Iliescu Eugen Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 eugene!!! trimite o adresa de mess pe PM sau unde vrei tu! mai tratam si noi o suplimentare ceva si vezi ca am ijul la reparat. vin sa dam o liniuta Re 2 all Florin nu pot sa iti dau adresa de mail pe forum ca o sa ma trezesc cu toate suplimentarile din oras pe cap.... dar promit ca o sa te sun maine de la birou si sa iti las ce vrei tu. Nu stiu ce e cu John cel cu GS-ul ca a avut si el o belea (daca citesti post-ul asta da un telefon ca am vb cu baietii de la B&S Motors si te asteapta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Deci maine asteptam atat vechii membri cat si persoanele noi la Gura de Metrou Titan, cea din parc, intre orele 19-19.30 pentru o mica plimbare si un suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Deci maine asteptam atat vechii membri cat si persoanele noi la Gura de Metrou Titan, cea din parc, intre orele 19-19.30 pentru o mica plimbare si un suc plimbare prin parc cu rolele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 la ora aia? nup...facem si asta daca vrei, dar azi ne intalnim cu motoarele acolo si mergem pe undeva...ne decidem la fata locului... --- Mesaj completat în 08 Mar 2008 09:54 -------------Aseara a fost foarte frumos, ne-am strans la Gura de Metrou aproximativ 10 motoare, am mai stat de vorba, am mai impartasit din patanii, ne-am mai vazut la fata si am cunoscut oameni noi. Apoi unii au mers acasa din diferite motive, altii au plecat la o plimbare mai lunga...cu vitezane , iar eu, Uncle,Iceman, Bogdan Big Boy si Legnakrad, am mers pana pe DN la o benzinarie, am baut un ceai In final eu, Uncle, Legnakrad si Iceman am mers in barul Iron City (aka Paw) unde am dansat pana in toiul noptii Da-da-dansuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 super... vad ca a fost multa lume.. pana mea. eu sunt racit mort.. stau in carantina cateva zile sa'mi revin .. insa am o mare dilema... pe uratul de dragos la primit la peco? parca nu primeau urati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 jhon pai d'aia nu te'au primit pe tine ..si raven..bai aparatu ala al tau d foto ma uraste rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Super intalnirea Multumesc pentru primirea calduroasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 ce v-ati mai destrabalat buey! bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 ia zii "uratule" te lauzi cu ceva?! ametisto ai pierdut o dantzuiala pe cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 1- jhon...oricum am aflat ca motorul tau nu e acasa 2- dragos: mai...nush ce sa zic, o sa il schimb...sper 3- big boy: normal, noi primim oamenii noi cu bratele deschise! 4- uncle: ce-mi place ca esti entuziasmat de dansuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 pt weekendul viitor organizez o super plimbare.. un super weekend. mai multe detalii aici: /index.php?...081&st=2150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 (editat) uncle - era combinata aia mica dar lasa ca m'am bagat la investigatii rezolv eu oricum a fost super distractie am dansat ne'am zbenguit, am dansat pe cargo-hora pe motoare cu castile pe cap a fost haios tare apropos /index.php?showtopic=183598 Editat Martie 8, 2008 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Off...nu prea am inteles eu ce s-a intamplat, insa grija mare mai...se pare ca ne-am cam luat botezul pe anu asta, sa speram ca va fi primul si ultimul incindent pe anul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Se face "excursie" la 4tuning days? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 daca vrei tu sa plecam cu clasa o facem si pe asta mai e ceva timp pana atunci.... vorbim joi mai exact ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 sau vorbim vineri, cand ne intalnim iar la metrou la ora 19, ne plimbam si apoi poate trecem iar prin Iron City la un dans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 ti-a placut la dans, nebunoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 (editat) tu vorbesti?! eu am mai mers, am mai dansat stiam cum e Ziceam si eu...adica vineri sa ne intalnim intre 19-20 ca de obicei, stabilim daca plecat intr-un grup la SMAEB, facem o plimbare pana la Snagov, va duc eu undeva daca vreti si apoi sa ne distram am zis ceva rau?! Dar de data asta ii iau pe toti sa nu aud ca nu vine cineva weasell and co. ati auzit da?! Editat Martie 10, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizubici Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 hello , mai primiti pe cineva in grup cam peste o luna? tot din sector 3 dar pe decebal. merge ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 primim bizubici, merge pe decebal esti colega cu alta titanista dar de ce abia intr-o luna?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 hello , mai primiti pe cineva in grup cam peste o luna? tot din sector 3 dar pe decebal. merge ? sigur ca da, unde pe decebal? primim bizubici, merge pe decebal esti colega cu alta titanista dar de ce abia intr-o luna?! adica eu stau in zona Decebal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizubici Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 in decebal pe langa muncii langa agip....si intr-o luna pentru ca abia atunci imi vine si motocicleta...sper...oricum sambata ma infiintez in poarta la Romexpo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 hello , mai primiti pe cineva in grup cam peste o luna? tot din sector 3 dar pe decebal. merge ? bun venit Buzulici! suntem bucurosi de noi membri si te asteptam la mertou titan calare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 in decebal pe langa muncii langa agip....si intr-o luna pentru ca abia atunci imi vine si motocicleta...sper...oricum sambata ma infiintez in poarta la Romexpo pai atunci te asteptam sa vii si la intalniri indata ce vei putea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 (editat) ia zii "uratule" te lauzi cu ceva?! ametisto ai pierdut o dantzuiala pe cinste eu am fost la Slatina sa-mi vad "copilu" ptr dantuiala mai sunt ocazii. oricum ma bucur ca v-ati distrat. bine ai venit bizubici Editat Martie 11, 2008 de Ametist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate