DKWraith Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 A fost ceva lume la Arc in seara asta? M-am luat cu treaba si nu am mai trecut pe acolo.... poate lippelu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 14, 2009 Autor Share Postat Octombrie 14, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) poate lippelu'... Lippălu e prea putulos să iasă din casă pe vremea asta... Vedem mâine daca e om de omenie si daca-si merita motoicicleta pe care o are. Editat Octombrie 14, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Lippălu e prea putulos să iasă din casă pe vremea asta... Vedem mâine daca e om de omenie si daca-si merita motoicicleta pe care o are. Acum am intrat in casa. Pana acum am fost pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Astazi incepand cu orele 18:45 se organizeaza plimbare haotica de seara ,cei interesati sunti rugati sa contacteze conducerea(presedintele)! Ar fi ideal sa ne starngem cat mai putini,multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 [Numele quote = 'Data Ovy_d' = '15 octombrie 2009, după 01:10' = '2148222 '] Astazi Incepand cu orele 18:45 se organizeaza plimbare haotica de seara: wacko:, cei interesati sunti rugati sa contacteze conducerea (presedintele)! : wacko: ar fi sa ne cat ideal starngem mai putini, multumesc. : wacko: [/ quote] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Dude, invata sa dai quote, nu e dificil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Ce va mai place shaorma noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) ieri am dat si eu alarma veche de pe motor - nu ca ar avea ceva dar am vrut s-o schimb am inlocuit-o cu SCORPIO SR-I600SB ...pret pe factura = 1035 lei au acum o promotie: montaj gratuit , si iti da si modul anti-hijack disponibil pe versiunea superioara ( pe care l-am refuzat k nu am nevoie d el) oricum vroiam sa zic k e o alarma super, are o multitudine de funcii si reglaje, calitate net superioara...la fel si pretul dar care eu zic k merita dc vrei ceva bun asta e linku: http://www.alarmescorpio.ro/ sper k nu le-am facut prea multa reclama gratuita asa k zic si prima "problema " descoperita: ei zic k pagerul bate pana in casa dc ai moto pe aceasi parte a blocului ___ eu am moto pe aceasi parte , stau la 10 si bate doar dc stau lipit de geam ...dc intru putin in casa iese din raza de actiune asfalt uscat tuturor Editat Octombrie 16, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 azi vine careva la metrou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) ideal ar fi sa venim cu barca Editat Octombrie 16, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Sunteti niste motociclisti forumisti daca nu iesiti azi cu motorul, mai ales ca e intrunirea oficiala a titanilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Ideal ar fi sa ne intalnim...am compus si un cantecel:"Fie vreme bunaaaa,fie vreme rea!Motociclist pana la moarteeee si dincolo de ea!!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Ideal ar fi sa ne intalnim...am compus si un cantecel:"Fie vreme bunaaaa,fie vreme rea!Motociclist pana la moarteeee si dincolo de ea!!!" Cum da frigu cum devii poet... Aia de aseara a fost ultima tura pre-mileu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 ideal ar fi sa ne vedem la o carciuma pe vremea asta!un vin fiert,o votk,ceva sa ne puna sangele in miskre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Daca nu veniti la Titan la intalnire cum a zis shefa ,nu sunteti niste motociclisti forumisti TRU ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Voi ce facurati flacailor cu plimbarea de aseara? V-am asteptat o ora pe la rond, dar n-ati aparut, asa ca am taiat-o catre casa. La 7 si 10 cand am ajuns la rond se circula haotic prin oras, chiar ma intrebam pe unde vreti sa va plimbati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 mai dragii mei, eu doar am intrebat, nu am dat cu parul !!! sa stiu daca vin sau nu si sa nu ma intalnesc eu cu mine, ca ar insemna ca ar trebui sa-mi aduc si oglinda de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) Eu mi-am cumparat costum moto pentru ploaie, special pt intalnirea din seara asta. Vine cu protectii full si casca inclusa. Editat Octombrie 16, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 asa k zic si prima "problema " descoperita: ei zic k pagerul bate pana in casa dc ai moto pe aceasi parte a blocului ___ eu am moto pe aceasi parte , stau la 10 si bate doar dc stau lipit de geam ...dc intru putin in casa iese din raza de actiune asfalt uscat tuturor Daca cumva se declanseaza alarma, iti suna si pagerul. Chiar daca nu e in raza de actiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 se circula haotic prin oras Inseamna ca ai trecut pe langa noi ! Noi am fost la rond la 7 si nu era nimeni asa ca ne-am tirat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupy Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 /index.php?showtopic=439805 poate are cineva nevoie de parcare pentru moto pe timp de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 asa k zic si prima "problema " descoperita: ei zic k pagerul bate pana in casa dc ai moto pe aceasi parte a blocului ___ eu am moto pe aceasi parte , stau la 10 si bate doar dc stau lipit de geam ...dc intru putin in casa iese din raza de actiune asfalt uscat tuturor Ce noroc ca a mea e mai ieftina si bate si daca motorul este parcat in spatele blocului, si nu glumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Ce noroc ca a mea e mai ieftina si bate si daca motorul este parcat in spatele blocului, si nu glumesc. la ce va trebu'e alarme? se fura in Rromania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Daca cumva se declanseaza alarma, iti suna si pagerul. Chiar daca nu e in raza de actiune. e posibil sa mearga totusi ...o am de o zi si nu am avut timp sa o testez bine stiu k functioneaza pe principiul transmiterii cu unde FM...si nu ar trebui sa fie probleme @alex r - tu ce alarma ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate