diadri Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 nu cunosc bine zona titan, stau aici de 3 saptamani, cu siguranta am trecut prin zona cu masina sau motoru'. Daca vin de la billa titan, fac dreapta spre posta titan. am ajuns in intersectie la titan, incotro apuc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manelici Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Salutare ! Cum vii de la salajan, treci de policlonica, ajungi in intersectia titan si mergi drept inainte spre potcoava (asa se numeste urmatoarea intersectie). Pe la jumate o sa vezi pe partea cealalta (stanga) gura de metrou. Vali, 22 ani - necasatorit, dar ocupat , Aleea Codrii Neamtului nr 2, DR 650 R. Sambata (17.03) ma duc sa aduc si eu dragalasa de la tzara... o bag in service pentru mici treburi si ne vedm in curand. Nu pot ajunge azi la 7 la intalnire Numai bine si ochii mari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 (editat) Salutare ! Cum vii de la salajan, treci de policlonica, ajungi in intersectia titan si mergi drept inainte spre potcoava (asa se numeste urmatoarea intersectie). Pe la jumate o sa vezi pe partea cealalta (stanga) gura de metrou. Vali, 22 ani - necasatorit, dar ocupat , Aleea Codrii Neamtului nr 2, DR 650 R. Sambata (17.03) ma duc sa aduc si eu dragalasa de la tzara... o bag in service pentru mici treburi si ne vedm in curand. Nu pot ajunge azi la 7 la intalnire Numai bine si ochii mari ! *************************************************************************************** ok. am inteles. o tin tot inainte spre piata delfinu. mersi. bafta Editat Martie 16, 2007 de diadri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 (editat) te duci inspre piata delfinului car nu mergi decap pna la jupatatea drunului intre intersectia titan si intersectia urmatoate hasi ca-ti dau eu harta cu semn pe ea ai rabdare o clipa vezi ca nu se vede foarte bine de la strada dar o sa fezi o intare acolo in parc .... e acolo e si locul de intalnire , e si o gura de metrou acolo care nu se vede foarte bine de la srtada Editat Martie 16, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 te duci inspre piata delfinului car nu mergi decap pna la jupatatea drunului intre intersectia titan si intersectia urmatoate hasi ca-ti dau eu harta cu semn pe ea ai rabdare o clipa vezi ca nu se vede foarte bine de la strada dar o sa fezi o intare acolo in parc .... e acolo e si locul de intalnire , e si o gura de metrou acolo care nu se vede foarte bine de la srtada **************************************************************************************** OK, mersi pentru informatie, sper sa ne vedem diseara. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 (editat) helau cred ca vin si eu sunt dragos am un gs500 din 2006 darrr nu am carnet astept sa il iau odata sa merg si eu fara frica ne vedem la titan azi i guess http://photos.hi5.com/0001/781/523/5048YV781523-02.jpg http://photos.hi5.com/0000/781/765/AP4SHY781765-02.jpg http://photos.hi5.com/0001/590/661/8MH323590661-02.jpg na si poze cu gajika mea Editat Martie 16, 2007 de legnakrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Eu pe la 18:30-18:45 ajung acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 (editat) bine mai ajung si eu mai devreme dar sa stii ca mai sunt si intarziati care vin pe la 19: 40 Editat Martie 16, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 din pacate nu pot ajunge azi la intalnire, data viitoare sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu ij Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 am fost acolo si a venit lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 sa stiti ca a fost multa lume si ne-am simtit bine... cum zicea tiganu din "pisica alba-pisica neagra": zis iz za bighining of a biutiful frensip va salut, si la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 foarte frumos lumea Ok.cam scutrta intalnirea,data viitoare va fi mult mai bine sunt sigur(parerea mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 (editat) LUCIAN faur poarta 4 si mai am o groaza de enduristi pe langa mine. Editat Martie 16, 2007 de kontra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 sa stiti ca a fost multa lume si ne-am simtit bine... cum zicea tiganu din "pisica alba-pisica neagra": zis iz za bighining of a biutiful frensip va salut, si la mai mare! e tare asta cu tiganu! Am o propunere sa facem schimb si de id-uri yahoo msg Al meu e andrei_r5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 nice meeting you guys nu ma asteptam sa ne adunam asa multi sincer. E super ok lumea...si aproape numai nakeduri (luv'em) imi plangea inima cand ma gandeam ca suzuka mea sta in garaj data viitoare sper sa am si eu carnetul luat si sa vin motorizat and yeah..idul legnakrad676 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 yup, prezenta cum am promis! super frumos, lume destula, dar sincer ma asteptam sa vina mai multi!! unde-s poziliiii??? sa vada lumea dovezile! it was nice meeting you guys! ne vedem si sapt viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 (editat) Am o propunere sa facem schimb si de id-uri yahoo msg Al meu e andrei_r5 al meu : andru_cz Editat Martie 17, 2007 de cehu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 17, 2007 Autor Share Postat Martie 17, 2007 (editat) Sory , am zis ca vin si n-am mai ajuns, bai chiar imi pare rau dar din cate vad imi dau seama ca chiar v-ati strans cativa , cred ca a fost super tare. Las ca data viitoare vin si eu si sper sa-mi conving si sotul sa vina Mess: "mironalexa" Editat Martie 17, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Se baga careva la o tura azi pe centura Stefanesti --->dn1 Biker's place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 17, 2007 Autor Share Postat Martie 17, 2007 (editat) am promis ca va arat poze cu terenul (campul) de pe l. rebreanu, de care ziceam eu mai devreme ca ar putea fi un loc super de intalnire in care nu ne-ar intreba nimeni de "sanatate" si nici n-am da peste oameni care se uita de parca au vazut eu stiu ce, sau curiosi care nu sunt si nici n-au legatura cu motociclismul asta e un fel de panoramare ca sa fedeti mai bine cat de mare e si unde e situat adica intre intersectia cu parcul (terasa la tramvai) si intersectia cu piata ramnic, pe str. liviu rebreanu o sa pun si o harta pt cine nu stie bine zona si nu stie reperele date (just in case) asta pt o alta data de intalnire la care poate pot veni si eu, weckend-ul viitor pe sambata.... sau duminica.... pe zi poate ca la 19:00 e intuneric..... sau nu vreti sa va recunoasca lumea mai apoi )) Editat Martie 17, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 (editat) da cunosc zona [stau la bobocica ajung pe jos in 10 min ] dar am impresia ca se fac antrenamente de fotbal pe acolo .. sau mai mereu se joaca fotbal .. spiner_lov id Editat Martie 17, 2007 de spn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 17, 2007 Autor Share Postat Martie 17, 2007 (editat) nu se joaca pe tot terenul si e mare dupa cum ai vazut si vin cel mai mult 4 echipe si ocupa 2 din cele 3 terenuri (unul nu are porti dar pun doua pietre si joaca) si ce noi n-am putea sa jucam.... intre noi....nu zice nimeni nimic ca vara trecuta iesiau la plaje pe terenul ala sau la gratare si nu a zis nimeni nimic, in plus nu are cine sa zica ca nu e pazit de nimeni pozele sunt facute azi , sambata, la ora 14:00 deci..... Nu va luati dupa faptul ca pe poze e alta data, am uitat eu s-o setez ca a stat fara baterii aparatul foto!!!! Editat Martie 17, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 atentie........poze de la intrunirea, metrou titan2 din 16.03.2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 diadri te rog frumos verifica mesajele private .... ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 am fost si eu si a fost frumos pacat ca intalnirea nu a durat mai mult timp Id:mess gabybuc Si am si o propunere dc e poate ne vedem la un gratar weekandul viitor pe campul propus de alexa Va salut pe toti si va doresc asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate