Alexxa Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 (editat) Imi vand amanta .... Suzuki TL1000R Cafe Racer ... pret de criza 2500E si negociabil... detalii pe PM. Vine la pachet cu casca si geaca . pentru anunturi de vanzare strict fara altceva de zis asupra altor aspecte discutate aici se pune link la semnatura si daca se doreste o atentionare la acesta se poate spune simplu accesati semnatura, nu e topic de anunturi moto. ! Merci anticipat ps nice sun man a anuntat o oferta si nu un anunt personal - ceea ce e ok Editat August 6, 2010 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 pentru anunturi de vanzare strict fara altceva de zis asupra altor aspecte discutate aici se pune link la semnatura si daca se doreste o atentionare la acesta se poate spune simplu accesati semnatura, nu e topic de anunturi moto. ! Merci anticipat ps nice sun man a anuntat o oferta si nu un anunt personal - ceea ce e ok Se accepta ! E de-al casei si TL-u merge frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 ce lume rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Ce ne place sa ne dam mari si destepti,ca si cum va iau jucaria si nu mai scrieti voi aici.O tara de ............................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat August 8, 2010 Autor Share Postat August 8, 2010 Ce ne place sa ne dam mari si destepti,ca si cum va iau jucaria si nu mai scrieti voi aici.O tara de ............................. este un topic de intruniri , pareri si opinii despre moto si altele legate de comunicarea libera intre cei ce fac parte din aceasta zona, se poate divaga de la subiect suficient de mult insa orice are o limita in consecinta sunt considerate off topic: anunturile de vanzare cumparare direct pe topic nu cele doar vezi semnatura lamentarile inutile asupra subiectelor off topic atacurile la persoana si certurile interminabile pe diverse subiecte care pot degenera insultele voalate menite sa agite spirite si toate celelalte reguli ale forumului declar acest subiect inchis pt a nu se continua si degenera asa cum se doreste prin acest post citat si a incheia seria de off topicuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magicianul Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 este un topic de intruniri , pareri si opinii despre moto si altele legate de comunicarea libera intre cei ce fac parte din aceasta zona, se poate divaga de la subiect suficient de mult insa orice are o limita in consecinta sunt considerate off topic: anunturile de vanzare cumparare direct pe topic nu cele doar vezi semnatura lamentarile inutile asupra subiectelor off topic atacurile la persoana si certurile interminabile pe diverse subiecte care pot degenera insultele voalate menite sa agite spirite si toate celelalte reguli ale forumului declar acest subiect inchis pt a nu se continua si degenera asa cum se doreste prin acest post citat si a incheia seria de off topicuri Numai Raven este recunoscuta de sefa si doar ea are voie sa declare un subiect offtopic Cu parere de rau Mironalex dar ti-a fost luata sefia , sceptrul este la Raven Cavaleria din Titan este condusa de o "cioara" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Numai Raven este recunoscuta de sefa si doar ea are voie sa declare un subiect offtopicCu parere de rau Mironalex dar ti-a fost luata sefia , sceptrul este la Raven Cavaleria din Titan este condusa de o "cioara" Gogule, probleme mah?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 este un topic de intruniri , pareri si opinii despre moto si altele legate de comunicarea libera intre cei ce fac parte din aceasta zona, se poate divaga de la subiect suficient de mult insa orice are o limita declar acest subiect inchis pt a nu se continua si degenera asa cum se doreste prin acest post citat si a incheia seria de off topicuri Vezi ca o data deschisa o discutie, poti tu s-o declari inchisa de o mie de ori, daca unii nu sunt de acord...ghinion, ramane deschisa. Oricum, atitudinea asta de "sefie" din partea ta nu face decat sa agite spiritele, mai ales in conditiile in care esti o membra oarecare si off-topicul pe aici e de mare angajament dintotdeauna. Motiv pentru care ma abtin deobicei sa scriu ceva, marginindu-ma la a vedea daca s-a mai intamplat ceva demn de luat in seama prin cartier. Si nu prea se petrece nimic. Doar cate o rabufnire d-asta "baronal-locala", daca-mi este permisa licenta... Oricum, va spun de acum, daca voi vinde vreodata rapciuga mea, desi ma indoiesc, asta va fi al doilea loc unde voi posta, dupa "Bursa". Mi se pare la indemana sa vezi daca nu cumva o vrea vreunul din vecinii tai. Bafte nelimitate. Mesaj completat Gogule, probleme mah?!? Haha, sper ca omul e vreun cunoscut, altfel banul va fi crunt de asta data. Hai sa credem (deocamdata) ca e doar o gluma apropos de nick-ul fetei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 HAI LA HORA MARE!!!http://www.xcountry.ro/ VA ASTEPT PE LITORAL SA LUATI PARTE LA ACEST FESTIVAL CE PROMOVEAZA ROCKUL SI MOTORSPORTUL!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 este un topic de intruniri , pareri si opinii despre moto si altele legate de comunicarea libera intre cei ce fac parte din aceasta zona, se poate divaga de la subiect suficient de mult insa orice are o limita in consecinta sunt considerate off topic: anunturile de vanzare cumparare direct pe topic nu cele doar vezi semnatura lamentarile inutile asupra subiectelor off topic atacurile la persoana si certurile interminabile pe diverse subiecte care pot degenera insultele voalate menite sa agite spirite si toate celelalte reguli ale forumului declar acest subiect inchis pt a nu se continua si degenera asa cum se doreste prin acest post citat si a incheia seria de off topicuri Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla.... acestea fiind scrise....vand chilotii lu mamaie cu tot cu topcase, claxon, si alte imbunatatiri..... ce chestie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 HAI LA HORA MARE!!!http://www.xcountry.ro/ VA ASTEPT PE LITORAL SA LUATI PARTE LA ACEST FESTIVAL CE PROMOVEAZA ROCKUL SI MOTORSPORTUL!!! deja caut cazare prin Vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla.... acestea fiind scrise....vand chilotii lu mamaie cu tot cu topcase, claxon, si alte imbunatatiri..... ce chestie.. S-au dat? Editat August 10, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jcata Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 deja caut cazare prin Vama bine ca nu ai venit cu noi ca ningea sus acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Am cauciucuri de vanzare mai am doar 4 seturi 2 x 180.55.17 120.70.17 si 190.55.17 Marcile de top Precum pireli diablo superbike sau supercorsa sau Dunlop d211 Gp racer . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 S-au dat? Nu s-au dat, daca te intereseaza spune-mi si poti intra in posesia loe .. se accepta proba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Numai Raven este recunoscuta de sefa si doar ea are voie sa declare un subiect offtopicCu parere de rau Mironalex dar ti-a fost luata sefia , sceptrul este la Raven Cavaleria din Titan este condusa de o "cioara" Umbliii cu cioara vopsita? Dragilor, un bun prieten, vrea sa intre in randul nostru. In concluzie, vrea motocicleta. Da la schimb o frumusete de masina. Pentru cei interesati pun un link aci'! MASINA OMULUI Garantez pentru om si pentru masinuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Umbliii cu cioara vopsita? Dragilor, un bun prieten, vrea sa intre in randul nostru. In concluzie, vrea motocicleta. Da la schimb o frumusete de masina. Pentru cei interesati pun un link aci'! MASINA OMULUI Garantez pentru om si pentru masinuta dc ar fi fost mai noua masina ma bagam si eu la schimb .. oricum arata bine pt anii ei:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 [ Dragilor, un bun prieten, vrea sa intre in randul nostru. In concluzie, vrea motocicleta. Da la schimb o frumusete de masina. Pentru cei interesati pun un link aci'! MASINA OMULUI Garantez pentru om si pentru masinuta ce bani mai da pt Fazerul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jcata Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 [Dragilor, un bun prieten, vrea sa intre in randul nostru. In concluzie, vrea motocicleta. Da la schimb o frumusete de masina. Pentru cei interesati pun un link aci'! MASINA OMULUI Garantez pentru om si pentru masinuta ce bani mai da pt Fazerul meu pai tu ar trebui sa mai dai vreo 5555 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 imi cer scuze nu am vazut ca masina este defapt un Ferrari Cata masina aia nu costa de noua mai mult decat ar costa Fazerul daca punem anul de fabricatie si accesoriile ... tu esti doar invidios ca a mea e mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 (editat) imi cer scuze nu am vazut ca masina este defapt un Ferrari Cata masina aia nu costa de noua mai mult decat ar costa Fazerul daca punem anul de fabricatie si accesoriile ... tu esti doar invidios ca a mea e mai mare Nu te mai chinui ca nu il vinzi,pana nu dau eu motorul(te rog mergi mai putin ca-mi faci multi km) Exerseaza mersul pe role Editat August 12, 2010 de orlyy9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 bine fie, nu-l mai dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Maine vine cineva la Titan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 totdeauna o sa fie cineva la titan, daca nu noi fizic .. spiritul gastii sigur e pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Ok ^^ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate