god666 Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 salutare caut si eu un loc intr un garaj prin zona N Grigorescu(salajan, titan etc) daca stiti careva ceva va rog sa mi dati si mie ceva detalii(nu as vrea sa mi duc motoru din bucuresti pana la primavara) multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 merci de sfat dar eu caut un loc cu acoperis si nici nu ma inteleg foarte bine cu vecinii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 bre nu te-am mai vazut de un car de vreme, hai si tu vinerea! cu mare placere , am cam fost plecat cate o saptamana , o luna din buc, dar am cam terminat, si nici 2 roti nu mai am ca sa dat cineva peste cap cu el si si i a facut fata zob , asa ca pana fac scuterul mai duureaza , ca moto cred ca de abia la primavara , asa ca daca e sa vin doAR cu bicla sau conserva........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 11, 2009 Autor Share Postat Octombrie 11, 2009 cand se lamureste cum e cu lantul ala sa anuntati aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 salutarecaut si eu un loc intr un garaj prin zona N Grigorescu(salajan, titan etc) daca stiti careva ceva va rog sa mi dati si mie ceva detalii(nu as vrea sa mi duc motoru din bucuresti pana la primavara) multumesc frumos incearca aici. Cine mai doreste, cine mai pofteste: Gazduire pentru motociclete in zona Stadion Olimpia (intersectie Mihai Bravu cu Calea Vitan). Temperatura constanta peste 16 grade, motocicletele puse pe standere, supraveghere video si paza 24/24. La cerere, se asigura si mentenanta. Pret fix 97 ron / motocicleta. Pentru detalii: 0733/808963 - Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 12, 2009 Autor Share Postat Octombrie 12, 2009 cei care au mers la cernica (din cate am inteles la intrunire) cum a fost servirea, ca ultima oara chelnerul sef avea impresii de bucatar sef (harfe) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 [Numele quote mironalexa '= Data = '12 octombrie 2009, după 09:39' = '2143846 ] CEI Care Au mers la Cernica (din cate am inteles la Intrunire) Cum a fost servirea, ca ultima oara chelnerul sef avea Impresii de bucatar sef (harfe) [/ quote] am fost degeaba k era inchis.am venit la ursu,nu-tzi amintesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 12, 2009 Autor Share Postat Octombrie 12, 2009 am crezut ca a-ti fost mai multi , n-am intrebat eu , deci nu am fost atenta (my fault) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 [Numele quote mironalexa '= Data = '12 octombrie 2009, după 09:39' = '2143846 ] CEI Care Au mers la Cernica (din cate am inteles la Intrunire) Cum a fost servirea, ca ultima oara chelnerul sef avea Impresii de bucatar sef (harfe) [/ quote] am fost degeaba k era inchis.am venit la ursu,nu-tzi amintesti? 'eh, taica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Ce Cernica? Nu mai inteleg nimc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 [Numele quote = 'Data allexx_2' = '12 octombrie 2009, după 10:37' = '2143932 '] Ce Cernica? Nu mai inteleg nimc [/ quote] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 13, 2009 Autor Share Postat Octombrie 13, 2009 cata confuzie de la o intrebare inutila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Bagi lumea in eroare cu offtopicurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 13, 2009 Autor Share Postat Octombrie 13, 2009 nu sunt singura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virus.infected Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Intalnire la ARC ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Pe asa vant ,nu poti merge nici cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 o sa fie destui , vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 vin si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 gata mileurile pentru iernat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 14, 2009 Autor Share Postat Octombrie 14, 2009 arc si mileuri ... o combinatie foarte reusita ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 A fost ceva lume la Arc in seara asta? M-am luat cu treaba si nu am mai trecut pe acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate