mariusvirusat Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 cine are sa-mi imprumute si mie un releu de incarcare bun sa fac o proba?...pe al meu il banuiesc ca isi da duhul,dar sa fiu sigur ca el este de vina...sa nu arunc banii aiurea pe criza asta....!!!Fac cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Imi vand amanta .... Suzuki TL1000R Cafe Racer ... pret de criza 2500E si negociabil... detalii pe PM. Vine la pachet cu casca si geaca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 ZX 10 R - 2007, albastru, km putini, etc, 4500 euro neg. Orice test, proba, etc se accepta numai pt cei care vor sa cumpere pe bune. Vroiam sa-l iau pt mine dar deocamdata nu-mi permite sanatatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 ZX 10 R - 2007, albastru, km putini, etc, 4500 euro neg. Orice test, proba, etc se accepta numai pt cei care vor sa cumpere pe bune.Vroiam sa-l iau pt mine dar deocamdata nu-mi permite sanatatea. Re 2 all Da ce draq ai patit...? Si ce ai facut cu honda ca am vazut-o la Pic si Poc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Honda am vandut-o. A fost la ei pt retus - avea o zgarietura (mi-au rupt unii o glinda in parcare cu un sut probabil - si se zgariase si carena de la far). Cel care a luat-o o vroia tipla (omul nu are nici carnet ). Cu sanatatea sunt probleme vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 la 2 pasi de mine..eu stau vis-a-vis de cimitiru de la petrom Hola lume! Care e interesat maine de o tura prin bulgaria sa colindam si noi ca 'lumea buna' si sa ne intoarcem cu cateva beri zagorka (yum yum) ? Cam 150 km dus intors, hai 200 cu hoinarit mult plecarea mai pe la 12-13 Pe mine m-ati uitat de tot ((( ca sa nu mai spun ca nici nu m-am plimbat.... (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 miercuri seara mare bal mare in bikers(str Matei Voievod) xcountry party, adicatelea ultima repetitie pentru intrunirea din Vama Veche(13-15 august)... SA VIE TOTI VECINII MEI LA O BERE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 (editat) Balea lac sambata careva?,multumesc nu face nimic.Nici nu va salut. Editat August 3, 2010 de orlyy9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Balea lac sambata careva?,multumesc nu face nimic.Nici nu va salut. eu ma gandeam sa fac cu masina tot transfagarasanul si sa dorm o noapte prin pustiu cu cortul ..... dar vreau sa il fac si cu motorul ... plimbare de o zi asa ca ma bag dc se merge mai da-ne detalii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Balea lac sambata careva?,multumesc nu face nimic.Nici nu va salut. Dk se organizeaza lumea si se merge, eu vin cu masina pt bagaje si cumparaturi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 (editat) Balea lac sambata careva?,multumesc nu face nimic.Nici nu va salut. orly tu mergi sigur sambata pe transfagarasan Dk se organizeaza lumea si se merge, eu vin cu masina pt bagaje si cumparaturi:) pana acum ar merge: 1.Orly 2.Eu 3.Alexandra merge cu moto ei nu cu masina daca mai sunt pers care vor sa mearga confirmati din timp ca sa ne facem si noi planurile traseul: Buc.-Pitesti - Curtea de Arges - Balea - Fagaras - Brasov - Predeal - Buc. traseul poate fi de o zi sau de 2 zile cu dormire pe la Balea ... eu prefer 1zzzi Editat August 4, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 orly tu mergi sigur sambata pe transfagarasan pana acum ar merge: 1.Orly 2.Eu 3.Alexandra merge cu moto ei nu cu masina daca mai sunt pers care vor sa mearga confirmati din timp ca sa ne facem si noi planurile traseul: Buc.-Pitesti - Curtea de Arges - Balea - Fagaras - Brasov - Predeal - Buc. traseul poate fi de o zi sau de 2 zile cu dormire pe la Balea ... eu prefer 1zzzi Mare grija imediat dupa baraj, vreo 15 km e varza rau drumul. Adica...mereu a fost nasol asfaltul pe Arges, dar asa ca acum nu l-am vazut niciodata. Groapa langa groapa si nisp printre ele, inclusiv pe curbe. Dupa intalnirea cu drumul de Cumpana e ok. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 orly tu mergi sigur sambata pe transfagarasan pana acum ar merge: 1.Orly 2.Eu 3.Alexandra merge cu moto ei nu cu masina daca mai sunt pers care vor sa mearga confirmati din timp ca sa ne facem si noi planurile traseul: Buc.-Pitesti - Curtea de Arges - Balea - Fagaras - Brasov - Predeal - Buc. traseul poate fi de o zi sau de 2 zile cu dormire pe la Balea ... eu prefer 1zzzi Mare grija imediat dupa baraj, vreo 15 km e varza rau drumul. Adica...mereu a fost nasol asfaltul pe Arges, dar asa ca acum nu l-am vazut niciodata. Groapa langa groapa si nisp printre ele, inclusiv pe curbe. Dupa intalnirea cu drumul de Cumpana e ok. Drum bun! asta e harta cu starea drumurilor, zona cu rosu e problema in rest e totul ok: http://www.openmap.ro/moto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 miercuri seara mare bal mare in bikers(str Matei Voievod) xcountry party, adicatelea ultima repetitie pentru intrunirea din Vama Veche(13-15 august)... SA VIE TOTI VECINII MEI LA O BERE!!!! I'll be there - 2 times - si aci si la vama asta daca la vama primiti pietoni hehehehehe - plec in concediu si las fiara acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 asta e harta cu starea drumurilor, zona cu rosu e problema in rest e totul ok: http://www.openmap.ro/moto/ Excelenta harta. Exact aia e portiunea rupta, cat tine lacul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 I'll be there - 2 times - si aci si la vama asta daca la vama primiti pietoni hehehehehe - plec in concediu si las fiara acasa bikers..in otopeni, sau unde .... vreau sa merg si eu... la arc mere careva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 orly tu mergi sigur sambata pe transfagarasan pana acum ar merge: 1.Orly 2.Eu 3.Alexandra merge cu moto ei nu cu masina daca mai sunt pers care vor sa mearga confirmati din timp ca sa ne facem si noi planurile traseul: Buc.-Pitesti - Curtea de Arges - Balea - Fagaras - Brasov - Predeal - Buc. traseul poate fi de o zi sau de 2 zile cu dormire pe la Balea ... eu prefer 1zzzi Merge si Catalin si avem ca tel sa ajungem seara la buzau la eveniment.Interzis acest traseu cardiacilor sau celor cu rau de km angro.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Merge si Catalin si avem ca tel sa ajungem seara la buzau la eveniment.Interzis acest traseu cardiacilor sau celor cu rau de km angro.......... ...gen 1700 km? (cine stie, cunoaste) Asfalt uscat baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianio Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Transfagarasan? Hm, suna bine! Mesaj completat Vrea cineva la Vadu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 (editat) treaba cu transfagarasanul ramane cam asa din punctul meu de vedere Alexandra nu mai merge ... dar merg 1. Eu 2. Orly 3. Catalin ..alti doritori sa continue lista plecarea la un 7 dimi de la gura de metrou titan eu de la Brasov o sa ma intorc in Buc , pt k seara plec spre Vama Veche .... dc vrea careva sa ii duc un bagaj spre mare sa zica restul o iau spre Buzau Editat August 5, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jcata Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 ...gen 1700 km? (cine stie, cunoaste) Asfalt uscat baieti! adevarul este ca pana la hotdog este drumul lung cred ca inafara de la va rataciti prin bucuresti mai ales ca nu ai ma aparut decat pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 adevarul este ca pana la hotdog este drumul lung cred ca inafara de la va rataciti prin bucuresti mai ales ca nu ai ma aparut decat pe forum Daca n-am mai aparut la titan, inseamna ca mai am si alte lucruri de facut cu timpul meu. Cat priveste plimbari, mai baga o fisa: /index.php?...p;#entry2536265 ... Dar mai vorbim vineri la intalnire promit sa nu lipsesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 baietii de la Techilghiol iese la munte ?? vedeti ma ca ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 baietii de la Techilghiol iese la munte ?? vedeti ma ca ploua Dupa tratamentul cu namol,vine o cura de aer rafinat si urmeaza o prizare cu alcool.Te bagi sau nu te bagi sau esti casnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianio Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 treaba cu transfagarasanul ramane cam asa din punctul meu de vedere Alexandra nu mai merge ... dar merg 1. Eu 2. Orly 3. Catalin ..alti doritori sa continue lista plecarea la un 7 dimi de la gura de metrou titan eu de la Brasov o sa ma intorc in Buc , pt k seara plec spre Vama Veche .... dc vrea careva sa ii duc un bagaj spre mare sa zica restul o iau spre Buzau 4.Marian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate