DDU Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 PH neutru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Dupa ce spalati motocicleta voi suflati bujiile cu compresorul sau cu pompa de bicicleta? Si merge durex play cu aroma de menta dat pe lant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Ce-i ala ''lantz''? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 Exista si cu menta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 mai bine am face o ieseala in zona asta la 23 august......pt asta e topicul pe zone .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 mai bine am face o ieseala in zona asta la 23 august......pt asta e topicul pe zone .... Cand o sa depasesti 500 de post-uri si o sa ajungi Super Membru , o sa iti dai seama ca intreg forumul e pentru cu totul altceva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Cand o sa depasesti 500 de post-uri si o sa ajungi Super Membru , o sa iti dai seama ca intreg forumul e pentru cu totul altceva ! pentru ce altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Cand o sa depasesti 500 de post-uri si o sa ajungi Super Membru , o sa iti dai seama ca intreg forumul e pentru cu totul altceva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iunie 29, 2016 Share Postat Iunie 29, 2016 Cam multă liniște avem în plin sezon, nu mai sunt motocicliștii dornici de plimbări ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 Cam multă liniște avem în plin sezon, nu mai sunt motocicliștii dornici de plimbări ...... motociclisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 motociclisti? Ce ie aia, maica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moise Cristian Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 Cum să nu fie liniște dacă ați facut 2 pagini de forum de caterincă doar pentru că v-a întrebat un creștin unde să își spele moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 Cum să nu fie liniște dacă ați facut 2 pagini de forum de caterincă doar pentru că v-a întrebat un creștin unde să își spele moto?Neata. Caterinca a fost cu bun simt, adica nu m am simtit lezat Eu cred ca e liniste pt ca: 1-concedii; 2-lumea invarte roata, nu sta pe forum. Doar astia ca mine care au probleme existentiale, de tipul, unde si cum spal mobra, dau pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 (editat) Cum să nu fie liniște dacă ați facut 2 pagini de forum de caterincă doar pentru că v-a întrebat un creștin unde să își spele moto? Relax, dupa ce o sa-i cunosti o sa ai alta parere. OT: niste antigel cu efect emolient, ceva, recomandari? Sa nu zgarie radiatoru'... Offtopic, pe unde mai invartitz' ruatele? Editat Iulie 13, 2016 de DKW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuPrilejul Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 Salut, numele meu este Tudor . M-as alatura si eu daca ma primiti. Eu ies noaptea dar de la o vreme e cam plictisitor singur.... Sunt incepator. @Mathe Adrian aceeasi problema am avut-o si eu ))). Aduceam moto la petromul de langa mall vitan si asteptam 20 de minute sa se "raceasca evacuarea". Ies si in seara asta la plimbare. Va urez o zi buna ^.^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Buna. Va rog sa ma ajutati cu o informatie: Unde pot lasa si eu motorul in seara de sambata spre duminica in zona Titan ca sa fie safe? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuPrilejul Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Incearca in fata unei banci sau in parcarea subterana a unui centru comercial - eu am mall vitan aproape si o mai las acolo din cand in cand. Nu sunt singurul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Sau benzinarie, unde bat camerele de supraveghere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neeo Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 Salut, numele meu este Tudor . M-as alatura si eu daca ma primiti. Eu ies noaptea dar de la o vreme e cam plictisitor singur.... Sunt incepator. @Mathe Adrian aceeasi problema am avut-o si eu ))). Aduceam moto la petromul de langa mall vitan si asteptam 20 de minute sa se "raceasca evacuarea". Ies si in seara asta la plimbare. Va urez o zi buna ^.^ Salut! Maine seara pe la ora 20 poti iesi? La Lukoil Rebreanu. Sau in alta parte, daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Styla Stefan Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 Se iese astazi..? M-am plictisit sa ma dau solo .. incepator bdw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neeo Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 Salut! Trebuie sa merg la o nunta si nu pot in seara asta. Daca se inscrie cineva pentru maine ar fi super! O seara faina la toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuPrilejul Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 Ma bag eu pentru maine la lukoil mentionat mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Styla Stefan Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 Pai hai... » Post actualizat in 16 Jul 2016 17:00 )) la.mine dureaza umpic mai mult sa ajung ca sunt cam departe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neeo Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 Venim noi la tinee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Styla Stefan Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 Nu mai am rabdare..... ))) eu ma duc la o tura solo pana una alta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate