INT6 Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Maine la 17:45 ne vedem la Billa sa mergem la Joia Moto.Cine se anunta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) Ma ia si pe mine careva pasager ? Sa vad si eu cum e joia moto ) Editat Aprilie 26, 2012 de biancocelleste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Se baga azi careva la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Se baga azi careva la o tura? Hai maine la mareeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 (editat) Maine la 17:00 la Billa.Mergem la Arc. Editat Mai 8, 2012 de INT6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Va mai intalniti vinerea asta? La ce ora, ca am veni si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Eu as veni....Ia ziceti, ne vedem asta seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Eu si Carbone am vrea sa venim. La ce ora? Tot 19:00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 unde se tine de obicei intalnirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 In parcare la Billa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 OK....la 19 la Billa este ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 unde se tine de obicei intalnirea? inainte era in statie la troleu. poiana brasov. Va mai intalniti vinerea asta? La ce ora, ca am veni si noi soro !!! jur ca in seara asta la 19,00 19 si ceva sunt la parc. il iau si pe taica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 (editat) La 20:30 in parcare la Billa. Editat Mai 11, 2012 de INT6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Noi suntem deja la parc va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 unde in parc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Noi suntem la mec si venim la parc In statie la poiana mungelui langa terenul de tenis In statie la poiana mungelui langa terenul de tenis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Noi suntem la mec si venim la parc In statie la poiana mungelui langa terenul de tenis In statie la poiana mungelui langa terenul de tenis hai sa ne vedem la mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Suntem la parc A fost destul de ok a venit ceva lume, fata de alti ani chiar s-a si stat ceva a fost destul de reusita pt inceput:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Data viitoare nu voi mai fi pedestru, voi veni si eu cu mobra. Si eu am fost placut impresionat sa vad ca a fost ceva lume printre care si motocicliste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 usor, usor ajungem sa ne strangem ca inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 ia zi răzvane, unde-s vremurile alea când mergea lumea cu 200 pe drumul taberei? de când cu lucrările astea, nici tobele nu se mai aud ca altădată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 (editat) ia zi răzvane, unde-s vremurile alea când mergea lumea cu 200 pe drumul taberei? de când cu lucrările astea, nici tobele nu se mai aud ca altădată. )) Adevarat ca nu mai sunt vremurile alea...dar las ca va tin la curent ce se intampla cu metroul pana una alta trecem si noi la evacuari sport renuntam la spirale in site )) am depasit momentul numai ca nu mai am casaloti deloc dupa ultima achizitie (trebuie sa vand fostu motor si atunci imi mai revin) app acum am vazut ce moto ai bv cu supermoto dar cum e la drumulet mai lung nu iti faci fisuri anale saua aia? Editat Mai 12, 2012 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 )) Adevarat ca nu mai sunt vremurile alea...dar las ca va tin la curent ce se intampla cu metroul pana una alta trecem si noi la evacuari sport renuntam la spirale in site )) am depasit momentul numai ca nu mai am casaloti deloc dupa ultima achizitie (trebuie sa vand fostu motor si atunci imi mai revin) app acum am vazut ce moto ai bv cu supermoto dar cum e la drumulet mai lung nu iti faci fisuri anale saua aia? ce motor vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 nu am probleme că la drum lung iau gs-ul lu soațămea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 ce motor vinzi? am un k1 pe care l-am modificat k8 de 1000 (look) mai am ceva pana e gata vopsitoria (are 31.000 km reali) am istoricul lui din 2008 si poze sa se vada ca era tipla nu a fost lovit (nu asta a fost motivul care m-a facut sa ii fac aceasta modificare) daca te-ar interesa vre-un detaliu sau pe altcineva ne auzim la telefon 0720.859.836 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate