Kostin Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 Merge cineva sa isi spele mobra la spalatoria de langa bila ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 Pe a mea a spalat-o ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 Merge cineva sa isi spele mobra la spalatoria de langa bila ? Daca te bagi mai incolo la o tura da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 pai te tii tu dupa el ma ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 MA DAU SI CU MIARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 MA DAU SI CU MIARE! Azi care se anunta prezent? eu nu ma mai grabesc azi... eu cam in 20 de minute plec de la munca si ajung pe la 7:50 - 8:00 la parc va astept acolo la o tigara daca e poate ma duc sa manc ceva in zona asa ca va las si nr de tel 0720.859.836 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Azi care se anunta prezent? eu nu ma mai grabesc azi... eu cam in 20 de minute plec de la munca si ajung pe la 7:50 - 8:00 la parc va astept acolo la o tigara daca e poate ma duc sa manc ceva in zona asa ca va las si nr de tel 0720.859.836 Unde la parc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Unde la parc ? aveam numar de telefon pus intalnirea se face la parc la drumul taberei , statia parca se numea poiana muntelui, dar cand am ajuns acolo vazu ca ai mei colegi spargeau pe acolo trotuarul aveau lucrari in zona si cand am vazut ca nu e nici dracu am plecat in treburile mele;) nici nu ma mai agit sa mai propun ceva pt ca oricum nu o sa vina nici dracu asa ca o las balta int6 ia zi ne vedem la parc azi sa vb de ale noastre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 ete ca apar si eu pe la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Eu cu CTP o sa ne vedem mai devreme, cred ca 7...Eu la 8 trebuie sa fiu in alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnduZ. Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Salutare! Am si eu o intrebare si sper ca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns sau mai multe informatii.Eu nu sunt din bucuresti dar de ceva vreme am fost nevoit sa ma mut aici cu serviciul, iar de vreo 2 zile mi-am adus si motorul. Si vroiam sa va intreb pe voi care sunteti cel mai in masura sa imi spuneti cat de sigura este zona, adica daca se fura motoarele intr-o veselie sau pot sa dorm cat de cat linistit noaptea . Momentan o am legata in fata blocului cu un lant Abus si am vazut ca mai sunt vreo 2 mobre care au acelasi sistem. Stiu ca e o intrebare cam vaga, dar multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Cauta sa inchiriezi in comun cu mai multi baieti un garaj la bloc. Atunci chiar poti dormi linistit noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnduZ. Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 (editat) Asta ar fi ideal, deci daca stii ceva de vreo oferta, ti-as fi recunoscator! Editat Iunie 18, 2012 de AnduZ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Din pacate eu nu stiu de vreo oferta de acest gen, dar urmareste topicul asta. Si aici se anunta locurile disponibile la garaje. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 parca wawesh avea loc in garajul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Cel mai bine varianta cu garaj. Eu tin mobra din 2004 in fata "blocului",de-a lungu vremi am mai schimbat locul exact,in parcare in fata masinilor legata de gard, cel putin asa au stat primele 2, si de 2 ani si ceva la intrare in bloc.Au fost legate de gard cu lant si cu husa. O singura data m-am trezit cu husa taiata de la furca pana la cauciucu spate si exact in juru numarului(deci da cineva vroia sa vada ce mobra era si daca e imatriculata) si acum Domiu sta cu roata legata, husa(mai mult din motivu vecinilor care arunca tigari pe geam, am avut si ciorba pe husa a si cu blocator de disk modelu cu alarma. Si anu trecut a mai fost un CBR bagat langa a mea(el deranja putin mai mult vecini) si din cand in cand mai apare un maxi-scuter. Concluzia: de furat se fura peste tot, daca reusesti sa gasesti garaj ar fi perfect,la mine in zona nu sunt in afara de cel de sub complexu drumetului care e si umpic cam scum daca nu gresesc 200RON/luna(corectati-ma daca gresesc) si cel mai apropiat(garaj de bloc) e la 2-3 stati de RATB, si nu ma plimb la 2 noaptea prin cartier cu echipamentu pe mine pana acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnduZ. Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Asa e, cea mai buna este varianta cu garaj dar sper sa si gasesc ceva mai accesibil si ca pret si ca distanta, pentru ca eu merg cu motorul la servici si nu ar fi cel mai bun lucru sa fac mai mult pana la motocicleta decat pana la servici . Pana una alta o las legata in fata blocului si ma umplu de ganduri pozitive. @simpson: nu stai cumva vizavi de billa? ca mi se pare ca am vazut o Honda Domninator pe langa bloc pe acolo :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Nu, stau la in zona Drumetu o staie mai incolo de Billa spre Favorit. Si e cam grau de vazut ca sta sub husa cat timp e in fata blocului. Si acum o poza de pe google maps cum statea Jawa cuminte sub husa Blocurile cu garaj incep dupa parcu Moghioros, si dupa Rau Doamnei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Nu, stau la in zona Drumetu o staie mai incolo de Billa spre Favorit. Si e cam grau de vazut ca sta sub husa cat timp e in fata blocului. Si acum o poza de pe google maps cum statea Jawa cuminte sub husa Blocurile cu garaj incep dupa parcu Moghioros, si dupa Rau Doamnei. haaaaa stiu stradaaaaa! o sa vin sa ti-o fur ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 De la mine din spatele blocului s-au furat 3 scutere...Acum de motociclete nu stiu deci nu pot sa-mi dau cu parerea dar pe criza asta cred ca se fura in draci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 eu zic ca din garaj se fura cel mai usor ) ai doar o incuietoare apoi daca au intrat pot sa desfaca in voie sau chiar sa o incarce in duba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Da, asa e. Mai ales daca uiti cheia in broasca si mai pui si un afis pe usa cu ce se gaseste inauntru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnduZ. Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 De ce sa se mai complice sa le scoata din garaj, le vinde direct de acolo! Ok, mi-am facut asa o idee, multumesc de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Mobra mea a ajuns azi in service pentru un diagnostic complet. De indata ce va fi gata ma inscriu la plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Da ce liniste sa lasat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate