Florin Daniel Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 So...adunarile au loc in fiecare vineri la ora 20:00 ? La olympics/? Dap................statia de troleu Poiana Muntelui, pe banca................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Dap................statia de troleu Poiana Muntelui, pe banca................ Pensionarilor ! Niste table va mai trebuie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Pensionarilor ! Niste table va mai trebuie ! putem cere la primarie sa aduca mai multe banci si un bec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 sustin ideea cu mai multe banci si table , cine pierde face cinste cu shaorma )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 poate si o masa de pinpon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Mai nu va mai agitati atat cu banci cu shaorma ca or sa faca un mec langa bila, si o sa avem si noi o destinatie sigura pt toti ca la orizont era prea departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 dl sacal se baga la pingpongeala ? si asa la moghiorosi se pierdea lumea ))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Sper sa ne cunoastem curand intr-una din serile de vineri. Imi fac mai greu curaj avand in vedere ca nu prea stiu multa lume de prin cartier. In alta ordine de idei, aveti idee de vreun loc liber la vreun garaj prin zona Valea Ialomitei? Multumesc si scuze de indrazneala intrebarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Sper sa ne cunoastem curand intr-una din serile de vineri. Imi fac mai greu curaj avand in vedere ca nu prea stiu multa lume de prin cartier. Nu prea stii multa lume ? Pai si ce-ti faci griji ? Eu nu stiu pe nimeni... De fapt mint, am cunoscut doi vecini la plimbarea spre Vama sambata trecuta. Hai sa venim amandoi vineri, macar intram in vorba unul cu altul. Si la o shaorma ne bagam si noi, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 dupa cum se prezinta vremea nu o sa apara nimeni vinerea asta la parc si nici vinerea aviatoare............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 or sa faca un mec langa bila, si o sa avem si noi Iti dai seama ce plimbare bagam de la parc la billa, ooooau trebuie sa imi fac plinul de benzina inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 dupa cum se prezinta vremea nu o sa apara nimeni vinerea asta la parc si nici vinerea aviatoare............... Atunci, nu merge lumea la o bere ? Sa profitam ca putem sa bem daca pe motoare nu putem merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Iti dai seama ce plimbare bagam de la parc la billa, ooooau trebuie sa imi fac plinul de benzina inainte crackup.gif sa speram ca nu se pierde nimeni pe drum , avem petrom langa bila Atunci, nu merge lumea la o bere ? Sa profitam ca putem sa bem daca pe motoare nu putem merge. beer.gif nu cred ca se strange lumea daca e nasol afara ............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Nu prea stii multa lume ? Pai si ce-ti faci griji ? Eu nu stiu pe nimeni... De fapt mint, am cunoscut doi vecini la plimbarea spre Vama sambata trecuta. Hai sa venim amandoi vineri, macar intram in vorba unul cu altul. Si la o shaorma ne bagam si noi, nu ? Ma primiti si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p3rf3c7 Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) In alta ordine de idei, aveti idee de vreun loc liber la vreun garaj prin zona Valea Ialomitei? Multumesc si scuze de indrazneala intrebarii. partea naspa e ca si eu aveam garaj in dr taberei pe la poiana muntelui langa scoala 191,dar maine vin aia de la primarie sa le darame si am ramas "in pom",asa ca daca aflii de un garaj in cartier si mai este lok,plz da un semn ca sa am unde sa tin mobra.Mercy. Editat Februarie 11, 2009 de p3rf3c7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Ma primiti si pe mine? E bine venit oricine, chiar dak nu sta in dr tab, numai sa vina cu mobra nu ca alti cu loganu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) E bine venit oricine, chiar dak nu sta in dr tab, numai sa vina cu mobra nu ca alti cu loganu Stau in Dr.Taberei(conf. CI), sper ca GS-ul meu sa fie considerat mobra si promit sa nu vin cu 307-ele(deh, daca n-am avut bani de logan...)! Editat Februarie 11, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Daca vremea permite (ceea ce nu prea cred) bifez "prezent". Cu garajul, tin lumea la curent daca am sa gasesc ceva. Greu insa, caut de aproape un an.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Daca vremea permite (ceea ce nu prea cred) bifez "prezent". Haide, mah, lasati vremea. Daca nu merge pe motoare si e prea frig, hai sa stabilim un restaurant ceva si ne adunam acolo. Si unul sa vina cu casca, sa o tina pe masa sa ne recunoastem, astia care vin prima data. Nu e Drumul Taberei asa de mare sa nu poti sa mergi pe jos sau sa iei un autobuz 2-3 statii, oricat de naspa o fi vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Loganu? Vine cineva cu Loganu? Speram ca nu! De fapt... speram mereu dar tot cu Loganu vine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 este un mare iubitor de logan, toata ziua il vezi la volan sau langa logan )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 pt cine este interesat - 0762 681 692 pt admin - nu cred ca nimeni din dt nu are nimic de comentat pt ca toata lumea stie povestea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 astazi ceva la parc ? intalnire ? chestii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 garaj ???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
>>xXx<< Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 UN LINK ... POATE COAFEAZA PE CAREVA!!! /index.php?showtopic=315980 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate