DKW Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 open season Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Va astept cu drag!! /index.php?/topic/695713-bikers-party-papa-la-soni/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 carmolist2.gif open season Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Am ingropat crestineste "mortii", o sa pun poze de la parastas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Am ingropat crestineste "mortii", o sa pun poze de la parastas Dai si de pomana la parastas? ca poate vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Dai si de pomana la parastas? ca poate vin si eu Daca aduci ambalaj la schimb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Olaaaa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Mestere ,tu ti-ai pus memento pe tel,sa stii cand sa mai ola-iesti pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Nu, vreau sa mai fac si eu niste post-uri!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Salut, Sunt si eu incepator si abia m-am mutat in carteer. Se mai fac intalnirile la Titan? Daca da la ce ora si cand? Multumex anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Iunie 2, 2013 Autor Share Postat Iunie 2, 2013 dimineata , la pranz si vinerea .... pe la 18 trecute fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Leonida Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Alexxa, acum serios, se mai tin ? Si eu sunt in aceasi categorie Alex The Ripper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Vineri seara o sa plec spre seawolves. Mai vine cineva? Ne vedem acolo? Daca da sa imi pastrati si mie loc de cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 4 locuri:)) Vineri seara o sa plec spre seawolves. Mai vine cineva? Ne vedem acolo? Daca da sa imi pastrati si mie loc de cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 4 locuri:)) Toate 4 pentru big_boy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Ce facem vineri seara?! Ne intalnim da?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Prezent,ce fac cocoseii apar?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Daca-mi trece lenea cu junghiuri pana la orele "H", poate apar si io, desi cre'ca-s prea batran pentru sportu' asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Nu! Prezent,ce fac cocoseii apar?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Nu! Ceai de tei poti sa bei si la metrou ca nu iese ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 (editat) Ceai de tei ... Tei d-ala cu bobu' mare? Sau d-asta? Editat Iunie 21, 2013 de Dkw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 ultima strigare de dimineata *plimbare -Sambata22.06!*...*traseu: (Buc-Bv-Sighisoara-pizza(aceasi terasa?nu mai stiu unde e?!)-retur)=~8h(drum+terasa+papa)** plecare: ora9:20dimi primu Luk-dupa iesire Buc la 2km-pe-dreapta-Luk e chiar in dreapta primului pod (0752447970 dc nu v descurcati)***conditii: 1motoarele sa fie ok-acte+mecanic; fara eroi cu wheelie sau stunturi in cap; viteza-acceptabila pt toti din grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Hai sa scapam de caldura din oras si sa ne bagam la o excursie pe Transfagarasan !!! maine sau Luni cu plecare dimineatza si inapoi acasa pana seara. Care se baga ? sper sa nu ma duc singur ca data trecuta o765 . o8327 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Am scos trotineta nevestei la plimbare, exceptand 2 "prieteni" SUV-isti si caldura, a fost rezon. Am aflat ca mobra poate sa mearga si cu 10 km/h... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 vezi sa nu te duci degeaba ca ziceau astia ca il inchid pentru reparatii. DKWúle... mai traiesti mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate