Reverse Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 In loc sa iti faci temele tu stai pe net periculos rau sacalu asta , rupe amckartu ala in 2 tobe "2frati" imi pun si io , sa rezolve raducu cu comenziile alea ca sa dau si io bine la terase cu carbonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 mai aveti loc sa va dati d el? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 atat timp cat stai in urma, e loc si pentru tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Hai la o plimbare pe un drum super-ok si super-virajat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 22, 2007 Autor Share Postat Aprilie 22, 2007 merg, dar incepand de maine, ca imi ies numerele definitive. am mers deja cateva zile cu numarul expirat si a fost stresant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iunie 19, 2007 Autor Share Postat Iunie 19, 2007 au venit si tobele!!! ajko! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 trebuie sa recunosc, desi imi plac motoarele gen hayabusa, r1-ul tau e superb, sa-l stapanesti sanatos. si o intrebare am si eu, cu numerele de inmatriculare facute pachet asa nu va da nimeni amenda? ca asa scapi usor de radar, nu-ti poate vedea nr-ul de nicio culoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 au venit si tobele!!! ajko! Baga pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 oh da muuult mai buna alegere fata de 2bros felicitari si baga poze , salivam si noi un pic doar finalele le-ai cumparat sau full system Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 au venit si tobele!!! ajko! ai facut cea mai buna alegere am fost in vizita la Ajko in Ciampino..sunt ARTIZANI de nota 10. Probabil cele mai iubite evacuari in Italia. Designul si calitatea nu are nimic de invidiat marilor firme. tre sa vezi ca sa crezi..iar eu am vazut destule pe aici. daca luai o evacuare completa ..o faceau dupa cerintele tale ..si iti setau PCIII usb pe bancul de proba in mod de a obtine performantele maxime de la evacuare. complimente, chiar voiam sa iti scriu de Ajko ..si am vazut raspunsul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iulie 13, 2007 Autor Share Postat Iulie 13, 2007 hei, ma bucur ca apreciati AJKO. Si mie mi au placut foarte mult. Au personalitate. Si sunet!!! Deocamdata am luat doar finalele dar in curand sper sa fac toata linia. Azi sper sa fac poze cu toate add onurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Azi sper sa fac poze cu toate add onurile. Nu te mai lauzi cu nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Laser ,frate ! (stiu ,stiu ,topic din 2007 ) Ceva asemanator a ajuns la mine 2012..tot negru,cu prima inmatriculare in 07 .Posibil chiar asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate