vlad_ivan Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 si eu P.S. Sambata mergeti la mars? Eu ma duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 si eu P.S. Sambata mergeti la mars? Eu ma duc. Vin si eu la mars, hai sa stabilim un punct de intalnire si sa mergem impreuna. Referitor la excursia de duminica, cine se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Sambata vin si eu pana acolo cu voi, de acolo o sa fie gramadeala mare asa ca mi-e ca o sa ne cam pierdem. Insa imi spuneti si mie unde va intalniti si mergem impreuna... Rondul alba-iulia ar fi ok!? Duminica nu promit...as merge insa este Motocab sambata seara si na... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Sambata vin si eu pana acolo cu voi, de acolo o sa fie gramadeala mare asa ca mi-e ca o sa ne cam pierdem. Insa imi spuneti si mie unde va intalniti si mergem impreuna... Rondul alba-iulia ar fi ok!? Duminica nu promit...as merge insa este Motocab sambata seara si na... Pentru cine nu poate veni duminica, putem face o tura mai scurta sambata dupa mars - 50-60 km de Buc, putem alege destinatia ad-hoc, plimbare sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Sigur, de ce nu... Dar alegeti un loc unde sa ne intalnim pentru a merge la parada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 merg si io la mars, dupa aia dau o tura la paula's sa vad daca gasesc placute pentru viroaga. are care chef de o yura pe deneu dupa mars? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) later edit: phiu...alte planuri. Oricum ne auzim la Mars Editat Aprilie 11, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 du-te , poate asa o sa te simti bine si happy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Salut vreau si eu s stiu daca mai vine cineva diseara la 7 la gura d metrou din park?? am tot incercat s ajung da tot au aparut probleme.......ios cu o mobra neagra.dak e ne vdm acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Sigur, la ora 19 la gura de metrou titan, cea din parc. Te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 intre 19:00 si 19:30 vin si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 pas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) este bine sa vii , in fond se vad niste prieteni si cunostinte , mai schimbam o vorba , una alta , chestii de motoristi bag ceva in el de servici.....sorry , nici azi nu pot sa vin , mai am de lucru si o sa raman pana tarziu , distractie placuta si poate iesim in week , la o drumetie , bafta tuturor , , go pls Editat Aprilie 11, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Azi daca suntem cuminti ... ... poate primim vizita a 2 motociclisti pentru care eu am o mare stima ... HaiHui si Danloop ... prietenii nostri din Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Hai Hui papa bataitza daca nu vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Hai Hui papa bataitza daca nu vine nu inteleg de unde atata ura la unii , vin si eu , numai sa fiu acolo --- Mesaj completat în 11 Apr 2008 18:14 -------------daca voi nu ma vreti eu va vreau.....Alexandru Lapusneanu , aviz amatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 rond Alba-iulia e ok. in fata bancii galbene (uit mereu cum o cheama). 9:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 s-a anulat tura la paula....n-au placute pe stoc. maine la Alba Iulia, 9:30 in fata la Banca Transilvania! o sa fiu acolo! am ceva de facut pt facult si-mi tre maine la prima ora....ca opream si eu la metroi.. ne vedem maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 am vorbit si azi la intalnire: 8.45 la rondul alba iulia, pe partea cu CEC, este statie de taxi. Stau pana la 9 apoi tre sa plec neaparat spre Pta Const. Poze de azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 nu mergeti si voi la miting??? acum mm trezit si am vazut k a inceput la10 tot ma mai uit poate bagati si voi o plimbare ceva......dar cam nimik daca va vin idei de o plimbare draguta dati si voi mesaje pe aici eu ma bag cu mare placere si oricand pot asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 (editat) am vorbit si azi la intalnire: 8.45 la rondul alba iulia, pe partea cu CEC, este statie de taxi. Stau pana la 9 apoi tre sa plec neaparat spre Pta Const. Poze de azi: ] mult prea marfa si ps. Incantat de cunostinta 4 all Editat Aprilie 12, 2008 de roby_nitr0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 baaai, cine a fost cu bicla? (vad una intr-o poza) am trecut si eu ieri pe acolo sa vad daca va mai intalniti, pentru prima oara am avut timp. MAMA, CATI ERATI! bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Azi la 9.10 este plecarea la Biker's.Cine mai vine?momentan stiu de Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate