aalpine1 Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Bai,m-am lamurit,Yamaha este ca femeile alea frumoase,dar perverse...Suzuki era fata cuminte si devreme acasa... si inca nu ai mers pe 'onda )) Cu siguranta acum saracutza va vedea si ea soarele mai des, nu doar de doua ori pe an, d-aia poate-i capricioasa momentan, plimb-o si isi revine !!!Clipe minunate impreuna va doresc ! @CokaBiker (aka LoganLover)...bine ca te-ai indurat sa o lasi sa plece, ai facut si tu o data in viata un gest nobil. cokabiker o sa revina in forta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 cokabiker o sa revina in forta am priceput...urmeaza un tunning de Logan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 am priceput...urmeaza un tunning de Logan da volan rizona cu airbag, pedale titax, planetare did si 2ct de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 puig dublubublu pe toata masina )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 V-a placut de tovarasul meu Chelu?)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 bai .... care a mers sa vada in Ploiesti Rr ala negru a aluia care nu vroia sa lase la bani deloc? tu alex ? am un coleg la munca , a fost si el sa il vada si ar vrea sa il ia ... ce parere ai avut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 (editat) Dar nu era negru RR-ul...Era rosu+negru.Carena stanga a fost revopsita,si jugul relativ strans,puteau sa fie rulmentii de la jug.In rest motorul mergea brici,si se vedea ca a bagat bani in el.Am mers cu vreo 160,si am luat mainile de pe el,nu tragea dreapta sau stanga. Editat Mai 30, 2009 de classalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Am mers cu vreo 160,si am luat mainile de pe el,nu tragea dreapta sau stanga. Ia uite unde se ascundea pilotul de teste... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 jugul relativ strans, puteau sa fie rulmentii de la jug....Am mers cu vreo 160,si am luat mainile de pe el,nu tragea dreapta sau stanga. buna baiat class, bine ca nu mai face teste ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 /index.php?showtopic=371551 carene de curse / strada 929 poate sunt doritori biggrin.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weirdo Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 stie careva un magazin moto pe langa romana..si nu ala de la metrou..sau universitate?..sa mi iau niste bujii repede va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Nu eu sunt cu testele...am impartasit niste idei doar din mica mea experienta de mers pe moto,si din ce am mai invatat de la voi...E,suna mai frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 eu zic sa o lasi mai moale cu testatul R6 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 La Multi Ani Sreck...Ai mers pe burta.....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 sambata - duminica bagam cheia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Primiti in grup si dinastia cu motoare mai slabe,de 600? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 daca nu faci nazbatii da ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Buna treaba cu Cheia asta,trebuie mers des,merita toata oboseala din picioare si din spate...Daca stiam ca e asa misto,ma apucam mai demult.Oricum,nasoale curbele alea,era sa ma duc in porumb decateva ori.Probabil o sa invat cu ele dupa cativa ani:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 daca sunt nasoale curbele ce mai cauti pe cheia ? poate data aviatoare esti punctual si pui si benzina )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Oricum,nasoale curbele alea,era sa ma duc in porumb decateva ori.Probabil o sa invat cu ele dupa cativa ani:)) Motociclete sport sunt facute sa mearga si pe curbe, nu numai in linie dreapta ... ! Ia de aici : "Practice makes it better" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu Pavel Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 ..drumul taberei a..? am vazut abia acum topicul. Daca mai faceti vreo iesire gen cheia weekend-ul urmator ( 13-14 iunie) ma bag si eu. ..astept.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Motociclete sport sunt facute sa mearga si pe curbe, nu numai in linie dreapta ... ! Ia de aici : "Practice makes it better" ! Sigur nu e de la motor?Ca eu vreau sa ma inclin,dar ea tot dreapta sta...)Glumesc,promit ca o sa ma apuc de treaba.Oricum Yamaha asta e mai incapatanata decat Suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 bai, in seara asta la 6, ne vedem la parc. se implinesc 6 luni de cand cu silviu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 se pare ca tot silviu ne strange pe toti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 I-i lipsesc iesirile cu baietii pe motoare,ieri cand ne-a vazut a plans...A plans si vremea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate