Ravenitza Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Lol, m-ai facut sa rad Cred ca 1/3 din posturile din acest topic sunt cu: intalnire titanisti, ora 19 vineri, la gura de metrou titan din parc Of of of... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Maine venitz' bre? Sa mai dezmortesc si io espressoru'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Am fost 3 persoane,la restul sa le fie rusinica..................................babelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Eu am fost la shaorma, nu stiu ce scuza au ceilalti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ipy Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Doritori de o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motovip Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Inchiriez garaj auto /moto (dimensiuni standard, circa 3x5 metri) in zona Mihai Bravu - Piata Muncii (Hurmuzachi) - Baba Novac. Zona linistita in capatul unei alei infundate cu iesire prin fata sectiei 12 Politie. Garajul se afla intr-un complex de mai multe garaje, nu are bransament la reteaua electrica si nu este incalzit. Este dotat cu groapa (rampa) pentru reparatii auto, acoperita cu scanduri. Se inchiriaza pe perioada determinata de sezonul rece, pentru adapostirea motocicletelor. Este de preferat sa fie inchiriat integral de un grup de prieteni pentru evitarea divergentelor intre chiriasi diferiti. Pret: - garaj integral: 250 lei/luna; - o singura motocicleta: 60 lei/luna. Au prioritate ofertele "en gros" (pentru intregul garaj). Discutam prin PM sau la telefon 0764.33.66.44 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 sambata sau duminica pe la 1-2 bagam cateva ture pe Amckart doritori.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi1952 Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 Am vrut sa vin si eu.Dar va propun: Tordai Gavril Propunere pentru traseul de maine(duminica): Intalnire la OMV Eroii Revolutiei la ora 11.30. Se pleaca la ora 12.00 spre orasul Giurgiu, dar inainte de sensul giratoriu de la MOL intrarea in Giurgiu o luam spre dreapta in directia Ghimpati. Vom opri motoarele la Hanul Cosminului din Balanoaia unde vom servi masa. Dupa ce mancam bine stam cu burtile in sus si admiram lacul, de pe terasa hanului. De aici ne indreptam spre Ghimpati-Mihailesti-Bucuresti. Aveti aici traseul de urmat(total 135 km).http://goo.gl/maps/qxuuo Șoseaua Giurgiului/DN5 către București - Hărţi Google maps.google.ro O remarca, este destul de neprietenos site-ul vostru.Stau in zona si vreau se ne cunoastem ,nu am reusit sa comunic concret cu carea din voi.Adresa mea de email este: gaaviatorul@yhoo.com Va saluta Gabi profesoru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Salutare! Doar ce-am aterizat si eu prin bucuresti,mai exact la Piata Iancului. Caut si eu ca fiecare,sa-mi fac niste prieteni. Mihai, 20 de ani, student la conservator, serpentinar(si pe circuit oleaca...), de provenienta oltean, posesor de R6 2002. Nu prea stiu care-i mersul pe aici, asa ca daca sunteti draguti sa imi spuneti si mie pe unde se fac intalnirile din zona,va sunt recunoscator! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 (editat) M-am mutat recent din Drumul Taberei in Dristor, si caut "adapost" PERMANENT, nu doar pe perioada sezonului rece! Stiu ca nu prea sunt garaje prin zona, dar daca stiti pe cineva cu loc liber....M-ar interesa prin apropierea Postei de la Baba novac! Editat Noiembrie 21, 2013 de danny_vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Am vrut sa vin si eu.Dar va propun: Tordai Gavril Propunere pentru traseul de maine(duminica): Intalnire la OMV Eroii Revolutiei la ora 11.30. Se pleaca la ora 12.00 spre orasul Giurgiu, dar inainte de sensul giratoriu de la MOL intrarea in Giurgiu o luam spre dreapta in directia Ghimpati. Vom opri motoarele la Hanul Cosminului din Balanoaia unde vom servi masa. Dupa ce mancam bine stam cu burtile in sus si admiram lacul, de pe terasa hanului. De aici ne indreptam spre Ghimpati-Mihailesti-Bucuresti. Aveti aici traseul de urmat(total 135 km).http://goo.gl/maps/qxuuo Șoseaua Giurgiului/DN5 către București - Hărţi Google maps.google.ro O remarca, este destul de neprietenos site-ul vostru.Stau in zona si vreau se ne cunoastem ,nu am reusit sa comunic concret cu carea din voi.Adresa mea de email este: gaaviatorul@yhoo.com Va saluta Gabi profesoru ! Este doar o impresie gresita,acum la sfarsit de sezon este normal si asta se intampla peste tot .Din primavara activitatea si interesul creste brusc pentru intalniri si plimbari in grup. Bun venit si rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 (editat) Salut! Incerc sa dau de proprietarul unei motociclete. Ea se afla pe Bld. Mihai Bravu, intre calea Dudesti si Soseua Vitan, vizavi de complexul Kaufland, langa spatiul de joaca pentru copii, chiar in dreptul trecerii de pietoni. Mai exact aici...https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=205749647445313047055.0004ec070fda218624953 E un Suzuki GN250, rosu. Vreau sa-i gasesc proprietarul ca sa o cumpar pentru piese. Se afla intr-o stare destul de proasta dar are ce-mi trebuie mie. Numai bine! P.S. Sper sa nu sa se supere nimeni pt postare, iar pentru eventuali oameni cu ganduri necurate va anunt ca zona are camere video Editat Noiembrie 25, 2013 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Olaaaaaa ,a venit gerul si v-au inghetat degetele pe tastatura?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Ihi... iarna-i grele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Neatza bre,espresorul mai mere?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Merge, rajneste frumos pe vremea asta, doar i-am pus ghetutze de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Pfff ...naspa,barem i le-ai pus dupa ce a venit mosu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Le-a primit mai inainte, ca a fost cuminte. In curand il duc si la doftor sa-i faca dantura jocul la supape ca mai are nitel si devine adolescent, 5000 km. Intre timp io ma distrez cu VX-u', am facut rost de o mare parte din piese si incep sa-l intineresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Hai bre Dkw-ule ca poate usor usor in primavara ne faci o stupiza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Itaaaaaaaa si p-astia ai dreacu si rai !! )))) Ce face fetele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 ))) Bine pisi,tu ce mai faci?Un semn nu ai mai dat si tu...o obligatea ceva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Opaaa, se-nfiripaaa!! Sa fitz' cuminte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Ne vedem vineri la Titan,la iesirea din parc nu cea de la magazin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Pisi, n-am avut gloante destule..)) la mine e sfarsit de an si e haos la munca!!!! Ce sa facem ...la toti ne e greu, dar nu la fel! ))) Te pup!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Da un semn si facem o incursiune bahica sa sarbatorim trecerea in noul an stelar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate