange... Editat Septembrie 26, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Septembrie 26, 2009 Autor Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) ca sa lamurim lucrurile lumea se strange la titan la ora 19:30 in fiecare vineri la gura de metrou nr 2 cea din parc pt mai multe detalii si harta o s-o rog pe ravenitza (purtatoarea de cuvant ) sa ataseze harta (multumiri anticipate) si ca sa evitam 1000 de posturi inutile si confuzia la aceste intrebari vis-a-vis de locatia intrunirii vom raspunde de acum in colo eu sau ravenitza ps: nu ma refeream la tine septimiu , ma refer doar la indicii pt oameni noi care vad ca se dau contradictoriu si eronat Editat Septembrie 26, 2009 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark2angel Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 O sa fie cele mai mici preturi de pe piata la magazinul de linga Orhideea . Produsele vor fi aduse de la Louis , Oliver's si din USA . Pe linga el va fi un service si un pub . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 ca sa lamurim lucrurile lumea se strange la titan la ora 19:30 in fiecare vineri la gura de metrou nr 2 cea din parc pt mai multe detalii si harta o s-o rog pe ravenitza (purtatoarea de cuvant ) sa ataseze harta (multumiri anticipate)si ca sa evitam 1000 de posturi inutile si confuzia la aceste intrebari vis-a-vis de locatia intrunirii vom raspunde de acum in colo eu sau ravenitza ps: nu ma refeream la tine septimiu , ma refer doar la indicii pt oameni noi care vad ca se dau contradictoriu si eronat Pai si eu daca vreau sa vin de exemplu maine la gura de canalmetrou numarul 2 maine de la ora 13 ma opreste cineva??? Si inca ceva, cum sa raspunzi doar tu si Elena, daca nu sunteti pe faza, nimeni altcineva nu poate sa dea acest raspuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Pai si eu daca vreau sa vin de exemplu maine la gura de canalmetrou numarul 2 maine de la ora 13 ma opreste cineva???Si inca ceva, cum sa raspunzi doar tu si Elena, daca nu sunteti pe faza, nimeni altcineva nu poate sa dea acest raspuns? Nu..numai purtatoarea de cuvant si sefa onorifica a Titanistilor ..un fel de Iliescu al PSD -ului poa' sa dea indicatii despre locul de intalnire si ora ! In momentul in care vi se va da harta, vi se va pune la dispozitie si un tarnacop pentru a putea ajunge la intalnirea motociclistilor gay forumistilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Da dom. hac presednte, cum a fost plimbarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Am auzit ca ai fost in piata victoriei in cautare de pokemoni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Da dom. hac presednte, cum a fost plimbarea? Plimbarea a fost tru ca intotdeauna ! Stilul de mers HAOTIC a mers struna ! Am auzit ca ai fost in piata victoriei in cautare de pokemoni. Da, ma intalnisi si cu tovarasul pokemon Alexgrp , cu care avusei neste discutii pe teme filozofice referitor la comunitatea motociclistilor gay forumistilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Da, ma intalnisi si cu tovarasul pokemon Alexgrp , cu care avusei neste discutii pe teme filozofice referitor la comunitatea motociclistilor gay forumistilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Da, ma intalnisi si cu tovarasul pokemon Alexgrp , cu care avusei neste discutii pe teme filozofice referitor la comunitatea motociclistilor gay forumistilor ! Sa inteleg ca mergi pe principiul, fa-te frate cu pokemonii, pana te accepta comunitatea?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 plimbare careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Nati mai gasit carciuma Sambata? Vam asteptat......................................................era sa ma insor acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Nati mai gasit carciuma Sambata?Vam asteptat......................................................era sa ma insor acolo. Noi am venit dupa ce am rezolvat ce aveam de rezolvat dar voi nu mai erati....da-mi detalii te-ai insurat sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Noi am venit dupa ce am rezolvat ce aveam de rezolvat dar voi nu mai erati....da-mi detalii te-ai insurat sau nu copii, trebuia sa veniti la amkart ca a fost party autotal ..or smth was fun though Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 copii, trebuia sa veniti la amkart ca a fost party autotal ..or smth was fun though Ce sa intamplat atat de extraordinar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Ce sa intamplat atat de extraordinar? stunts by trancanici free food - HELLO ? - nu mai mancasem de 1 sapt .. bull riding.. atmosfera faina voi ce ati facut dupa ce ati plecat din titan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate