costi_pci Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 cred ca o sa ne intalnim doar noi 2 sa-mi aduci flori Eu sper sa ne strangem mai multi, cat despre flori...se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbr.adrian Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Salut tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Salut tuturor Salut Adrian, stai in Dr Taberei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Salut tuturor Salutare... Nu-mi spune ca vii si tu ca deja o sa fim prea muilti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbr.adrian Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Deocamdata sunt un mini motociclism, cu 125 cmc motociclist* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Deocamdata sunt un mini motociclism, cu 125 cmc motociclist* Asta nu ar fi un impediment pentru care sa nu poti venii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbr.adrian Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Stau in Prelungirea Ghencea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Aproape....hai sa vedem cati ne strangem vineri. Chiar sunt curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Stau in Prelungirea Ghencea si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbr.adrian Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Pe unde mai exact ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 si eu Pai si eu stau pe Valea Rosie, chiar colt cu Prelungirea Ghencea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Deocamdata suntem 5 ( cu amicul meu care nu are cont ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Deocamdata suntem 5 ( cu amicul meu care nu are cont ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Intrebare....nu iesiti si voi seara din casa la o samanta de vorba, ne mai cunoastem, etc......sau urmariti telenovele ??? Deocamdata suntem 5 ( cu amicul meu care nu are cont ) Asa suntem foarte multi, dar cati or sa vrea sa iasa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Intrebare....nu iesiti si voi seara din casa la o samanta de vorba, ne mai cunoastem, etc......sau urmariti telenovele ??? Asa suntem foarte multi, dar cati or sa vrea sa iasa??? aaaaa, azi ziceai tu ... Eu as iesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 De ce nu si azi.......... Dar eu ma refeream asa in general serile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 (editat) ce ziceti baieti, sa imi dau Bladeul ptr un http://www.harley-da...%20883%E2%84%A2 ? PS. oricum vreau sa vand 954-ul si sa imi iau ceva nou. Editat Martie 27, 2012 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 ce ziceti baieti, sa imi dau Bladeul ptr un http://www.harley-da...%20883%E2%84%A2 ? PS. oricum vreau sa vand 954-ul si sa imi iau ceva nou. Eu unul nu m-as baga................acum depinde ce iti doresti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbr.adrian Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Ramai la clasa Sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 0737 22 93 22 sa imi dati un sms cu ora daca se iese azi la Billa eu trebuie sa plec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Si eu prin Dr Taberei, pe langa HardRock - Obcina mare. Momentan pedalez 125-ul prietenei, dar prin aprilie - mai revin si eu pe mobra mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Hai ca usor, usor incepem sa ne strangem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Si eu prin Dr Taberei, pe langa HardRock - Obcina mare. Momentan pedalez 125-ul prietenei, dar prin aprilie - mai revin si eu pe mobra mea. Pe la 34 Cam nasol cu lucrarile pe acolo Hai vineri la 19 00 la Billa in parcare cu 125-ul Hai ca usor, usor incepem sa ne strangem Pai ce credeai ma, ca nu sunt motociclisti in Drumul Taberei ? Ii asteptam si pe vecinii din Ghencea si Drumetu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Din pacate Vineri spun pas, ies la ora 20:00 de la munca, fac ~ 30 min pana in zona. Next time cu placere Oricum, cred ca ma stiti prin cartier, acum 2 ani mergeam cu un zx10 prin zona, o toba destul de galagioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Din pacate Vineri spun pas, ies la ora 20:00 de la munca, fac ~ 30 min pana in zona. Next time cu placere Oricum, cred ca ma stiti prin cartier, acum 2 ani mergeam cu un zx10 prin zona, o toba destul de galagioasa In toamna lui 2011 m a provocat un zx10 la o cursa chiar la ceas la moghioros inspre poiana muntelui Daca tu erai, felicitari ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate