aalpine1 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 cred ca apar si eu la parc aew-ule,sa-ti mai vad mutra poate data aviatoare daca nu mai dorm ) salutpe la cat va mai strangeti ca nu am mai venit de mult ... ? pe la 8 in mod normal, astia care dorm mai mult pe la 9 )))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Josephine eu eram pe DN1 sambata seara ,remember ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 frumos la Ostrov, imi aduc aminte ca am fost la Pucuiul lu' Soare (cred ca asa se scrie), este superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) M-am gandit eu ca tu esti dar nu intelegeam ce vroiai sa spui. Imi facem probleme ca am pus prea brusc frana cand erai in spatele meu, dar am observat tarziu radarul fix. Si imi mai luasem 3 puncte in ziua aia, asa ca imi cer scuze daca te-am incomodat. Chiar nu te observasem in spate. Cu 2 secunde inainte m-am uitat in oglinda si nu era nimeni. Editat August 21, 2008 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Cu 2 secunde inainte m-am uitat in oglinda si nu era nimeni. acum intelegi ce patesc conservarii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Azi veniti,somnorosilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yorky Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Azi veniti,somnorosilor? Salut fratilor, Dati-mi o idee unde sa-mi tin motoru ca mi-e cam frica sa-l leg in fata blocului....garaje nu mai sunt ca le-a ridicat primaria....e dezastru. poate stiti vreun loc ferit/pazit aproape de stad Steaua.... v-am salutat Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Mergeti mai maine la Snagov la intalnire ? Ne intalnim maine dimineata la parc sa o intindem ? /index.php?showtopic=250441 Sambata 23 August 12.00 – 14.30 PARADA MOTO Snagov Parc-D.N. 1-Piata Presei Libere-Piata Victoriei- D.N. 1-Snagov Parc. Piata Victoriei 30 minute PIT STOP- demonstratii moto Editat August 22, 2008 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Salut fratilor, Dati-mi o idee unde sa-mi tin motoru ca mi-e cam frica sa-l leg in fata blocului....garaje nu mai sunt ca le-a ridicat primaria....e dezastru. poate stiti vreun loc ferit/pazit aproape de stad Steaua.... v-am salutat Gabi petrom-ul de langa billa, rompetrolul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yorky Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 petrom-ul de langa billa, rompetrolul merci buna idee desi tb sa merg un pic pe jos....care e "taxa" de parcare ? ...ca banuiesc ca tb sa vb cu baietii de acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 nu stiu, trebuie sa vb cu ei............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Salutare tuturor! Scuze ca intru peste subiectele voastre interne dar poate printre voi se gasesc doritori de-o plimbarica frumoasa pe... Transalpina, in primul weekend din septembrie (vineri, 5 sept - duminica, 7 septembrie). Pentru detalii, va invit sa vizitati topicul dedicat, adica: Transaplina Enduro-tour 2008, 5-7 sept 2008 Va asteptam cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Salutare tuturor! Scuze ca intru peste subiectele voastre interne dar poate printre voi se gasesc doritori de-o plimbarica frumoasa pe... Transalpina, in primul weekend din septembrie (vineri, 5 sept - duminica, 7 septembrie). Pentru detalii, va invit sa vizitati topicul dedicat, adica: Transaplina Enduro-tour 2008, 5-7 sept 2008 Va asteptam cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Diseara tot la 20,00 sau intram la program de iarna ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Baieti care vedeti un Mercedes cu nr-ul B-88-MEK pe undeva,va rog frumos,dati-mi de stire.A jucat cu mine o leapsa astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 si cine a castigat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 /index.php?showtopic=261583 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 /index.php?showtopic=261583 Haha , tot de masini ai parte, ori il depasesti, ori il troznesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Cine vrea sa mearga pe Transalpina intalnirea e maine dimineata la Agip-ul din Piata Chibrit la ora 7:00 Pana acum suntem 18 mobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Care merge maine o fuga pana pe Transfagarasan, plec dimineata sa am timp sa ma si intorc in aceeasi zi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 maine plecare pe cheia, ca pensionarii pe la 11 (si da ne intoarcem in aceeasi zi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) maine plecare pe cheia, ca pensionarii pe la 11 (si da ne intoarcem in aceeasi zi) Hehe chiar ca pensionari... tocmai m-am intors dintr-o tura de aproape 600 km acum, am plecat de dim la 7 si am ajuns acum la 6 seara, traseu Buc-Ploiesti-Brasov-Fagaras-Balea Lac-Vidrau-Curtea de Arges-Pitesti-Buc ...... lung si obositor insa frumos ! Editat Septembrie 5, 2008 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 F frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 (editat) Hehe chiar ca pensionari... tocmai m-am intors dintr-o tura de aproape 600 km acum, am plecat de dim la 7 si am ajuns acum la 6 seara, traseu Buc-Ploiesti-Brasov-Fagaras-Balea Lac-Vidrau-Curtea de Arges-Pitesti-Buc ...... lung si obositor insa frumos ! De ce nu ai asteptat pana sambata ca mergeam si eu, asa esti tu mai grabit Editat Septembrie 6, 2008 de marse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Unele lucruri nu trebuie uitate niciodata. Unii oameni nu trebuie uitati niciodata. Parintii lui Traian si Ela au nevoie de voi, la un an de la moartea lor sub rotile basculantei. /index.php?showtopic=264230 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate