Kostin Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 A parcat cineva motocicleta in bloc smart parking? Sunt probleme legate de acest lucru? Stie cineva ceva ? nu primesc motociclete si jeep-uri ai parcat in seara asta langa smart park valea ialomitei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 ne vedem vineri daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 ne vedem vineri daca nu ploua OK.....poate reusim sa ne strangem mai multi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 nu primesc motociclete si jeep-uri ai parcat in seara asta langa smart park valea ialomitei ? Nu nu am fost eu. Cine ma opreste sa nu parchez ca eu am deja loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Doar intalniri ? Plimbari.... ? :-> Stabilim acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Eu vin maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Si eu vin daca am mobra gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Hai.....usurel, usurel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Sper ca nu mai ploua azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Deci....ca sa facem asa o mica prezenta.......care vii daca nu ploua??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Eu daca imi scot mobra azi din service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 eu nu pot sa ajumg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Eu la 19 o sa fiu acolo...sper ca nu singur!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Eu n-am mobra gata inca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 (editat) Pff....nu imi spuneti ca sunt singur !!! ) Eu am plecat....daca va gasesc pe acolo este bine..... daca nu, ma duc sa dau o tura. Editat Aprilie 6, 2012 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Ne intalnim asta seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 cand unde ce cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 (editat) Maine seara ne vedem la 19:00 la Bila.Eu am fost astazi cu Simpson si cu inca un baiat cu un GSX-R SRAD dar nu era nimeni...Sa speram ca maine seara mai vin cativa. Editat Aprilie 7, 2012 de INT6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Ok....vin si eu daca nu ploua !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_pita Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 mai gasesc pe cineva in jurul orei 8-8 jum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Cred ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Vin si eu dar nu garantez ca ies in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_pita Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 ok..mersi...o sa dau o vizita daca nu o sa fie tornada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 (editat) Deci ramane ora 19 in parcare la Bila sau ati facut modificari? Editat Aprilie 8, 2012 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_pita Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 chiar mai tarziu daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate