orlyy9 Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Salutare, Care veniti la Romexpo sambata? La ora 11.00 la metro titan care vreti, plecare spre Romexpo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Re 2 all Si eu m-am gandit sa mergem in haita la Romexpo si in seara asta am vb cu Ceh, Dragos si Uncle despre asta. Sincer mi se pare buna ideea numai ca eu ziceam sa ne intalnim sambata la 10:00 in parc pt ca o sa fie si intarziati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 hai la 11 totusi...pls....o sa fie oricum imbulzeala mare. o sa vin si eu insa numai daca aveti rabdare cu mine, caci eu tre sa merg mai incet cu prietenul meu care abia si-a luat permisul si e incepator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Tocmai de asta ziceam sa ne vedem la 10:00 ca poate e mai liber prin oras si macar scapam de o parte din imbulzeala. Bun venit celor noi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Eu o sa fiu acolo la prima ora, am multe cumparaturi de facut si sigur o sa fie imbulzeala mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baspri Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Salut, Bogdan sunt, si stau in zona Macaralei in spatele magazinului Billa. 31 de ani, lucrez in IT, permis moto din octombrie 2007. Motor, o Honda CBF500 care vine in ianuarie. Cu acordul vostru, as vrea sa ma alatur cavaleriei de Titan :-) Sarbatori fericite si asfalt uscat! Gata! Dupa lungi asteptari a venit! CBF 500 neagra, e asa frumoaasaaaaa! Sambata vin si actele asa ca saptamana viitoare voi avea numere si voi putea veni vineri la intalnire. Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Gata! Dupa lungi asteptari a venit! CBF 500 neagra, e asa frumoaasaaaaa! Sambata vin si actele asa ca saptamana viitoare voi avea numere si voi putea veni vineri la intalnire. Bafta si asfalt uscat! felicitari si sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 salut,ne vedem la targ sambata vin si eu dar oricum nu cred ca pot tine pasul cu voi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizubici Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 bun venit Buzulici! suntem bucurosi de noi membri si te asteptam la mertou titan calare! multzam de urari....sper sa fie cat mai repede intalnirea de la metrou nu mai am rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 salut,ne vedem la targ sambata vin si eu dar oricum nu cred ca pot tine pasul cu voi . te punem in fruntea capeteniei si tinem noi pasul cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 (editat) de acord cu vecina baspri ohoooo felicitari !!! spal'o gateste'o si vino sa te mandresti cu ea Editat Martie 12, 2008 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Copii ne vedem vineri la Gura de Metrou TITAN, cea din Parc intre 19-19.30 si stabilim cum facem sambata! Neo te punem pe tine lider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizubici Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 pai atunci te asteptam sa vii si la intalniri indata ce vei putea ooooda, iti dai seama ca in secunda in care am intrat inposesia dansei ma infiintez gatita de drum la metrou si va astept, pana apareti toti doar ca....o sa trebuiasca sa-mi aratati ce insemna motocicleta ..... incepatoare HERE dar invat repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 va mai strangeti vineri la gura de metrou de la titan ? , nu am fost niciodata . la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 @metallbiker "Gura de Metrou TITAN, cea din Parc intre 19-19.30" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Dap, Sabin te astept cu drag la intalnirea de vineri daca lipseste cineva ne suparam, sper sa vina si membrii noi Ps: exista totusi cateva persoana care m-au anuntat ca nu pot veni din cauza serviciului dar restul nu au scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizubici Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Dap, Sabin te astept cu drag la intalnirea de vineri daca lipseste cineva ne suparam, sper sa vina si membrii noi Ps: exista totusi cateva persoana care m-au anuntat ca nu pot veni din cauza serviciului dar restul nu au scuze se vine si pe 4 roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 (editat) da sigur macar ne cunosti si nu o sa mai fiu singura fata Editat Martie 13, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 da sigur macar ne cunosti si nu o sa mai fiu singura fata Daca-mi termin treburile in timp util, maine seara voi spune si eu prezent la intalnare, sperand ca de acolo iesim pe undeva la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Din ce in ce mai bine da dupa ce stabilim cate ceva la Metrou, mergem sa ne plimbam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 asa de rau iti parea ca erai singura fata ... mai multe fete, uraaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Ha! sincer da...macar asa mai am si eu un aliat in fata voastra glumesc caci toti sunteti simpatici . Asa, ar trebui sa va bucurati ca mai vin fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 (editat) se vine si pe 4 roti? Normal ca se vine si pe 4 roti, dar asta numai pt o perioada.... . Editat Martie 13, 2008 de Iliescu Eugen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 (editat) eugen apropos m-a intrebat vecina daca vin la slatina cu voi si am vb cu parintii si e ok vorbim vineri mai pe lung. eu tot cu gajika bandajata o sa vin dar o bag in service in 1 sapt ca m-au sunat ca sunt gata actele Editat Martie 13, 2008 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Bre dar mult timp a mai stat motorul ala pe bara....ce naiba a avut? Ametist sa te vad si eu odata pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate