tuningboy Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 nu promitem nimic , dar poate aranjam un weekend la Lepsa, cu dormit cu tot. Trebuie sa vorbim cu tatal Manuelei. aah si inca ceva : poate pe 10Martie "sarbatorim" 1 an de "Drumul Taberei" ... poate un cico, oricum sa ne strangem cu totii sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 LC4 625 SMC 2004. Mi se pare o idee buna pentru oras in timpul saptamanii si munte cu ceva drumuri forestiere in weekend. Nu vreau sa ma apuc de hard de la inceput Esti de-al meu... --- Mesaj completat în 03 Mar 2008 17:09 ------------- nu promitem nimic , dar poate aranjam un weekend la Lepsa, cu dormit cu tot. Trebuie sa vorbim cu tatal Manuelei. aah si inca ceva : poate pe 10Martie "sarbatorim" 1 an de "Drumul Taberei" ... poate un cico, oricum sa ne strangem cu totii sanatosi Buna idee...si prima si a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 merge si lepsa si vineri la parc ramane sa stabilim la parc ce facem in weakend sigur app tuning sa ne vedem sa iti dau dau sprayul ala si merci mult pt el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 merge si lepsa si vineri la parc ramane sa stabilim la parc ce facem in weakend sigur asta daca Adrian obtine OK-ul....si cum nu putem organiza ceva peste noapte ,ca sa plecam la Lepsa si sa dormim acolo ar trebui sa aflam daca e posibil cat mai curand.Pentru doua zile de mers, trebuie sa facem ceva mai multe cumparaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 despre cati km vorbim bucuresti-lepsa-bucuresti? sa stiu daca vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 despre cati km vorbim bucuresti-lepsa-bucuresti? sa stiu daca vin si eu ...aproximativ 600km dus intors. nu e asa mult...e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 nu e problema de nr de km ca experienta .....este vb de finante problema mare la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 se pare ca va fi vreme nasoala in weekend......frig si ploaie.... ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 la noi in zona or sa fie cam 15 grade deci se poate merge in apropiere pt un gratar in grup ( o padure ceva frumos) eventual malul unei ape cu padure in spate sa venim cu ideei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Cred ca weekendul asta ne sare ,weekendul urmator mergem la SMAEB ....ne ramane sa organizam ceva pentru 22-23 Martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 in primul weekend frumos am un traseu prestabilit......Tirgoviste-Campulung -Brasov -Sibiu - si ma opresc in Calimanesti-Caciulata. apoi la intoarcere...clasicul valea Oltului, Dealu Negru-Pitesti-Bucuresti(pe drumu vechi) sper sa iasa.....mai ales ca pe 15-16 o incalt.. bafta...poate reusim sa vorbim vineri in parc....mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 de vineri se face frumos putem merge undeva aproape si weekendul asta daca nu o lasam peste 2 weekenduri sau duminica viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 (editat) La televizor a spus ca Sambata ploua in toata tara.Am mai auzit noi asta, iar cei din G7 (Grupul celor 7) care au testat live saptamana trecuta ,ne-am convins ca nu e asa. Apropo de cei din G7 ,Vineri la parc va aduc CD-uri cu filmul si pozele.Asa ca nu lipsiti la apel. Editat Martie 6, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 La televizor a spus ca Sambata ploua in toata tara.Am mai auzit noi asta, iar cei din G7 (Grupul celor 7) care au testat live saptamana trecuta ,ne-am convins ca nu e asa. Apropo de cei din G7 ,Vineri la parc va aduc CD-uri cu filmul si pozele.Asa ca nu lipsiti la apel. URAAAAA........CD-urile....abia astept...trebuie sa fiu prezent. plec mai devreme de la servici si tot sunt prezent. bafta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 rogu-va, la cat e intalneala de la parc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 in mod normal este azi la 8 dar pt noi ce care ne cunoastem banuiesc ca putem sa ne vedem si la alta ora daca nu se poate sa ajungem... ps: dupa cum am zis de vineri se incalzeste azi e mai cald decat in ziua in care am plecat pe cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Vinerea asta nu mi se intrevede nici o problema in program (inca), asa ca sper sa reusesc sa vin si eu la 8 la parc. Sper ca mai veniti acolo, chiar daca va cunoasteti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 (editat) in mod normal este azi la 8 dar pt noi ce care ne cunoastem banuiesc ca putem sa ne vedem si la alta ora daca nu se poate sa ajungem... Tu sa faci bine sa ajungi la 20:00 la parc ca la 20:30 incepe CFR Cluj-Gloria Buzau si Bye bye intalnire la alta ora.Eu vin la ora stabilita ,tzac-pac impart Cd-urile cu filmuletzul,tzoc-poc mai socializez putzin iar la 20:30 zum-zum spre casa la meci. Daca te pasioneaza meciul si crezi ca duci doua beri fara sa te ia capu' esti invitatul meu.Daca mai sunt microbisti (microbiste) pe aici si vor sa vina la mine sa vada meciul (pe diagonala de70 cm ),sa-si aduca fiecare berea la el. Editat Martie 7, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 wow cati vecini motociclisti am si eu nu-i cunosc.... hmm....azi nu ajung dar saptamana viitoare ma prezint la intrunire...macar sa stiu pe langa cine trec in fiecare dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 hellouuuuuuuuuuuuuuu ce mai faceti hai la o bere la 8 ca motorul meu ................ e pe vine da si cand ii vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 (editat) pei eu oricum vin la 7 30 sa va aduc programul ala pe camera si plecam ama2 sa vin si cu evacuarea in rucsac? sa vedeti ce mi-am luat? Editat Martie 7, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Cica maine la 9:00 unii din centru,prieteni cu Razvan al nostru,pleaca spre Marea Neagra /index.php?...p;#entry1081515 Ne bagam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 ce spuneti ca in primul weekend frumos sa facem un tur......Tirgoviste-Campulung -Brasov -Sibiu - si ne oprim o noapte la un motel(hotel), gratar....apoi la intoarcere... valea Oltului, Dealu Negru-Pitesti-Bucuresti(pe drumu vechi) astept propuneri..comentarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 ce spuneti ca in primul weekend frumos sa facem un tur......Tirgoviste-Campulung -Brasov -Sibiu - si ne oprim o noapte la un motel(hotel), gratar....apoi la intoarcere... valea Oltului, Dealu Negru-Pitesti-Bucuresti(pe drumu vechi) astept propuneri..comentarii Daca oprim la mici pe Dealu Negru , I'm in. Cred ca ne putem gandi la primul uichend de dupa SMAEB.Pana atunci putem gasi traseul ideal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 enduristule, multam fain de cd. fain film ce a iesit. felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate