D3LeiCuie Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) Breeeeeeee astia din drumul taberei astazi este ziua de nastere a Enduristului......... Nu te cunosc personal dar La multi ani !!!!! Editat Februarie 17, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) Breeeeeeee astia din drumul taberei astazi este ziua de nastere a Enduristului......... Nu te cunosc personal dar La multi ani !!!!! Multumesc mult ,cum scot motorul din service (reglaj supape) ma postez la parc cu un bax de bere NA Editat Februarie 17, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Multumesc mult ,cum scot motorul din service (reglaj supape) ma postez la parc cu un bax de bere NA "LA MULTI ANI!" si asfalt ca-n palma,uscat si fara cocalari pe el care sa ne tulbure mersu'... Iar partea cu beutura,zic s-o aminam pina la Voineasa ca sa apuc si io o dusca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 LA MULTI ANI io am vrut sa aprind niste beculete dar vad ca am aprins altele... norok cu florin ca ne-a luminat LMA Again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 care vine maine la parc (pe moto) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 care vine maine la parc (pe moto) ? Eu Punem pariu ca nu vine nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Eu cu zetul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 ce zet, d-ala de 350? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 dl. logan, o mare speranta a motociclismului serios din dt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 pt cei care au dubii sau cred ca e photosopata poza egzista inca 2 martori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 pt cei care au dubii sau cred ca e photosopata poza egzista inca 2 martori Ma da tu crezi ca are cineva dubii? Toata lumea il cunoaste pe Sherk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 cred ca unul din martori e "propritaru"... srec, cat prinde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 pt cei care au dubii sau cred ca e photosopata poza egzista inca 2 martori calare pe motocicleta in fata garajului il stim toti as fi avut dubii daca il vedeam in mers ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 (editat) Salut, am gasit un garaj de inchiriat in aleea callatis 10 (langa sifoanarie), la parterul blocului cu 80 euro pe luna. Are incalzire, curent electric, apa rece si usi metalice. Intrebarea este: ne strangem 5 ca sa le bagam acolo, dar pe o perioada mai lunga daca sunt amatori nu pentru o luna doua.Contact florin 0749 158 068 este anuntul lui Florin-v nu-i dati pm-uri, sunati-l Editat Februarie 26, 2009 de neamuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 calare pe motocicleta in fata garajului il stim toti smile.gifas fi avut dubii daca il vedeam in mers smile.gif) pai 1 data pe an iese si atunci ploo )))))))))))))))))))) nu stiu fotosop asa de bine )))))))))) taica unde e aleea calatis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 pai 1 data pe an iese si atunci ploo )))))))))))))))))))) nu stiu fotosop asa de bine )))))))))) taica unde e aleea calatis ? inveti mai bine sa mergi pe udatura.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 taica unde e aleea calatis ? http://i470.photobucket.com/albums/rr62/fl...s.jpg%5b/IMG%5d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 HAM ...as manca o ratza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 pai 1 data pe an iese si atunci ploo )))))))))))))))))))) nu stiu fotosop asa de bine )))))))))) taica unde e aleea calatis ? intre v. argesului si raul doamnei.... la 3 min de garajul nanei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 inveti mai bine sa mergi pe udatura.... smile.gif anu asta mai vede R6 cheia ? http://i470.photobucket.com/albums/rr62/fl...s.jpg%5b/IMG%5d mai taica dar undeva mai departe nu ai gasit sau vrei sa fi mai aproape de pizza kara ? Merge? il simbolizeaza perfect numai ca ai uitat ghioceii de pe casca ))))) http://www.meteo.ro/vremea/4/starea-vremii-in-Bucuresti.html ne vedem cu moto diseara la parc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Naspa shaorma aia,si acum ragai prin casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 facem si noi maine un drum pe la amkart? pe la 12 la garaj... maine duminica, adica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate