aalpine1 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 vineri seara miting in bucuresti impotriva primariei, pt decizia interzicerii motocicletelor pe timp de noapte, in parcarea magazinului Billa din dr.taberei la orele 22.30 scuze de mass da-l mai departe! - mesaj primit pe mess din toate partile............. voi chiar credeti ca prin galagie veti rezolva aceasta problema ???????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Nu se va rezolva nimic pentru ca oricum nu se vor putea intalni in parcare la Billa. La inceput intalnirea din Drumul Taberei era in parcare la Billa. Asta pana a venit politia si ne-a interzis sa ne mai intalnim acolo. Asa ca nici macar loc de intalnire nu exista Plus ca nu inteleg pentru ce se protesteaza. Momentan nu exista nici o interdictie, decat niste zvonuri. Poate doar cand o fi ceva concret ar merita o miscare. Dar oricum nu una de genul asta, care nu va face nimic in afara de a enerva si mai tare lumea. Oamenii nu isi vor da seama ca e vorba de un protest. Ei nu vor vedea decat o gramada de motoare care fac galagie. Daca pana acum nu erau decat cativa zgomotosi, acum sa vedeti enervare cand vor vedea un grup intreg. Si ce poate face omul enervat? Telefon la politie. Mai departe... Dumnezeu cu mila. Editat August 6, 2008 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 vineri seara miting in bucuresti impotriva primariei, pt decizia interzicerii motocicletelor pe timp de noapte, in parcarea magazinului Billa din dr.taberei la orele 22.30 scuze de mass da-l mai departe! - mesaj primit pe mess din toate partile............. voi chiar credeti ca prin galagie veti rezolva aceasta problema ???????????????????? Haha, tare asta, alta ideea "desteapta" a vreunui pusti care nu are ce face vineri seara... Desi nu sunt de acord cu interzicerea totala a motocicletelor noaptea, parca la astia cu tobe de trezesc si mortzii le-as lua putin talonul si amenda mare, poate se potolesc... sa nu mai zic de aia fara tobe deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Nu se va rezolva nimic pentru ca oricum nu se vor putea intalni in parcare la Billa. La inceput intalnirea din Drumul Taberei era in parcare la Billa. Asta pana a venit politia si ne-a interzis sa ne mai intalnim acolo. Asa ca nici macar loc de intalnire nu exista Plus ca nu inteleg pentru ce se protesteaza. Momentan nu exista nici o interdictie, decat niste zvonuri. Poate doar cand o fi ceva concret ar merita o miscare. Dar oricum nu una de genul asta, care nu va face nimic in afara de a enerva si mai tare lumea. Oamenii nu isi vor da seama ca e vorba de un protest. Ei nu vor vedea decat o gramada de motoare care fac galagie. Daca pana acum nu erau decat cativa zgomotosi, acum sa vedeti enervare cand vor vedea un grup intreg. Si ce poate face omul enervat? Telefon la politie. Mai departe... Dumnezeu cu mila. de parca la parc nu se face galagie.............. Haha, tare asta, alta ideea "desteapta" a vreunui pusti care nu are ce face vineri seara... Desi nu sunt de acord cu interzicerea totala a motocicletelor noaptea, parca la astia cu tobe de trezesc si mortzii le-as lua putin talonul si amenda mare, poate se potolesc... sa nu mai zic de aia fara tobe deloc sunt perfect de acord cu tine ! ps am silencer, lumea ma confunda cu un scuter !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Aceeasi locatie , aceeasi ora unde!? la ce ora?!! cand?!?! e cam imprashitat aicea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 locatia e aceeasi.......... parcul moghiorosi, vis-a-vis de statia poiana muntelui, ora 20:00, vinerea. cred ca daca cautai cu o pagina sau doo mai in spate gaseai locatia........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Desi nu sunt de acord cu interzicerea totala a motocicletelor noaptea, parca la astia cu tobe de trezesc si mortzii le-as lua putin talonul si amenda mare, poate se potolesc... sa nu mai zic de aia fara tobe deloc eu le-asi confisca toba sau as distruge-o pe loc cum facea Piedone prin piete de le arunca la aia carnea de mici pe jos si o calca in picioare. Da cea mai mare boala o am pe conservarii care pe la 3 dimineata ii apuca nebunia sa faca cerculetze.Daca as avea o pusca cu luneta....eeee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 conservarii care pe la 3 dimineata ii apuca nebunia sa faca cerculetze mai egzista asa ceva ? unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 mai egzista asa ceva ? unde ? la capatul lui 168 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 sunt mituri................... nimeni de la capat la 168 nu mai are blocant pe urs )))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 sunt mituri................... nimeni de la capat la 168 nu mai are blocant pe urs )))))))))))))))))))))) Mai exista ursi prin cartier ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king_bushido Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 locatia e aceeasi.......... parcul moghiorosi, vis-a-vis de statia poiana muntelui, ora 20:00, vinerea. cred ca daca cautai cu o pagina sau doo mai in spate gaseai locatia........... aalpine cred ca suntem vecini...eu stau in fata la mega image am un k1 galben si te am vazut de cateva ori cu inca un baiat cu un k7...dar nu aveai niciun silencer deci ar cam trebui sa vi la protest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanlrnt Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 asta a fost prima mea participare si concluzia e : .... chiar si mai batranei... nu se plimba lumea... doar sta la discutii ... Daca nu te superi...la cine te referi cand spui "chiar si mai batranei" ? Imi dai de gandit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Mai exista ursi prin cartier ? doar la bv si la tv aalpine cred ca suntem vecini...eu stau in fata la mega image am un k1 galben si te am vazut de cateva ori cu inca un baiat cu un k7...dar nu aveai niciun silencer deci ar cam trebui sa vi la protest s-au schimbat vremurili, am alta toba cu silencer acum, vreau sa respect linistea cetatenilor din bucuresti in schimb baiatul cu k7 nu s-a potolit, ii place lui sa fie mai rebel dc nu vi la parc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 aalpine cred ca suntem vecini...eu stau in fata la mega image am un k1 galben si te am vazut de cateva ori cu inca un baiat cu un k7...dar nu aveai niciun silencer deci ar cam trebui sa vi la protest k6, te rog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king_bushido Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 doar la bv si la tv s-au schimbat vremurili, am alta toba cu silencer acum, vreau sa respect linistea cetatenilor din bucuresti in schimb baiatul cu k7 nu s-a potolit, ii place lui sa fie mai rebel dc nu vi la parc ? am vrut sa opresc aseara ca v-am vazut stransi dar trebuia sa ajung la garaj si am tinut-o drept acolo dupa care am venit la miting cu baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat August 9, 2008 Autor Share Postat August 9, 2008 Interesant e k nu a comentat nimeni cum garda isi nota numerele moto si filma. F tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 nu te-ai obisnuit pana acum cu acest lucru ? cel mai misto e sa le ceri o copie la poze sa ai si tu )))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Interesant e k nu a comentat nimeni cum garda isi nota numerele moto si filma. F tare au motivat la tv ca era o ocazie buna sa verifice moto furate..... lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Baietzi,am o ocazie cu o sora mai mare,fapt pentru care imi vand mobra...S-ar putea sa fie temporar,in functie de ecuatie.Suza este din 2002,cu ceva imbunatatiri,evacuare totala Airrow,super ingrijita.pretul este de 4000E.0767746899 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 cine are remorca de 2 moto de inchiriat/vanzare/donat ???????? diseara baicarii au program de parc sau ........... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 cred ca apar si eu la parc aew-ule,sa-ti mai vad mutra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 salut pe la cat va mai strangeti ca nu am mai venit de mult ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 sa imi fie cu iertare daca va VIOLEZ teritoriul, dar ma gandesc ca poate cineva din Dr. Taberei ar vrea sa isi ia o motoreta super tare....click pe semnatura mea si inca odata sorry pentru reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 am nevoie urgenta sa dau de tipul cu care am vorbit vineri seara la parc (alex?) si care lucreaza la B&S.... cititi /index.php?...t=#entry1402688 ca sa intelegeti ce am patit am nevoie de un sfat de la el... pe mess sunt pruncutz@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate