Alex The Ripper Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 las-o bre ca merge asa Ucigas de caini ce esti! ) Hai sa-ti dau un GSR frumos Lasa dreaku carenatele astea, is urate rau Care are de vanzare un card de memorie CF ... cel putin 8GB si viteza cat de cat buna, un minim 133X 0766569300 Gabi Gata, te-ai saturat de GSR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Vreau gixxerul inapoi Rippereee ... (((( GSRul saracul e OK ... dar nu se compara cu fosta La anu', daca imi merg mie treburile bine, imi iau un Gixxer de 750 k7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 am eu stander fata, spate si mijloc vezi tel in semnatura dc te mai intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 (editat) Haidi salutare.M-am mai prezentat eu anul trecut pe aici ,cand ziceam ca vreau sa-mi iau mobra.Eh, mi-am luat.Un zx4r din 94 , de care sunt foarte multumit.Ma numesc Alex si stau in Baba Novac , langa restaurantul chinezesc.Care imi spune si mie de unde sa-mi iau placute de frana? Multam. de la mine daca te mai intereseaza! da-mi un PM Editat Iunie 30, 2011 de pachemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Vreau gixxerul inapoi Rippereee ... (((( GSRul saracul e OK ... dar nu se compara cu fosta La anu', daca imi merg mie treburile bine, imi iau un Gixxer de 750 k7 Nehotarat mai esti. Dupa ce o sa iti iei gixer, iar vei plange dupa confort si te va bate pasagera cu poseta peste casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Pasagera nu mai merge oricum ... nu vrea sa mai auda de mers pe moto. Asa ca, revin la gixxer si ii montez si monopostul Pana una alta, am sa dau o tura de racorire cu capra lui Marlitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Pana una alta, am sa dau o tura de racorire cu capra lui Marlitza Speranta moare ultima . P.s Unde iti e semnatura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Speranta moare ultima . P.s Unde iti e semnatura ? Chiar asa, Gabriel Buton, unde mama lu` moj jerila iti e semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 S-a pierdut la accident ) Promit sa o refac repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Pasagera nu mai merge oricum ... nu vrea sa mai auda de mers pe moto. Asa ca, revin la gixxer si ii montez si monopostul Pana una alta, am sa dau o tura de racorire cu capra lui Marlitza Nu mai vrea ca nu ai mai plecat tu sa te plimbi cu motorul. Stai sa pleci sa te plimbi, iar ea sa ramana acasa, sa vezi cum renunti iar la gsxr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 bre, ce lume rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 ce lume rău Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 bre, ce lume rau... asa-s motoristii astia bre, nu ai ce sa le faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 ai ce sa le faci ... pui frana brusc in fata lor iei curba la dreapta cu tot cu ei te bagi in depasire cd ii vezi ca vin pe contrasens le deschizi portiera in fata si ii intrebi cat e ceasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Eu acum am ajuns acasa.. de la munte si asa intr`o ora ies la plimbare.. Care mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Da tu pana la urma esti piloata sau pasagera ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 voi mai semnati prezenta la titan sau ati emigrat spre alte grupuri ?? pe topic vad ca sunteti activi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Da tu pana la urma esti piloata sau pasagera ? Pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 voi mai semnati prezenta la titan sau ati emigrat spre alte grupuri ?? pe topic vad ca sunteti activi .. Nu ne ridicam la standardele tale ,asa ca nu . Ne anunti tu cand nu mai vii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 ce amuzant esti am atins vreo coarda sensibila de te ratoiesti asa asfalt uscat maestre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 voi mai semnati prezenta la titan sau ati emigrat spre alte grupuri ?? pe topic vad ca sunteti activi .. Noi suntem forumisti. Lasam intalnirea de la titan adevaratilor motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 (editat) chiar nu vreau sa supar pe nimeni ca e forumist, motociclist sau ambele eu vin la intalnirea de la Titan de ceva ani si nu vreau decat sa regasesc o gasca cu care sa socializez Fiecare e un adevarat motociclist dupa parerea lui asa ca eu nu ma bag la pus etichete de forumist sau motociclist "adevarat" ... pusesem o intrebare care nu trebuia sa supere pe nimeni dar se pare ca lumea pune avocatii p mine Asa ca imi retrag cuvintele/intrebarea, imi cer scuze pt deranj si va urez o zi buna Editat Iulie 4, 2011 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 chiar nu vreau sa supar pe nimeni ca e forumist, motociclist sau ambele eu vin la intalnirea de la Titan de ceva ani si nu vreau decat sa regasesc o gasca cu care sa socializez Fiecare e un adevarat motociclist dupa parerea lui asa ca eu nu ma bag la pus etichete de forumist sau motociclist "adevarat" ... pusesem o intrebare care nu trebuia sa supere pe nimeni dar se pare ca lumea pune avocatii p mine Asa ca imi retrag cuvintele/intrebarea, imi cer scuze pt deranj si va urez o zi buna De la mine primesti o imbratisare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 De la mine primesti o imbratisare Ain`t that sweet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 atat de dulce ca imi creste glicemia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate