Ravenitza Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 cred ca o sa vin si eu. noul job nu ar trebui sa imi faca probleme. si mersi dragos pentru tura cu gs-ul. chiar vroiam sa vad ce poate doar aveam de gand sa dau bani pe el . si inca ceva parca ajunsesem si eu nu stiu ce cu vreo patru stelute. de ce sunt incepator??? doar am experienta cate o cazatura la fiecare iesire!!! sunt profesor La profil, la My Controls ai o optiune de unde poti modifica "Incepator" Incepator apare la toti cei care au un anumit nr de posturi. Nu are legatura cu condusul. Cat despre restul...sper din cati v-ati anuntat ca poate veniti, sa si veniti macar unii.. Eu sunt cam suparata, am aflat ceva ce nu imi place deloc, dar despre asta o sa vorbim vineri. E strict legat de grupul nostru. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 vin si eu pe doua roti ..... ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Pai daca tot v-ati prezentat aici, poate veniti totusi si la intalnirea noastra de vineri, intre orele 19-20 la gura de metrou Titan, cea din parc. Ne cunoastem si va faceti prieteni noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 prăfu, pai zi, mai, daca ajungi si vin si eu sa-ti dau berile. eh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 cica s-ar putea sa ploua!!! asa zic astia la meteo miau furat prelata la moto azi noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 inteleg ca hotii aia .. de i-ai vazut acum cateva zile .. sunt pusi pe treaba. nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 cred tot ei sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 yuhuuu am luat nr.azi \:P/ deci vineri daca nu ploua vin cu "bicicleta" \:(/ @pachemon - eu zic sa facem o panda 2 - 3 nopti toti poate ii prindem @ravenitza - nici nu am intrat bine si deja sunt probleme ... eh lasa ca le rezolvam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 cred tot ei sunt Mare grija, ar fii o idee sa muti motoreta o perioada! Eu pana acum nu am avut astfel de probleme...sper sa nu am, insa la mine in zona e oarecum ok, in spatele bulevardului Decebal. Daca vrea cineva sa isi tina motoreta langa a mea, e binevenit, adica langa un batator de covoare. Vecinul meu isi tine RF400 de anul trecut (primavara, vara, toamna, iarna) fara husa, fara lant, fara ghidon blocat. Cu toate astea nu a patit nimic pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 prăfu, pai zi, mai, daca ajungi si vin si eu sa-ti dau berile. eh? Pai daca este pe din astea, fac pe dracu in 4 si vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 (editat) Mare grija, ar fii o idee sa muti motoreta o perioada!Eu pana acum nu am avut astfel de probleme...sper sa nu am, insa la mine in zona e oarecum ok, in spatele bulevardului Decebal. Daca vrea cineva sa isi tina motoreta langa a mea, e binevenit, adica langa un batator de covoare. Vecinul meu isi tine RF400 de anul trecut (primavara, vara, toamna, iarna) fara husa, fara lant, fara ghidon blocat. Cu toate astea nu a patit nimic pana acum vezi ca vecinu tau sa nu pateasca ceva in urma acestiu post .....baga o alarma..daca nu..gaseste un loc pt citeva saptamani apropos ..maine seara tragem o burta de mici ?...la belciugatele,branesti Editat Mai 8, 2008 de iulianera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 vezi ca vecinu tau sa nu pateasca ceva in urma acestiu post .....baga o alarma..daca nu..gaseste un loc pt citeva saptamani apropos ..maine seara tragem o burta de mici ?...la belciugatele,branesti eu sunt d acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flooriin Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 La profil, la My Controls ai o optiune de unde poti modifica "Incepator"Incepator apare la toti cei care au un anumit nr de posturi. Nu are legatura cu condusul. Cat despre restul...sper din cati v-ati anuntat ca poate veniti, sa si veniti macar unii.. Eu sunt cam suparata, am aflat ceva ce nu imi place deloc, dar despre asta o sa vorbim vineri. E strict legat de grupul nostru. Asfalt uscat! Era o gluma! Se uita o prietena pe forum si ma intreba la mine ce e scris si i-am zis ca nu stiu ce cavaler(asa aparea ultima data). Si cand a gasit posturile mele facea misto de mine ca ma dau mare . Nu ma prea intereseaza ce scrie acolo. Si totusi...incepator? vezi ca vecinu tau sa nu pateasca ceva in urma acestiu post .....baga o alarma..daca nu..gaseste un loc pt citeva saptamani apropos ..maine seara tragem o burta de mici ?...la belciugatele,branesti ai cam comis-o raven. fara suparare. exact asta vroiam sa scriu si eu pana sa citesc postul. mici? unde?cati?cand? aaaaaaaaaaaaa.............! why not? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 mei copii facem panda!!! intrebari: cum? plimbandu-ne cu motocicletele pe bulevard???? stand pe banca in fata blocului???? ascunsi intr-o masina??? ascunsi in tufisuri???? voi nu stiti ca ei inainte de a face o miscare de genul asta pandesc inainte??? afla programul vehiculului, unde sta propietarul, cine poate sa-i prinda s.a.m.d. cum pot sa .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 prăfu', atunci asa ramane, see ya maine! scap de o datorie, iupeee bai, eu nu cred ca hotii intra pe thread-ul asta asa ca nu fiti paranoici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Hai sa nu fim asa paranoici! totusi... De cacao maine, cica ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Totusi, niste ciorditori dde motoare ce sa caute pe un forum de motociclisti unde pot afla la sigur unde stau proprietarii, noile antifurturi saaau vecini care nu blocheaza ghidonul, nu au antifurt sau alarma.. si stau in spate la decebal.. Sa nu fim paranoici de cariera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 de cacao e ca si acum ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Merge si belciugatele daca nu ploua ,sper ca nu plecati pana la ora 8:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 eu tot vin cu scooterul:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Stie careva daca sa deschis magazinu din bucuresti(Paulas Bikershop) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 am vazut reclama in motolife (popa nan nr. 30) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Stie careva daca sa deschis magazinu din bucuresti(Paulas Bikershop) am primit io email de la ei sambata se deschide. daca vrei iti dau forward la email Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Stie careva daca sa deschis magazinu din bucuresti(Paulas Bikershop) am trecut eu pe acolo sapt trecuta si nici macar nu era amenajat era doar un spatiu abandonat (aparent) acum nu stiu daca a aparut ceva acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Cred ca vin pe 4 roti azi.... ma mai gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate