Ayame Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Vecinule, saptamana viitoare se incalzeste .. se poate da;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Vecinule, saptamana viitoare se incalzeste .. se poate da;) hu'z za vecinu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Du nat nou ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 da Vecinu e Jumba :rolleyes: ce-i Nyt ... nu mai vrei sa ma saluti la semafor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 si-a fucut geamurili fumurii si nu cred ca mai stie ce si cine-i in juru' lui,vecina! si el nu saluta,da noroc sau cioc(a)neste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 data trecuta a deschis geamul si nea intrebat (eram cu Meri) ce cautam pe motor hai vecinule cu 2 semafoare mai incolo culca-te k maine dimineatza ai nishte treburi de rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Ce-i galagia asta aici bai nene? Ca sa-l parafrazez pe Ripperu, nu mai e Titanul ce-a fost odata. Noroc cu astia mai tineri, Nyt, Marlitza & CO. In concluzie si prin urmare, ne intalnim maniana ptr. o sedinta foto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Sedinta foto cu ce ? Ti-am zis sa lasi etnobotanicele alea. Pe noi ne mai prinzi la o sedinta foto cu Absolut si JB in rest altceva nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 deci fetele, io ies la munca campului ca s-a facut frumos stiti unde ne gasiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 /index.php?/topic/671308-campania-suflet-pentru-suflet-editia-a-vi-a/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 o vand pe a mea mobrita - http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=422467&selpic=2&zoom=1#foto Detalii: mobra misto ! Motiv : vreau fratele mai mare. Stare : bling ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 o vand pe a mea mobrita - http://bikeshop.ro/h...c=2&zoom=1#foto Detalii: mobra misto ! Motiv : vreau fratele mai mare. Stare : bling ! Este prea noua, nu prezinta interes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 E cineva pe aici?!unde-i lanterna..... sa aprinda cineva lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 In functie de vreme se va stabili in prealabil data viitoarei intruniri a alcoolistilor Titanistilor. Am zis ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 pisi lasa alcoolozarea ca diseara parca-i dadeam ba un jeton ba o clatita .. make up u`re mind mister ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 pisi lasa alcoolozarea ca diseara parca-i dadeam ba un jeton ba o clatita .. make up u`re mind mister ) D-acord cu tine pisi. Eu vorbeam pt viitor ashea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 titaneii nu beau ! titaneii degusta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Hai La multi ani!!!Long time...Tot ce va doriti bun sa mi se indeplineasca mie,sa o ardeti pana la capat si...sa fie intr-un ceas cu pendula!!! Btw: Vand timax 2 piele,270 iepuroi disc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Hai La multi ani!!!Long time...Tot ce va doriti bun sa mi se indeplineasca mie,sa o ardeti pana la capat si...sa fie intr-un ceas cu pendula!!! Btw: Vand timax 2 piele,270 iepuroi disc ... imi doresc sa-ti vinzi motorul ! dup-aia poti sa cumperi motorul meu ! asa scapi si de honda si sunt si eu fericit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 ... imi doresc sa-ti vinzi motorul ! dup-aia poti sa cumperi motorul meu ! asa scapi si de honda si sunt si eu fericit ) mobra nu o mai am demult...si urmatoarea va fi rr sau gsxr 1000 sau 600 ,08,09;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 spor la shopping atunci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Motoarele sunt ca femeile,ne plictisim repede de ce avem si cautam cu capacitate mai mai mare XXL , 1000,1200..............caut .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 sau ca barbatii .. pisi nu vrei un k8 de 1000 la 45 de km? mie prea imi face cu ochiul k9-le lui todea :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 spor la shopping atunci ! Merci man si tie la vanzare sau ca barbatii .. pisi nu vrei un k8 de 1000 la 45 de km? mie prea imi face cu ochiul k9-le lui todea :X hmmm detalii?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 hopa, pisoiashi atz' inviat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate