Casper Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 neata papusei....ati organizat ceva pt predeal? sau va duceti la liberty ?!:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 neata papusei....ati organizat ceva pt predeal? sau va duceti la liberty ?!:| Unii la mare, unii la predeal. Nu se face plecare in grup. Asa ca ne vedem direct la predeal pentru cine mai vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casper Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 mie-mi place in grup ....fiecare cu fetishurile lui....care se baga sambata pt predeal?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Care se baga la Mare? Cocoseii de munte se duc la munte . Propunere:Sa se scrie si CNP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iova007 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Care se baga la Mare? Cocoseii de munte se duc la munte .Propunere:Sa se scrie si CNP Eu as merge in weekend in Vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Eu mi-am vandut motorul asa ca pentru o vreme o sa ma retrag din activitatea competitionala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 http://www.accuweather.com/en-us/EUR/RO/RO...l/forecast.aspx Predeal saptamana asta ... poate se razgandste si Orlando Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jcata Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 dar este prea de tot numai in wek ala este frumos este facut de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) Hai "Florine" ca am auzit ca te-ai dixtrat weekend-ul trecut la Predeal ! Editat Iulie 20, 2010 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jcata Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 pai numai curgea apa in titan si am facut si eu un dus la predeal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 stiam eu de ce am ales rolele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Eu mi-am vandut motorul asa ca pentru o vreme o sa ma retrag din activitatea competitionala. ne poti onora cu masina... stiam eu de ce am ales rolele Saptamana urmatoare iesim cu rolele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Pe care echipez cu o linie Galfer pentru frana fata? Pretul este 300Ron - intra si lichidul DOT4 in banutii astia. 0766.569.300 Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 (editat) Pe care echipez cu o linie Galfer pentru frana fata? Pretul este 300Ron - intra si lichidul DOT4 in banutii astia. 0766.569.300 Gabi Ce ziceai mah ieri ? Acu' o dai ? Te cheama marea ? P.S : Merge cu biletzel d-ala cu " i O u " ? Editat Iulie 21, 2010 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 (editat) ma cheama marea, muntele ... in general vacanta VREAU BANI! VREAU BANI! Mai am pentru cei interesati componente PC! si o mega carcasa Chieftec de cca 12Kg cu sursa de 360W la doar 200Ron Vai, vai ... ce hal de fraza am scris )) Acum am observat. "pe care echipez?" Sunt jalnic uneori ... Editat Iulie 21, 2010 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iova007 Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 So - inteleg ca nimeni nu are chef de Vama in weekendul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Aici este disputa intre Predeal si Liberty Parade din Jupiter. La Mareeeeeeeeee e mult soareeeeeeeeeeee,la Munte Ploaieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Inca putin si.... Predeaaaal!!! Indiferent de vreme o sa fie voie buna , bere cu prietenii , distractie si prietenie . Asa ca ne vedem acolo copii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Aici este disputa intre Predeal si Liberty Parade din Jupiter.La Mareeeeeeeeee e mult soareeeeeeeeeeee,la Munte Ploaieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de mah pustimea se duce la baieteala .... liberty ieeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiii .......................... ........................... ................................ hai draq la munte si lasa prostiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ola bombĂłn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 salutare...io maine ajung la sighisoara(festival medieval), inca nu stiu sigur pt ca nu am a doua casca(care ai putea sa imi imprumuti o casca pt o tipa <aprox. 53 cm>), tenteaza pe cineva asa ceva?...o sa stau la cort:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Pentru batrani reomantism placut.Sa ne vedem impliniți si poate implinite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Se pare ca cei batrani,cu reomatism,se duc la mare, pt namol,nu la munte,asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 Sa nu va prinda URSUL in padureeeeeeeeeeeee la mureeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate