Nyt Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Am fost,am halit juma de punga de seminte si ne-am tirat. Za end . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Am fost,am halit juma de punga de seminte si ne-am tirat. Za end . Ai semnat condica si pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Ai semnat condica si pe forum? Pt mine nu e nevoie de condica. Eu am condica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Pt mine nu e nevoie de condica. Eu am condica ! Aaaaa, n-am stiut ca ai revenit la vechea functie Sefu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 (editat) da,sef de acvariu! Am fost,am halit juma de punga de seminte si ne-am tirat. Za end . cum plec,cum iti faci de cap si am devenit si super membru de membru Editat Mai 26, 2012 de Marlitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 da,sef de acvariu! cum plec,cum iti faci de cap si am devenit si super membru de membru Felicitari pisi! Na...daca nu ti l-ai educat cum tre...cand pisi(ca) nu-i acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Am fost,am halit juma de punga de seminte si ne-am tirat. Za end . Inseamna ca te-ai plictisit grav... si am devenit si super membru de membru FELICITARI!!!Acum esti motociclist adevarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 s-a plictisit?!!! intreaba-l cati au fost si cu ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 De regula ne strangem 3~4... Dar acum cum lemne si cu mine am lipsit(sa nu ramana nemotivata absenta o sa aduc o scutire semnata sa o treci in condica ) probabil ca maxim doi? Vinerea asta poate sa fie si grindina ca tot vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 vin si eu,aduc gratarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 (editat) vin si eu,aduc gratarul? Am auzit de o macelarie "buna rau"...eu vin cu mici Editat Mai 28, 2012 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Ramane conceptul de turma ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Ramane conceptul de turma ........... adica? Azi la 7 o sa fiu pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smok Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Salut. Este vreun 125cc prezent la intalniri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Salut, merge careva din Titan la intrunirea SeeWolfes? ma corectez am vrut sa zic SeaWolves festival... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Mai multi,de vineri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 vinerea asta ma anunt prezent,hai poate ne strangem mai multi si merem la o pastrama de berbecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 vinerea asta ma anunt prezent,hai poate ne strangem mai multi si merem la o pastrama de berbecut daca sunt toate ok... apar si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 majoritatea pleaca la intrunirea de la mare,vineri dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 majoritatea pleaca la intrunirea de la mare,vineri dimineata! pacat,dau aia de la shaorma titan crashpad-uri gratuit la fiecare shaorma cumparata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smok Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Salut. Este vreun 125cc prezent la intalniri? Deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Deci? pai conteaza?nu vorbesti cu posesori de miare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Aveti nevoie de aparat foto pentru mare, ma!? Panaramelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smok Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 pai conteaza?nu vorbesti cu posesori de miare? Posesorii de miare sunt, in general, niste zeitati mirifice care nu se coboara la nivelul unui 125cc incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Posesorii de miare sunt, in general, niste zeitati mirifice care nu se coboara la nivelul unui 125cc incepator. tu vino acolo dupa 7 si ne coboram din olimp pt o shaorma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate